Hoi iedereen

Ik heb verloren:((!!!
IK moest dit hoofdstuk dus activeren en hopen dat hij iets heeft geschreven dat goed is ( aangezien hij volgens mij gek is).
Ik mocht dit hoofdstuk dus ook niet lezen en ik kan het niet stiekem doen, ik deel namelijk een pc:(.

Gelukkig heb ik hem kunnen overtuigen om maar een klein stuk te schrijven minder dan 400 woorden, want ik vind hem al een slechte schrijver en als het toch goed is laat ik hem een vervolg schrijven aangezien ik nog steeds niet weet waar het over gaat

XXX Xindrie

Ik loop het huis binnen en sta met een mond vol tanden. Ik wist niet dat de ouders van mijn vriendje zo'n mooi huis hadden. En dan hebben we nog een hele week in dit huis. Ik wil de trap oplopen, maar word bij mijn arm vastgegrepen. IK draai van schrik om en zie dan Branden me heeft vast gegrepen. Hij fluistert in mijn oor: 'We gaan straks naar boven, mijn ouders gaan over 5 minuten weg.' Ik knik en ga op een van de vele banken zitten en Branden komt naast me zitten en slaat een arm om me heen, op dat moment laat ik mijn hoofd op zijn schouder leunen en hij zet de tv aan. Na ongeveer 5 minuten worden we verstoord door een: Doei, heb een fijne week nog. Ik en Branden zwaaien nog even naar zijn ouders en ik doe de tv uit. We gaan dan samen naar boven. Nog onderaan de trap begint hij me heftig te tongen en tilt me op. Ik sla mijn beide benen om hem heen en lopen we (loopt hij) naar boven. Na een tijdje zet hij me op zijn bed. Hij knoopt zachtjes de knoopjes van mijn blouse los en ik die van hem. Ik trek langzaam zijn hemd oven zijn schouder en stop de kus. Ik kijk naar zijn sixpack en laat mijn vingertoppen eroverheen glijden. Daarna laat ik mijn lippen weer op die van Branden glijden en zo blijven we even staan tot hij me op naar beneden duwt en ook op zijn bed gaat liggen naast me.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen