Foto bij Chapter 157.1 ||

Anne Ramsey


Nadat Alexis en ik de volgende ochtend hadden ontbeten, besloot ik Nadieh een bericht op whatsapp te sturen. Melanie zou Finley ondertussen wel gebracht hebben en ik was benieuwd hoe dat was verlopen.
"Hey, how's it going with Finley? Did you say hi to Melanie from me? [dark moon emoji]"
Al vlug schreef ze terug dat Melanie gewoon Finley snel had afgezet en dat ze verder geen woord had gezegd. En ook dat Theo nu met Finley aan het spelen was.
Ik stopte mijn mobiel weer weg en liep naar Alexis die in de badkamer was en zijn haar in model bracht.
'Guapa, do you feel like going to Harrods this afternoon?' vroeg hij wanneer hij me in het spiegelbeeld zag verschijnen.
'Harrods? Fancy!' grijnsde ik.
'Yeah, it's where I do all my grocery shopping, you know,' grapte hij.
Ik schudde al lachend met mijn hoofd.
In Harrods werd Alexis meteen al een paar keer herkend door Arsenal fans, wat altijd wel gebeurde wanneer we overdag naar een bekende plaats in het centrum gingen. Ach, het hoorde bij het leven van een beroemde voetballer en ik was het intussen ook wel gewend.
Op een gegeven moment stopten we bij een juwelier waar Alexis mysterieus zei dat hij iets moest komen ophalen. De juwelier begreep het meteen en kwam even later terug met een doosje en knipoogde naar Alexis. 'Let's hope your girlfriend will like it.'
Ik bekeek het tweetal achterdochtig, maar had al een sterk vermoeden wat hiervan de bedoeling was. Ik zei er nochtans niets op en wachtte totdat Alexis het doosje overhandigde toen we aan een tafeltje zaten om koffie te drinken. Vanbinnen ontplofte ik haast van nieuwsgierigheid.
'This is for you, mi hermosa.' Hij schoof het doosje naar me toe en peilde vol ongeduld naar mijn reactie.
Voorzichtig keek ik wat erin zat en zag een gouden armbandje met bedeltjes die bestonden uit "A&A" en een hartje. Wow, ik wist niet wat ik moest zeggen en staarde vol ongeloof naar het mooie juweel.
'You like it?' vroeg Alexis benieuwd.
'Omg yes, it's beautiful! Thank you!'
'A and A,' knipoogde hij toen hij het armbandje rond mijn pols deed.
Ik herpakte me en keek hem plagerig aan. 'What does it stand for? "Alexis and Arsenal" or "Alexis and Atom"?'
Hij lachte en keek me bijdehand aan. 'Good try but no, the other A actually stands for the most amazing girl that I know.'


Theo Walcott


Ik zuchtte en keek even wezenloos voor me uit nadat Nadieh was weggegaan. Even een luchtje scheppen aka het was haar te veel geworden. Ik kon het haar niet kwalijk nemen. Natuurlijk had ze tijd nodig om aan het idee te wennen dat Finley weer deel uitmaakte van mijn leven. Ik trok me op aan de gedachte dat het in de eerste plaats dankzij haar was dat ik Finley weer mocht zien.
Ik liep terug naar de box waar Finley nieuwsgierig zijn nieuwe knuffel aan het onderzoeken was. Ik nam hem uit de box en ging met hem op mijn schoot op de bank zitten.
'Shall we play a bit or do you wanna take a nap before we go to the park?' vroeg ik met een zacht stemmetje. Het duurde niet lang vooraleer hij in mijn armen in slaap viel en ik besloot hem zo te laten liggen. Het was zo'n vredig moment waar ik de afgelopen maanden alleen maar van kon dromen.
Opeens hoorde ik de deur weer opengaan waarna Nadieh afwachtend in de woonkamer verscheen.
'You're back!' zei ik verrast en blij tegelijk.
Ze knikte een beetje beduusd. 'Yeah, I just needed a moment for myself.'
'You don't have to explain yourself, love.'
Aarzelend wierp ze een blik op de slapende Finley in mijn armen en kwam toen naast me zitten.
'Do you still wanna watch that movie?' vroeg ik.
'Sure,' glimlachte ze en keek toen weer naar Finley. 'He's absolutely adorable, you know that?'
'That's because he looks a lot like me,' lachte ik.
Nadieh moest nu ook lachen en duwde tegen mijn schouder. 'He does, though,' zei ze toen. 'Which is a relief, knowing that he has your genes and not Melanie's.'
Ik zette de tv aan en niet veel later begon de film te spelen. Ik trok Nadieh dicht tegen me aan terwijl Finley nog steeds heerlijk sliep. Ik voelde me op dat moment echt de gelukkigste man op de wereld.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen