Foto bij Chapter 155.1 ||

Anne Ramsey


Het was zaterdagmiddag en het was al behoorlijk druk toen Nadieh en ik bij het Emirates Stadium arriveerden. De straat was al afgezet en we konden maar traagjes de parkeergarage inrijden met alle fans die over de weg liepen. Er hing een relaxte sfeer met af en toe groepjes supporters die Arsenal-liedjes begonnen te zingen.
Het was mooi weer en het werd ook steeds warmer nu de lente in aantocht was. Nadieh en ik profiteerden van de milde temperatuur en namen al plaats op de tribune.
'Are you feeling better?' vroeg ze terwijl we over het veld uitkeken.
Ik knikte. 'Yeah, the sickness went away after two days. I'm fine again.'
'Are you sure?'
Ik rolde met m'n ogen en gaf haar een por. 'Jeez, you sound just like Alexis, asking every five minutes if I feel okay.'
Nadieh's gezicht betrok en keek me not impressed aan.
'I don't wanna sound like him. Don't offend me,' gromde ze.
'Well, like it or not but you better start accepting that he's in my life again. Please, Nadieh... it would mean a lot to me if you two got along better, or at least not try to kill each other.'
Mijn zus zuchtte diep en gaf uiteindelijk toe. 'I'll try, okay.'
Een halfuur later begon de wedstrijd en ik voelde me zoals altijd erg trots om de jongens op het veld te zien, zeker wanneer ik nummer zeven zag. Aaron mocht ook weer starten, wat hem deugd zal doen na de hamstringblessure die hij had.
'Omg!' riep Nadieh opeens en schudde me haast door elkaar van uitbundigheid. 'Theo is the captain for today!!'
'Really?' vroeg ik verrast, maar het klopte. Met zowel Mertesacker en Koscielny geblesseerd, moest iemand anders nu aanvoerder zijn.
'I'm so proud! And he must feel so proud! This is just perfect! And with Finley coming tomorrow, it finally looks like things are getting better!'


Theo Walcott


De wedstrijd eindigde op een gelijkspel. Niet supergoed, maar ook niet superslecht. Het was vervelend dat we punten hadden laten liggen, maar aangezien we niet goed gespeeld hadden, mochten we allang blij zijn dat we een punt in de wacht konden slepen.
Die avond bleef ik gewoon in mijn appartement. Ik wilde dat alles perfect was voor wanneer Finley morgen kwam. Ik had deze week zelfs nog nieuw speelgoed gekocht.
Snel ging ik nog even met de stofzuiger erdoor en moest natuurlijk op commentaar van Nadieh rekenen.
'I don't think Finley will notice whether you've cleaned your flat or not,' grinnikte ze toen ik klaar was.
'Everything to make a good impression. Melanie is bringing him so...'
'Oh great,' zuchtte Nadieh sarcastisch. 'I can't wait to see her friendly face again.'
'I'm sure she won't stay over for a cup of tea, love,' lachte ik en drukt haar tegen me aan. Toen nam ik de doos met speelgoed en vroeg me af welke Finley leuk zou vinden.
'Do you think he'll like this one?' vroeg ik aan Nadieh. Ik nam een knuffel uit de doos die een rammelend geluid maakte als je ermee schudde.
Nadieh haalde onverschillig haar schouders op. 'I don't know. I don't know what babies like.'
Opeens voelde ik me de grootste idioot en kon ik mezelf wel dat voor m'n kop slaan. Geen wonder dat Nadieh wat down was, dit deed haar vast denken aan toen ze abortus pleegde dus was dit best confronterend.
'I'm sorry, sweetheart. I'm so stupid to forget that this must be weird for you seeing me with baby toys when you could never...' Ik kon de zin niet afmaken, maar ik nam haar handen vast en kneep er even in.
'It's okay, Theo, really. And I think that Finley will like that toy.' Ze probeerde te glimlachen en wreef met haar duim over mijn hand.
Ik glimlachte vertederd terug en kuste zacht haar lippen.
'I think I'm all set for tomorrow. How about we chill now? I could definitely use some chill time,' stelde ik voor.
We maakten het ons comfortabel op de bank waar Nadieh zich tegen me aan kroop.
'I forgot to tell you earlier but you looked so hot with that captain armband.'
Ik kon het niet laten om breeduit te grijnzen. Het was echt wel een hele eer om aanvoerder te mogen zijn.
'Oh, really?' vroeg ik plagerig.
Ze knikte en kwam met haar gezicht dichter naar me toe, zo dicht dat haar lippen de mijne aanraakten terwijl ze sprak. 'The hottest Arsenal captain in history, without a doubt.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen