Even voor de duidelijkheid: het feit dat Louis' moeder voor komt in de hoofdstukken die zullen volgen is in geen enkel opzicht respectloos bedoeld naar zijn overleden moeder in werkelijkheid. Anne (Harry's moeder) is in werkelijkheid per slot van rekening ook geen alcoholist. R.I.P. Johannah Deakin.

Ik schrok wakker van de ringtone die plotseling door de slaapkamer klonk. Mijn eigen ringtone was het niet. Ik voelde Louis' arm van mijn middel af gaan en hoorde hem overeind komen. Langzaam draaide ik me naar hem toe en keek suf toe hoe hij de display bekeek en al snel de telefoon op nam.
"Met Louis" begon hij met een hese stem. Aan de andere kant klonk een volwassen mannenstem. Ik wist niet precies wie het was, maar het klonk als iemand die heel enthousiast was.
Ik legde mijn hoofd op zijn schouder en sloot mijn ogen weer, waarna ik een beetje weg doezelde.
"Shit... eh, ik ben niet in New York momenteel" hoorde ik Louis' stem vaag vertellen.
"Ik ben in Florida" vertelde hij vervolgens.
"Dat leg ik allemaal wel een keertje uit. Ik moet even kijken of ik iets kan regelen zodat ik in New York kan zijn".
Ik voelde vervolgens hoe Louis me aan stootte en hoorde hoe mijn naam herhaaldelijk zei. Langzaamaan kwam ik overeind en keek hem vragend aan.
"Mijn ouders zijn naar New York gekomen om me te verrassen" legde hij uit. Ik wreef door mijn gezicht en dacht even na "het moet wel lukken om zomenteen een vlucht te regelen naar New York".
Louis knikte bedankend en vertelde toen aan de persoon aan de telefoon -waarschijnlijk zijn vader- dat hij naar New York kon komen.
"Dat is Harry, maar dat leg ik straks wel verder uit" zei hij uiteindelijk. Nou ja, ik vond het niet heel vreemd dat zijn vader ging vragen wie de andere stem naast hem was. Zou dit ook betekenen dat Louis voor zijn ouders uit de kast zou komen? Ik moest zeggen dat ik me gevleid voelde als hij dat zou doen. Uiteindelijk beëindigde Louis het telefoon gesprek weer, vertellende dat hij nog wel iets liet weten.
Hij legde de telefoon weer weg en keek me toen aan "sorry om je op deze manier te wekken".
Ik wuifde het weg. "Waar komen je ouders vandaan?"
"Doncaster, Engeland"
Ik fronste en grijnsde toen "dus daar komt dat subtiele, sexy accent van jou vandaan".
Louis grijnsde ook "is mijn accent sexy?"
Ik nam hem bij zijn heupen en kroop toen boven hem "almost as sexy as your body". Louis trok me naar beneden voor een intense zoen. Ik ging daar natuurlijk uitgebreid op in. Uiteindelijk liet ik langzaam zijn lippen los "wil je koffie?"
Louis gniffelde zacht terwijl zijn hand over mijn bovenlichaam ging "graag zelfs, Harry".
Ik kroop weer van hem af en stapte vervolgens uit het bed, waarna ik Louis ook uit het bed trok. Louis hield mijn hand vast en volgde me naar de keuken. Ik zette het koffiezetapparaat aan en draaide me toen weer naar hem toe. Terwijl mijn handen rustte op zijn heupen, legde hij zijn armen over mijn schouders. We keken elkaar glimlachend aan.
"Goed geslapen nog vannacht?" vroeg Louis me.
Ik haalde mijn schouders op "ik ben een stuk later gaan slapen, maar heb daarna geen problemen gehad met nachtmerries of zoiets".
"Oh dan heb ik dat toch niet gedroomd dat je koud aan voelde, denk ik?" vroeg Louis voorzichtig.
Ik schudde mijn hoofd "ik heb even buiten gezeten. Maar ja, die conclusie heb je inderdaad uitgesproken vannacht".
Louis grinnikte zachtjes "dat dacht ik al".
Ik drukte een kort kusje op zijn mond "ik ben al blij dat ik hier niet alleen ben". Louis glimlachte "ik heb er ook nog geen spijt van gehad dat ik mee gegaan ben".
"Goh bedankt Louis" zei ik lachend. Louis lachte mee en liet me weer los, waarna hij aan de keukentafel plaats nam.
Ik draaide me naar het koffiezetapparaat en nam toen de koffiekopjes mee naar Louis. "Here you go" zei ik zachtjes terwijl ik het kopje voor hem op de tafel plaatste. Louis vormde zijn vingers om het kopje om zijn handen op te warmen en keek me toen aan. "Can I have a little spoon please?"
Ik knikte gelijk en zette mijn kopje ook neer, waarna ik mijn armen van achteren om hem heen sloeg "here you go".
Louis begon te lachen "10 punten voor creativiteit Harry". ik grijnsde en liet hem maar weer los, om nu het lepeltje te halen waar hij daadwerkelijk om vroeg.

Reacties (2)

 • Smexy

  Ik vind het niet respectloos, ik vind het alleen maar een eer voor haar dat ze nog wel beschreven word in verhalen, hopelijk wel op een goede manier (:

  Love it.

  2 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  Ik snap je volkomen hoor en ik vind het eigenlijk best leuk dat ze meedoet:)heeft deze louis haar nog even terug ♡ snel verder!

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen