Foto bij Season 10 - Proloog

Na een flinke tijd radiostilte, presenteer ik jullie de proloog van het allerlaatste seizoen die ik ooit zal schrijven van een story.
Er zullen 10 bloedstollende hoofdstukken volgen waarmee ik niet alleen deze serie zal eidigen, maar ook mijn tijd op Quizlet.

Er rest mij nu nog één ding te zeggen....

ENJOY

Donkere schimmen en duistere gedaantes schoten voorbij mijn ogen en verstard bleef ik staren terwijl mijn lichaam geen enkele actie wilde aanvaarden.
Rhys Wolfmoon stond vast genageld aan de grond terwijl de duisternis langzaam rondom zijn lichaam kroop.
Om Rhys heen ontstonden diepe kloven waar vervolgens duizenden duistere ridders uitgekropen kwamen.
De huizen van de laatste steden van Northwick begonnen langzaam in te storten en de straten van New Northwick vulde zich langzaam met bloed.
De duistere ridders overmeesterde de laatste strijders die nog overeind stonden en de 3 laatste duistere magiërs keken triomfantelijk toe.
Hun lichamen bewogen zich over de verwoeste planeet en bewogen zich vervolgens langzaam naar het lichaam van Rhys, die verklonken stond aan de grond, gehuld in duisternis.
‘Geen familie’ fluisterde de duisternis.
‘Geen vrienden’ fluisterde vervolgens een andere stem.
‘Je zult alles en iedereen kwijtraken die je lief is en deze keer zal je alleen achterbleven in de diepe duisternis, gekweld door schimmen uit het verleden die keer op keer pijn lijden voor je ogen’.
De duisternis overmeesterde de laatste levende persoon van Northwick en het laatste beetje licht, afkomstig van de zon, verdween voor goed.

En op dat moment schoten de ogen open van Emily, Amira en Judith Brightsight.

Reacties (1)

  • katl1

    Snel verder!!!!!!!

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen