Foto bij Chapter 159.1 ||

Theo Walcott


Ik had die nacht amper geslapen. Bij elk geluid dacht ik dat er iets met Finley scheelde en die ene keer dat hij juist huilend wakker werd, was ik in de keuken en had ik het niet eens gehoord. Gelukkig was Nadieh er en ze had hem al snel weer stil gekregen.
Ik ging op het randje van mijn bed zitten en trok snel een T-shirt over mijn hoofd en sprong in een comfortabele joggingsbroek. Nadieh draaide zich naar me om en wreef slaperig in haar ogen.
'Why are you up so early? We have to be at Colney at 9, right?' geeuwde ze.
'Yeah, but Melanie is probably gonna be here early to pick Finley up.'
Ze zuchtte en liet haar hoofd weer op haar kussen vallen. 'Bitch...'
Melanie kennende zou ze opzettelijk te vroeg komen om me te kunnen controleren. Kijken of ik Finley al had aangekleed enzo... Ze zou het geweldig vinden als ze me op een foutje kon betrappen, maar ik ging me niet laten verrassen.
Nadieh besloot om ook maar op te staan en zorgde voor ontbijt terwijl ik Finley wakker maakte en zijn spullen inpakte.
Zoals ik al vermoedde, belde Melanie ruimschoots een kwartier te vroeg aan. Ze deed alsof ze zich verontschuldigde, maar keek meteen onbeschaamd mijn flat rond. Toen ze Finley zag, tilde ze hem op en praatte met een babystemmetje tegen hem alsof ze hem al een week niet had gezien.
'Alright, I'll call you for next week, Theo,' zei ze toen en glimlachte geforceerd totdat ze Nadieh in de deuropening zag. 'Oh, she's here too...'
'Yeah, she is,' beaamde ik. 'We're still together if that's what you're wondering.'
Ze rolde met haar ogen. 'Yeah, I figured that when she and her sister threatened me in the hospital last week.' Daarna richtte ze zich tot Nadieh en keek haar minachtend aan. 'One more stunt like that again and I'll take legal steps again, you hear me?'
Nadieh bekeek Melanie met een spottende blik en lachte sarcastisch. 'Yeah, I look forward to that.'
Melanie stapte chagrijnig het appartement uit en ik haalde opgelucht adem. 'That was tense.'
Nadieh kwam naast me staan en wreef over mijn rug. 'Yes, but we won't let her get to us, babe.'


Anne Ramsey


Tijdens de koffiepauze in de voormiddag had ik eindelijk de kans om met Nadieh te praten. Ik was wel benieuwd naar gisteren met Finley.
'How did it go?' vroeg ik onmiddellijk.
'It felt a bit strange for me to be honest but I think it went well. Theo was so happy, though, and that's the most important thing. I'm happy when he's happy.'
Opeens kwam Alexis eraan gestormd en ik keek hem verwonderd aan.
'Why are you in a hurry?'
'Just wanted to catch you during your break,' grijnsde hij en drukte zacht zijn lippen op die van mij.
Ik lachte en keek streng op mijn horloge. 'Well, you have about ten minutes left.'
'Hey, have you showed Nadieh the bracelet I got you already?' vroeg hij toen en keek fier naar mijn zus. Hij probeerde natuurlijk weer op een goed blaadje te staan.
Ik trok mijn mouwtje een beetje omhoog en toonde Nadieh het gouden armbandje dat ze nieuwsgierig bekeek. Ze liet haar vingers over de bedeltjes glijden en schudde haar hoofd.
'A&A... I wonder what that stands for. For "Asshole" perhaps?' zei ze toen sassy.
'Nadieh!' siste ik.
Ze zuchtte en herpakte zich met een vriendelijke glimlach. 'Sorry, this is actuallly really sweet of you, Alexis. I'm glad that you're treating my sister well again because she deserves that.'
Hij aanvaardde het als een compliment en sloeg toen zijn arm om mijn schouders. 'Actually... I was thinking about giving her another good treat.'
Hij liep met me naar mijn kantoor waar hij me meteen begon te zoenen. Ik lachte en gooide mijn armen rond zijn nek terwijl ik met mijn voet de deur dicht trapte.
'What's this all about?' vroeg ik toen tussen het kussen door.
'Well, didn't you say that you wanted hot office sex again?'
Ik lachte hard en maakte me wat van hem los. 'Not necessarily in the office but okay, I'll take it.'
Ik draaide snel de deur op slot en duwde hem achteruit totdat hij tegen mijn bureau opbotste en hij niet anders kon dan erop te gaan zitten.
'Last night you were in charge but now it's me,' grijnsde ik en kuste hem weer.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen