Foto bij Chapter 148.1 ||

Nadieh Ramsey


De volgende dag kwam ik op Colney aan en liep even onwennig over de parkeerplaats. Ik wilde het niet toegeven, maar het voelde toch wat anders om hier alleen heen te gaan en binnen te lopen dan dat ik met Theo was. Wat was er gebeurd met de strong, independent woman?! Je raakt gewoon snel gewend aan iemand naast je, I guess. Ik zette mijn tas neer op mijn bureau en startte mijn computer op, waarna ik naar het cafetaria liep om koffie te halen.
'It is a miracle!' klonk toen een geamuseerde stem. Ik rolde mijn ogen en wist meteen wie het was. 'You without Theo! That's one thing we haven't seen since day one!'
'Just a warning Alex, I haven't had my coffee yet.' waarschuwde ik hem, maar moest een strakke pokerface op zetten wilde ik niet in de lach schieten door zijn gezicht. Alex leek het niet te deren en liep op zijn gemakje rustig verder. Ik zag Carl ook door de deur komen die achter Alex aanliep.
'Sorry Nadieh, I tried to warn him!' grijnsde Carl naar me. Ik schudde lachend mijn hoofd.
'Honestly, I thought Theo would've given you some proper thank-you after what you did.' grijnsde Alex en maakte wat vunzige gebaren.
'Shut up!' riep ik en keek even naar mijn koffie. Ik overwoog serieus om het over zijn hoofd te gooien, alleen was dat meer zonde van de koffie dan dat ik Alex z'n gezicht zou zien.
'How did you actually get Melanie to let Theo see Finley again? Quite an accomplishment!' Ik haalde mijn schouders op.
'She just wasn't as good a parent as she thinks she is, and we told her that. Anne made her crumble right in front of us.' Ik kon het niet laten om een trotse glimlach over mijn lippen te laten spelen.
'I would've want to see that! BITCHFIGHT!' joelde Alex, waarna ik nogmaals mijn ogen rolde en toen de rustige stem van Theo hoorde.
'I should've known Alex was involved when there's so much noise coming from the cafetaria.' grijnsde hij, liep naar me toe en kuste me zachtjes. 'Hi baby.'
'Alright, that's our cue to go.' zei Carl en trok Alex mee.
'Don't do dirty things in the cafeteria! We eat on those tables!' riep Alex ons nog toe, waarna ik mijn middelvinger naar hem opstak.

Alexis Sanchez


Die avond hadden Anne en ik gezellig samen gekookt en probeerde ik wat van de spaghettisaus. Anne keek me vragend aan.
'And? Is it good?' Ik knikte, pakte wat kruiden en strooide die erin, waarna ik nog wat op de lepel nam en die aan Anne gaf om te proeven. Ze proefte en knikte.
'Indeed, even better. Let's get it on the plates, I'm hungry!' Ik grijnsde naar haar en schepte voor ons allebei op. Het eten was heerlijk, waarna we ons op de bank zetten en de televisie aanstond. Niet dat er veel opstond.
'It's such a shame you don't have a piano at home.' zuchtte Anne. Ik trok mijn wenkbrauw op.
'Why?'
'Because then you could've serenaded me and have a chance on my forgiveness.' Ik grijnsde meteen en dacht na wat ik daarop kon terug zeggen.
'Well, there's always another way to serenade you.' Ik stond op en liep naar de televisie, waar ik de playstation aanzette en Singstar opstartte.
'Wait, I didn't mean it!' lachte Anne toen en keek met grote ogen naar de tv, waar ik een liedje op uitzocht.
'No, you said it and I want a chance on forgiveness.' plaagde ik haar en koos uiteindelijk 'What Makes You Beautiful' van One Direction. Anne keek me met grote ogen aan toen ik de microfoon nam en het deuntje begon.
'You're insecure, don't know what for...' begon ik mee te zingen en maakte een dansmove, waarna ik haar als een echt boyband-lid aankeek en door mijn haar streek. Anne schoot keihard in de lach en schudde haar hoofd. 'You're turning heads when you walk through the do-o-or... Don't need make-up.. to cover up..' Ik liep naar haar toe en trok haar aan haar arm omhoog, waarna ze voor me stond. 'Being the way that you are is enou-ou-ough..' Anne drukte me weg en keek hoofdschuddend toe hoe ik de rest van het liedje voor haar zong. Toen ik klaar was, legde ik de microfoon neer en grijnsde naar haar.
'Well? What did you think?'
'Disastrous.' lachte ze en ik kwam weer naast haar zitten. 'But really sweet.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen