Dit is een kort en misschien saai stukje.
Maar ik heb de laatste tijd, niet veel tijd om te schrijven en ik wou perse een stukje online zetten.
En dit is het.
Ik zal er voor zorgen dat het volgen deel beter en langer is.

Draco POV

Ik draaide mij om en daar stond Pansy. "Het is niet wat je denkt!" zei ik paniekerig. Dit was echt niet goed, ik moet iets verzinnen. "Pansy, kan ik je even spreken?" vroeg ik aan haar terwijl ik eigenlijk nog iets aan het bedenken was. "Je hebt twee minuten." antwoorden ze op een boze manier. Ik trok haar mee achter een hoekje en begon te spreken. "Pansy, wat je juist hebt gezien hoort bij een plan om Granger pijn te doen" verzon ik. "welk plan dan?" vroeg ze nogal bot. "Dat zul je morgen zien." zei ik. Echt ik hoop dat ze me gelooft, want echt dit kan mijn leven hier op Hogwarts verpesten. "En echt het is iets waar plezier gaat in hebben." loog ik tegen haar en zetten een nep lachje op. "Echt waar?" zei Pansy nu een beetje minder bot. "Ok, voor nu laat ik het zo. Maar als ik morgen na de lunch nog niks van je 'plan' heb gezien gaan er dingen gebeuren die je niet wilt." zei Pansy nu terug heel bot. Ze draaide zich om en liep met een snelle stap de leerlingenkamer in. Ik hoop echt dat ze niks zegt. Maar nu moet een plan bedenken voor morgen, maar wat? "Draco" hoor ik de stem van Hermione opeens zeggen. Ik draai me snel om en zie haar staan, ik was bijna vergeten dat ze hier nog was. "Euh, ik heb het opgelost. Je kunt beter weggaan nu. Zie je later." ratelde ik terwijl ik speedy de leerlingenkamer inging. Ik ging naar het slaapgedeelte en ging op bed liggen. Nu moest ik een plan bedenken om me hier uit te krijgen zonder problemen. Hoe moest ik dat doen? Ik had nog lessen, maar die ging ik overslaan. Ik kan mij op dit moment niet bezig houden met lessen.

Hermione POV

Draco en Pansy verdwenen achter het hoekje om te praten. Ik ben wel nieuwsgierig hoe hij zich hier uit wil werken. Hem kussen was een grote fout, maar toch voelde het niet zo. "Nee, nee, nee. Zo mag ik over hem denken." mompelde ik boos tegen mezelf. Even later kwam Pansy terug en liep de leerlingenkamer van Zwadderich in. Had hij het dan opgelost? Ik liep nu ook om het hoekje en keek naar Draco die met zijn rug naar mij stond. "Draco" zei ik waardoor hij zich omdraaide. "Euh, ik heb het opgelost. Je kunt beter weggaan nu. Zie je later." ratelde hij zo snel dat ik het bijna niet verstond. Hij liep zonder nog een woord de leerlingenkamer en liet mij daar achter. Dat was raar. Ik liet het maar zo en liep terug uit de kerkers.

Ik keek op de klok en zag ik te laat was voor de volgende les. Ik holde mij super snel naar buiten, want ik had kruidenkunde. Ik dat Harry en Ron en eigenlijk iedereen er al was. Ik ging snel de kassen in en ging achter Harry en Ron staan. "Waar was je?" fluistert een stem achter me. Ik draai me om en zie dat het Ginny is. "Ik vertel je het straks." fluister ik terug en probeer me te focussen op de les.

Al mijn lessen waren gedaan en we hadden nog even vrij voor het avondeten begon. Ik trok Ginny we uit de drukke gangen en ging naar een verlaten gang. "Dus waar was je nu?" zei Ginny, maar nu een beetje luider dan in de les. "Ik was in de kerkers." antwoorden ik. Ze keek me nogal verward aan. Ik legden haar uit wat er was gebeurd en was haar gezicht boos. "Geloof dat die Parkinson haar mond houd." zei ze boos. "Ik weet het niet, maar zoals ik al zei Draco heeft een plan." zei ik ook al geloofde ik ook niet dat het goed kwam. Ik keek op de klok en zag dat het avondeten al begonnen was. "Kom Ginny. We moeten gaan, anders gaan onze vrienden zich afvragen waar we zijn." zei ik terwijl ik haar meetrok naar de eetzaal.

Sorry, ik weet dat dit stuk niet zo goed is, maar ik moet nu weg en wou het online zetten.
In het volgende hoofdstuk komt een stuk over Blaise en Ginny en ga je een beetje meer weten over hun.

Reacties (1)

 • zwadderaartje

  Ik vind het anders wel een leuk stukje! Maar ga wel snel verder!(lol)
  Super leuk!!!
  En ik wist wel dat het Pansy zou zijn!(nerd)
  Ben benieuwd naar Draco's plan!!(lol)
  Snel verder!
  Ik vind dit een leuke story!!!(H)(H)(H)

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen