|| Romijn Lois ||

Ik ben een jongedame met vele namen. Namen waar ik trots op ben en namen waar ik totaal niet op gesteld ben. Al vanaf het moment dat ik op deze wereld leef, wordt ik opgejaagd. Er staat een prijs op mijn hoofd. Een bounty hunter is op zoek naar mij. Volgt mijn sporen, gaat na waar ik geweest ben. Jaren lang duurde het voordat ze pas wist naar wat voor Wanheda-Baby ze zochten.
Ze brachten ieder kind dat ze tegen kwamen, dat in de leeftijd van mij was om.
Zo konden ze alleen zeker wezen dat mocht de wanheda-baby er tussen hebben gezeten, hij/zij het wel met de dood had afgekocht. Ze zochten uiteindelijk naar een meisje, een meisje in de leeftijdscategorie 14™18 jaar, bruin lang stijl dik haar. Een lichtbruine huidskleur, sprankelende helder groene ogen, en licht rode lippen.
Mij!! Ze zochten mij.
De volgende namen die ik volgens vele volkeren, stammen, draag, luiden als volgt: Wanheda-Baby, Commandant der verwoesting, Princess Trikru, Natblida en als laatste Miss R. Lois. De laatste naam Miss R. Lois zal ik mee voort leven in het La-Push Instituut. De andere nick-name's, zijn geschiedenis, en zullen enkel en alleen terug keren wanneer de tijd daar rijp voor is.
Ik ging een veilig, sociaal, leven te gemoed.
Zou onder het toeziend oog van Directeur: Mevrouw D. Newton, Manager: De Heer N. Bax, Teamleider: De Heer S.J Uley, en Hoofdbegeleider: Mevrouw K. Blake, verder opgroeien. In een veilig, sociaal, structuur, huishouden. Onder deze vier personen, stonden nog eens vier personen, Begeleider: Mevrouw L. Clearwater, Begeleider: Meneer P. Lahote, Begeleider: Meneer E. Call, en Begeleider: Meneer J.E. Black, deze 4 begeleiders, dragen allemaal maximaal 3 pupillen, bewoners onder zich.
De begeleider die jouw is toegewezen, is jouw contactpersoon, verzorger, voogd.
En is en heeft dus onder toeziend oog van, de Hoofdbegeleider, Teamleider en Manager de taak, je te begeleiden en daar te helpen daar waar jij dat nodig hebt. Eventueel te straffen, corrigeren, en of toe te spreken.Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen