Ik heb tickets voor Harry's concert yesss(hoera)(H)

Ik was wat ongemakkelijk met Louis mee gelopen door central park. Het had even geduurd voordat we zijn ouders gevonden hadden.
"Nu weet je ook hoe lastig het was om jou te vinden de vorige keer" zei ik grinnikend. Louis knikte "ik snap nu wat je bedoelt".
Toen er eenmaal twee mensen van een bankje verderop overeind sprongen, voelde ik de bui wel hangen. Ze kwamen met grote passen op Louis af gelopen en omhelsde hem toen. Ik had me voorgenomen me netjes voor te stellen.
Louis' vader was de eerste die klaar was met zijn zoon omhelzen, om vervolgens zijn blik op mij te laten rusten. Ik stak netjes mijn hand uit en stelde me voor. Ook Louis' moeder stelde zich voor en ik noemde wederom mijn eigen naam.
"Hebben jullie een bepaalde planning gemaakt voor wat jullie willen doen in New York?" vroeg Louis aan zijn ouders.
Zijn vader schudde zijn hoofd "we kunnen wel even rustig een hapje eten en bij praten, toch?"
Dat leek iedereen wel goed te vinden. Louis keek mij aan "heb jij toevallig een restaurantje dat je aan kunt bevelen?"
Ik dacht even na en knikte toen, waarna ik in de richting wees waar we naartoe moesten lopen. Terwijl we rustig richting het restaurantje liepen, vroeg Louis' moeder de vraag die we beide wel aan hadden zien komen.
"Dus Louis, waar ken je Harry van?" luidde de vraag. Ik keek Louis even aan en knikte bemoedigend.
"We hebben elkaar ontmoet op een kunst expositie" begon Louis. Ik had niet specifiek verwacht dat hij dat zou vermelden, maar ik vond het geen probleem.
"Kunst expositie? Van een bekende kunstenaar?" vroeg zijn vader.
"Ja hoor" viel ik gelijk in. Louis begon te grinniken "hemel jezelf eens niet zo op".
Zijn vader keek ietwat verbaasd "maak je kunst Harry? Je maakt me nieuwsgierig. Heb je foto's?"
"Die kan ik zomenteen wel even laten zien" reageerde ik. Zijn vader knikte tevreden.
"En daar is een vriendschap uit ontstaan?" vroeg zijn moeder verder.
Ik wees naar het restaurantje en nam toen de leiding door de deur open te houden voor iedereen. Dat leken zijn ouders wel te waarderen. Toen we eenmaal aan een tafeltje zaten, ging het gesprek gewoon weer verder waar het gebleven was. Ik zat naast Louis aan de tafel en had echt de neiging om mijn hand op hem te leggen.
"Ik heb eerst model gezeten voor Harry's nieuwe kunstwerk. Het klikte zo goed tussen ons dat we meer samen zijn gaan ondernemen en nu zijn we eh.."
Zijn verhaal begon steeds ongemakkelijker te klinken en hij had zichtbaar even een paar seconden nodig om het daadwerkelijk uit te spreken. De gezichten van zijn ouders spraken in een bepaalde mate boekdelen. Ze hadden volgens mij wel door wat er nu gezegd ging worden.
"We daten" bracht Louis uiteindelijk uit. Het was even stil, ongemakkelijk stil. Om dan vervolgens nog eens van een slechte timing te spreken, kwam de serveerster net op dat moment vragen of we iets wouden drinken. Om me maar eens bescheiden op te stellen besloot ik gewoon voor een spa rood te gaan in plaats van wijn.
Zodra de serveerster weer vertrokken was, begon Louis' moeder gelijk weer te praten.
"Wat leuk voor jullie" was het eerste wat ze uit bracht. Louis glimlachte even ongemakkelijk "ik ging er niet echt van uit dat jullie het een probleem zouden vinden, maar het blijft lastig om te vertellen".
Louis' vader knikte "dat begrijp ik wel. Maar als wat identificeer je jezelf nu dan?"
Louis haalde zijn schouders op "ik hou er niet zo van om er namen aan te geven. Maar Harry is wel de eerste man die ik leuk vind, normaal gesproken date ik alleen meiden".
"En waarom waren jullie in Florida?" vroeg zijn vader vervolgens.
"Ik heb laatst een huis gekocht in Florida en had Louis uitgenodigd om me te vergezellen voor een weekendje" legde ik uit. Ik vond het wel grappig om te horen hoe zijn ouders het accent hadden dat Louis ook een beetje nog had. Het was heel subtiel te horen bij Louis, maar zijn ouders hadden dan ook niet in de Verenigde Staten gewoond waarschijnlijk.
"Een huis in Florida? Netjes. Dat zal niet niks kosten".
Ik schudde mijn hoofd "ik verdien geld aan mijn kunstwerken".
"Oh ja, wil je daar nog foto's van laten zien? Ik ben enorm nieuwsgierig" vroeg zijn vader gelijk geïnteresseerd. Ik knikte en nam mijn iPhone er bij, om vervolgens de juiste map in de fotogalerij te openen en zijn ouders de telefoon te overhandigen. Nu nog hopen dat ze het mooi vonden.

Reacties (4)

 • Paardenvriend

  OMGG IK HEB OOK TICKETS!!!! IK BEN NU WEER AAN HET JANKEN!! IK BEN ZO BLIJJJ!!! EERST LEEK HET NIET LUKKEN IK GING DOOD VAN VERDRIET MAAR WE KWAMEN ER DOOR EN IK HEB GEWOON TICKETSSSS!!!(H)

  4 jaar geleden
 • Smexy

  IK HEB OOK TICKETS WOOHOO !!!
  I'M SO HAPPY !!

  4 jaar geleden
 • Qualantinos

  hahah ik zal veel foto's en filmpjes maken om je alles na te kunnen vertellen

  4 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  bitch!! ik wil details!! ik was vergeten dat de verkoop was vandaag:(
  (wilde ook niemand mee met mij:()
  snel verder met verhaal en ik wil TEGEN NOVEMBER WEL WETEN HOE HET CONCERT WAS!

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen