Foto bij Chapter 149.1 ||

Anne Ramsey


Ik kon nog steeds niet geloven wat ik zojuist gezien had! Alexis die One Direction voor me playbackte?! Het was zo hilarisch, maar tegelijkertijd kon ik wel door de grond zakken.
'I knew this would make you laugh,' grijnsde Alexis die de playstation weer uitschakelde.
Ik grinnikte en schudde met mijn hoofd. 'You know I bloody hate that song, right?'
Hij draaide verrast naar me om en trok me toen uit de zetel. 'Really? So I did more wrong than good with it?' pruilde hij.
'Nooo, it was still very sweet,' stelde ik hem gerust. Ik trok hem dichter naar me toe en gaf hem een zachte kus op zijn mond.
Hij glimlachte gecharmeerd en wreef even over mijn haar. 'I'm so glad things are better between us again.'
'Me too,' zei ik blij, waarna hij me omhelsde en zijn gezicht even in mijn hals verborg.
Toen hij me losliet, keek hij me doordringend aan. Zijn puppy-blik verraadde al wat hij wilde vragen. 'You wanna stay over tonight?'
Ik legde bedenkelijk mijn vinger op mijn kin en besloot het hem lastig te maken.
'Hmmm, I don't know... such a tough call! Maybe I'll stay just for Atom and Humber.'
Hij pruilde en krulde zijn armen nog steviger om me heen.
'Of course I wanna stay,' lachte ik toen.
We gingen lekker in bed chillen. Ik vond het heerlijk om naast hem te liggen. Alexis was op de laptop wat grappige youtube-filmpjes aan het bekijken en bij sommigen lagen we echt dubbel. Af en toe keek ik gewoon naar hem in plaats van naar de filmpjes om zijn lach te bestuderen. Hij had zulke schattige rimpeltjes rond zijn ogen wanneer hij hard moest lachen.
'What?' vroeg Alexis toen hij merkte dat ik hem aanstaarde. Hij legde de laptop langs de kant en keek me nieuwsgierig aan.
'Nothing,' zei ik koppig.
'Tell me!' Hij begon me te kietelen en ook al probeerde ik me te verzetten, slaagde hij er toch in om bovenop me te komen zitten.
'Stop tickling me!!!' gierde ik.
'But I like tickling you!'
'I prefer you do other things with me!'
'Such as?' Plagerig bewoog hij zijn wenkbrauwen op en neer. Ik lachte, sloeg mijn armen rond zijn nek en kuste hem innig.


Theo Walcott


Het was leuk om eens een volledige vrije dag te hebben. Onze volgende wedstrijd was pas maandag. Daarbij had de staff van Arsenal ook vrij vandaag waardoor ik iets leuks met Nadieh kon doen. Ik had het echt nodig om mijn gedachten eens te verzetten. Finley was ondertussen uit het ziekenhuis waardoor ik hem niet langer kon zien. Ik hoopte maar dat mijn advocaat gauw iets kon regelen.
'I think a day out will do you good, baby,' zei Nadieh toen we ons klaarmaakten. 'In the meantime your lawyer will figure out a way to let you co-parent Finley again. I mean they have evidence that it's Melanie's fault he got hurt so there's no way she's gonna be able to keep Finley for herself.'
'Yeah, you're right. I should just enjoy today,' glimlachte ik.
We gingen met een groepje bowlen dus dat zou vast leuk worden. Eerst gingen we wat eten bij Nando's. Nadieh en ik waren de eersten die op de afgesproken plaats arriveerden en ongeduldig wachtten we op Anne, Alexis, Carl en Chambo.
'I asked Alex to flirt with Anne a bit just to piss Alexis off,' vertrouwde Nadieh me toe.
Ik schudde al lachend met mijn hoofd. 'I just hope it won't end in a fight.'
Nadieh was er gerust op. 'Nah, it won't go that far. Just a bit of banter.'
We bekeken de menukaart, maar hoorden toen de bekende stemmen van Alex en Carl.
'Oi oi, love birds!' grijnsde Alex. Hij schoof naast Nadieh en Carl kwam naast mij zitten. 'Are we already ordering food or do we have to wait for Anne and Alexis? I'm starving!'
'You're always starving,' zei Carl daarop.
Na vijf minuten waren ook Anne en Alexis er.
'I'm sorry, I forgot to feed Atom and Humber when we left so we had to drive back,' excuseerde Alexis zich.
'That's fine, mate,' grijnsde Alex die samenzweerderig naar Nadieh keek. 'Anne, you look absolutely lovely today.'
Anne keek hem vreemd aan. 'Ehm... thank you, I guess.'
'Okay, let's order!' zei ik snel vooraleer Alex er helemaal een potje van zou maken. Ik wierp even een blik naar Nadieh die ze beantwoordde met een luchtkusje.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen