Foto bij Chapter 152.1 ||

Alexis Sanchez


'No, I don't know what's going on! She was still fine a minute ago and now she looks like she's gonna faint any minute!' riep ik en kreeg het plots warm.
'Alexis?' hoorde ik Anne toen zwak zeggen en snel richtte ik mijn blik weer op haar in plaats van Theo.
'Yes, I'm here guapa.' zei ik meteen en boog me over haar heen.
'I don't feel well.' mompelde ze en sloeg haar armen over haar buik heen. Ik zuchtte en streek even haar haar weg.
'I know, we're going to go a hospital alright?' Anne keek me verward aan en schudde haar hoofd.
'Hospital? No, no hospital.' Ze kwam overeind maar ik zag meteen dat ze weer bleek werd. Theo boog zich ook voor haar en keek haar fronsend aan.
'I'll get Nadieh.' zei hij toen en liep weer weg.
'It seems like you need to go to a hospital, mi guapa, where does it hurt?' Anne haalde haar schouders op.
'Maybe it's just the food..' Na dat woord hield ze haar hand voor haar mond alsof ze moest kotsen. Ik streek over haar haar, waarna ik een servetje pakte en dat aan haar gaf. Beter iets dan niets, toch?
'Anne? Anne!' Nadieh's stem klonk door mijn oren en al snel stond ze voor haar zus en keek Anne bezorgd aan. 'What's wrong Anne? You can tell me, it's alright. I'm here.'
Anne drukte haar handen weg en kroop verder naar mij toe, waarna Nadieh fronste, recht ging staan en haar handen in haar zij zette. 'That's definitely not normal. We need to get her to a hospital.'
Ik knikte en tilde haar samen met Alex op, die er ook bij was komen staan. Beiden droegen we Anne rond onze nek naar mijn Bentley, waar ik met haar in ging zitten.
'Are you okay?' vroeg ik nog een keer.
'Ugh, I feel..' voordat ze het kon afmaken hield ze haar hand voor haar mond maar het hielp niet. Ik zuchtte en probeerde alles met een servetje weg te vegen, maar het hield niet veel over.
'Just go Alexis, I don't want you to see me like this.' mompelde ze nog emotioneel.
'Are you crazy?' glimlachte ik.

Nadieh Ramsey


'This is serious! I have never seen Anne since... since...' Ik haperde en hield snel mijn kaken weer op elkaar. Theo sloeg en arm om mij heen en we leipen verder over de stoep.
'I know, you don't have to tell me.' glimlachte Theo en drukte mij nog en keer tegen zich aan.
Ik glimlachte naar hem en liep toen weer los van hem, waarna ik snel vooruit liep om te kijken of er aan de weg een taxi was. Ik keek echter niet naar rechts om te kijken of er een auto aankwam. Ik schrok me dan ook te pletter toen er recht voor mijn voeten een Bentley langsscheurde. Verbijsterd keek ik de auto nog na en zag toen het nummerplaat.
'That was Alexis!' gilde ik toen boos en draaide me om naar Theo. 'Did you see that? DID YOU SEE THAT?! HE LITERALLY ALMOST RAN ME OVER!' Theo kwam snel naar me toe die het hele spektakel had gezien.
'Are you okay?'
'Well I was almost dead!' Theo zuchtte en streek mijn haar naar één kant.
'Thank god you're okay.' Ik schudde mijn hoofd en keek nog boos in de richting waar Alexis was opgereden.
'If he didn't have Anne in there I swear I would've killed him.' bromde ik nog een hield een taxi aan die eraan kwam.
'Are you sure you're fine?' vroeg Theo nog een keer toen we in de taxi zaten. Ik knikte.
'Yeah, I'm just worried about Anne.'
'It'll be fine.' glimlachte Theo me toe, sloeg een arm om me heen en drukte een kus op mijn haar. Ik nestelde me tegen hem aan en wachtte ongeduldig tot we eindelijk bij het ziekenhuis waren. Daar verwezen ze ons snel door en kwamen we op de eerste hulp terecht, waar ik Alexis zag. Ik kon me niet inhouden.
'What did you think?! I may as well get rid of Nadieh now I have the chance?!' riep ik boos. Alexis keek me verbaasd aan.
'What are you talking about?'
'You almost ran me over, idiot! Or should I repeat in Spanish?! Can your brain comprehend this?!'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen