Alexis Sanchez


'I liked your goal today.' grijnsde Anne toen we over Leicester Square snel weer naar onze uber liepen. We hadden wat bij Shake Shack gehaald om te eten, thuis wel. Ik had geen zin om een avond in het drukke Londen te zitten en het was voor Anne ook beter als we gewoon naar huis gingen. Ze zei wel dat het allemaal goed ging, maar ik wilde het liefst nog voorzichtig zijn - hoe vervelend ze dat ook vond. Thuis nam ik een slok van mijn milkshake en knikte goedkeurend.
'Very nice.' Anne knikte.
'Nadieh told me it was. She went there with Theo as well.' Ik kneep mijn ogen samen en keek haar priemend aan.
'Is this your first try to make me like her? Bond over food?' Anne haalde haar schouders op.
'Who knows? I'm telling the truth though.' Lachend schudde ik mijn hoofd en begon aan de burger. Ik moet toegeven dat hij ook wel erg lekker was, damn it.
'It is good alright.' gaf ik toe aan Anne die me met priemende ogen aankeek. Ze lachte vrolijk en begon ook aan haar eten. Later die avond chillden we wat op de bank terwijl Atom en Humber ook allebei in de woonkamer lagen. Ik drukte Anne wat meer tegen me aan en kuste haar op haar slaap, waarna ik mijn hoofd in haar hals verstopte en haar daar allemaal kusjes gaf. Anne grinnikte en duwde mijn gezicht weg.
'Seriously Alexis, you just have to ask!' grijnsde ze. Onschuldig keek ik haar aan en besloot het spelletje mee te spelen.
'What do I want to ask then?' Ik zag ook wel aan haar dat ze opgewonden raakte. Met het uiteinde van mijn shirt veegde ik wat bij mijn mond weg, expres, zodat ze mijn sixpack kon zien. Anne beet op haar lip en keek me geïrriteerd aan.
'Just ask, it's not like I'm going to.' Ik rolde mijn ogen en kuste haar intens, waarna ik haar nek begon te kussen en doorging naar haar sleutelbeen. Ik voelde dat ze ervan genoot en keek haar grijnzend aan.
'I don't have to ask, you see.'

Nadieh Ramsey


De volgende ochtend kon ik het niet vermijden dat ik een beetje zenuwachtig was. Niet om Melanie te zien, maar om Finley. Ook al was het een baby, ik wist niet zoveel van baby's. Helemaal niets eigenlijk. Ik zuchtte en trappelde rond. Theo merkte het ook aan me en pakte me even vast.
'Lovely, you don't have to do anything alright? I'll take care of Finley, I'm appreciating it you're here even. You don't have to take care of him.' Ik glimlachte.
'Sure, I know, it's just weird.. I mean it's been the two of us all along, well, since we really got into a relationship and now suddenly Finley's there...' sprak ik mijn gevoelens uit en keek onzekerr naar Theo. Hij glimlachte.
'I'm sure it'll be fine.' Na zijn zin ging de bel, en ik zuchtte. Ik hoorde Melanie's stem die dichterbij kwam en stond plots met haar oog in oog. Ze keek me aan en negeerde me compleet, waarna ze de maxi cosi met Finley erin neerzette en zich toen weer naar Theo draaide.
'See you Monday morning then.' Met die woorden liep ze het huis uit. Mijn ogen gleden van Theo naar de maxi cosi and weer terug.
'Well...' zei hij en liep naar de maxi cosi toe, waar hij voor hurkte en tegen Finley begon te praten. 'Hi little man! This is daddy's home and you're going to stay here for the first time tonight!' Ik glimlachte even toen ik Theo met Finley zag. Ik kon er niets aan doen maar dit was gewoon confronterend. 'And this is Nadieh.' Ik keek weer op en zag Theo voor mijn neus staan met Finley. 'You'll see her more around, but first you're gonna go in your box. Daddy has a great toy for you.' Ik zag hoe Theo Finley in de box neerlegde, het speeltje voordat en aangaf en zich toen naar mij draaide.
'Easy as. Wanna watch a movie before we go to the park?'
'Park?' vroeg ik toen.
'Yeah, I thought we could go for a walk in the park..' zei hij toen voorzichtig en knipperde. 'But if you don't want to, we cannot do that. I could understand if it is a bit much.' Ik knikte.
'Do you mind if I come back tonight for dinner? I just, I need some air.' Theo keek me even ademloos aan, maar knikte.
'Sure, no problem.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen