omg harry concert in Nederland. I gotta go :o(H)

Ik opende langzaam mijn ogen, me voorzichtig uitrekkend terwijl mijn blik wende aan het licht in de woonkamer. We hadden na de seks besloten even een powernap te nemen, zodat we daarna gewoon weer naar de winkel konden gaan. Ik ging met mijn handen over Harry die mijn middel gebruikt had als kussen. Harry kwam langzaam overeind en glimlachte naar me "hey".
"Hi" reageerde ik ietwat hees terug. Ik lichtte de display van mijn telefoon op. Het was een uurtje later.
"Ben je er klaar voor om naar de supermarkt te gaan?" vroeg ik hem maar.
Harry zuchtte en schudde zijn hoofd "nee, maar het zal moeten gebeuren".
Ik knikte en kwam ook overeind, waarna ik mijn kleding maar weer aan trok. Harry stapte ook weer in zijn kleding en ging met zijn hand door zijn haar om het in model te brengen. Hij streek mijn haar ook in model en knikte toen tevreden "zo kunnen we ons denk ik wel vertonen".
Ik knikte en nam zijn hand vast "let's go then". Harry kneep zachtjes in mijn hand en liep naar de deur, om vervolgens naar buiten te stappen. Buiten was het rustig. Het begon langzamerhand avond te worden en tevens tijd voor het avondeten. Wanneer we echter bijna geen eten in huis hadden, werd dat vrij lastig.
Terwijl we rustig hand in hand richting de supermarkt liepen, praatte we over hedendaagse zaken.
"Weet je Lou, ik heb eigenlijk het gevoel dat ik meer kan bereiken met mijn kunst dan ik nu doe" biechtte Harry op.
Ik trok mijn wenkbrauw op "hoe bedoel je dat?"
"Ik denk dat er meer mee te doen is dan enkel een schilderij schilderen en dat dan verkopen. Ik wil een boodschap over brengen. Wat bijdragen aan de maatschappij" legde hij uit.
"Nou, ze zoeken nog een kunst leraar bij ons op school?" opperde ik, eigenlijk meer voor de grap. Ik had echter niet verwacht dat Harry daar zo serieus op zou reageren.
"Dat is helemaal niet zo'n slecht idee, om studenten meer te leren over kunst" zei hij, overduidelijk geïnspireerd. Ik haalde mijn schouders op "als jij het gevoel hebt dat je dat aan kunt, is het zeker te overwegen".
Harry knikte "ik ken wel wat mensen in die wereld die me wellicht kunnen helpen. Het scheelt dat ik de reputatie van bekend kunstenaar al heb, dus misschien valt er iets te regelen".
Ik knikte bemoedigend. "Maar Harry.." begon ik uiteindelijk.
"Ja Lou?" vroeg hij, waarna hij een kusje op mijn hand drukte.
"Je snapt toch wel dat het illegaal is om als student een leraar te daten?" zei ik zachtjes.
Harry leek zich daar echter totaal niet druk om te maken. "Dan moeten we er gewoon achter komen waar geen camera toezicht is en ons netjes gedragen tegenover de rest van het campus".
Ik stopte met lopen en keek hem aan terwijl mijn hand over zijn borst dwaalde "van die sexy blouses, broeken, nette schoenen en horloges die echte leraren dragen zouden je wel damn sexy staan".
Harry grijnsde "dat mag ik hopen, ik maak graag indruk op je".
"Ik kan wel wennen aan het concept van professor/Mr. Styles" zei ik zachtjes.
Harry beet op zijn lip "damn Lou je maakt me nu al enthousiast, ik kan bijna niet wachten om te kijken of ik iets kan regelen".
"Zolang je maar niet naakt model gaat spelen, gezien ik dat voor mezelf wil houden" zei ik plagerig tegen hem. "Insgelijks Tomlinson" reageerde hij, waarna ik een kusje op mijn voorhoofd kreeg.
"Ik denk niet dat ik naaktmodel ga spelen voor mijn medestudenten" zei ik grinnikend.
"Nee als leraar naakt voor de klas staan vind ik ook niet erg gepast. Ik ga alleen uit de kleren voor mijn favoriete studenten" fluisterde Harry.
"favoriete studenten? Meervoud?" vroeg ik nieuwsgierig.
Harry schudde zijn hoofd "ik heb er maar één".
"Je weet dat ik geen kunst lessen volg?"
Harry knikte "je bent en blijft mijn favoriet". Ik glimlachte tevreden en gaf hem een knuffel. Professor Styles. Dat klonk nog goed ook.

Reacties (2)

 • EvaSalvatore

  Ik was het opnieiw aan het lezen..

  Nee als leraar naakt voor de klas staan vind ik ook niet erg gepast. Ik ga alleen uit de kleren voor mijn favoriete studenten" fluisterde Harry.
  "favoriete studenten? Meervoud?" vroeg ik nieuwsgierig.


  Woeps hahahahaha ik wist niet dat hanna ookal favoriet was. Styles toch

  3 jaar geleden
  • Qualantinos

   haha hij wist al dat hij Hanna wou voordat ze überhaupt in het verhaal op kwam dagen! Psychic Harry? Ik zie een toekomstige plottwist in dit verhaal!

   3 jaar geleden
  • EvaSalvatore

   Oh boooooooooy

   3 jaar geleden
  • Qualantinos

   shiiiiit brace yourselves!!

   3 jaar geleden
 • Smexy

  Nice!

  Oh gosh, ik wil ook zo graag, ik ga echt janken de rest van het jaar als ik geen tickets kan bemachtigen.

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen