Ik schrok wakker en opende mijn ogen. Louis keek me glimlachend aan "Hey sleeping beauty. Genoeg gedronken?"
Ik kwam langzaam ietwat overeind en keek naar de film die ergens middenin inmiddels was. De alcohol was nog wel een beetje voelbaar.
"Hoezo?" vroeg ik ietwat hees.
"Ik zie een zo goed als lege fles wijn op het aanrecht staan en ik hoor het aan je ademhaling" zei Louis grinnikend.
Ik maakte een bevestigend geluid "hoe was het nog met je ouders?"
"Gezellig" was zijn simpele antwoord. Ik knikte tevreden en klopte naast me op de bank. Louis ging met plezier naast me zitten en legde zijn benen over de mijne. Ik ging met mijn vingers over zijn been en glimlachte tevreden.
"Ik hoopte al dat je hier heen kwam" gaf ik toe. Louis glimlachte naar me "ik ga toch niet naar het campus als ik hier ook kan zijn?"
Ik haalde mijn schouders op "misschien had je even een break van me nodig". Louis gaf me een kusje "van jou? Echt niet". Ik kuste hem terug. Het was wel vrij snel dat hij de zoen stopte en me ietwat vies aan keek "dat smaakt echt vies als je zelf niet gedronken hebt".
Ik keek hem sip aan "ik vrees dat dit niet mijn lucky night is dan".
Louis schudde zijn hoofd "maar je houd deze vrijpartij te goed van me, oké?"
Ik grijnsde tevreden "daar neem ik genoegen mee".
"Ga je mee naar bed, Harry?" vroeg Louis me vervolgens. Om dat af te wijzen leek me behoorlijk vreemd, gezien ik zojuist ook al geslapen had. Er was dan ook niet erg veel meer te doen en het was zeker laat genoeg. Ik knikte maar gewoon en stond op van de bank. Ietwat onhandig wankelde ik terwijl ik probeerde mijn evenwicht te behouden. Oké die alcohol was beter voelbaar dan ik dacht. Louis begon te grinniken "zeker genoeg gedronken".
Ik had geen zin in het te ontkennen. Louis ondersteunde me ietwat terwijl we naar de slaapkamer liepen. Ik ging op bed zitten en trok vervolgens mijn kleding uit. Louis stapte ook uit zijn kleding en ging aan zijn kant van het bed liggen. Ik trok de dekens over me heen en maakte vervolgens het nachtlampje uit.
"Mijn ouders vonden je trouwens een aardige kerel" deelde Louis ineens mede. Ik draaide me op mijn zij in zijn richting "dat vind ik mooi om te horen. Hebben ze nog iets gezegd over je geaardheid?"
"Ze kwamen er laterna nog een keer op terug, zeggende dat ze trots op me waren dat ik daar voor uit durfde te komen".
Ik ging met mijn hand over zijn bovenarm "ik ben ook trots op je".
"Ik heb morgen ochtend afgesproken om met ze te ontbijten. Van mij mag je best mee komen" zei Louis vervolgens. Ik was even stil. Was dat goed om te doen?
"Harry?"
"Ja?"
"Oh ik dacht: nu ben je in slaap gevallen" lachte Louis. Ik maakte een afkeurend geluid. "Waarom nodig je ze niet hier uit? Ik regel wel een ontbijt" stelde ik voor.
"Hoe wil je dat gaan doen?" vroeg Louis geïnteresseerd.
"Je weet dat er cateringbedrijven zijn die dat gewoon bezorgen indien je dat aan vraagt?"
"Ik kan niet zeggen dat ik daar ervaring mee heb nee, maar ik kan me voorstellen dat zoiets wel te regelen valt in New York" was zijn antwoord.
"Als je dat wil, kan ik dat wel regelen morgen ochtend. Hoe laat wil je ontbijten?"
"Dat staat gepland om 10 uur. En ik heb er geen problemen mee om dat hier te doen, indien jij dat ook wil". Ik maakte een bevestigend geluid en sloot toen mijn ogen.
"Mijn wekker staat om half 9" deelde Louis mede. Ik liet een kreun horen "dat word nog leuk". Louis grinnikte zachtjes en vestigde zich op mijn schouder. Ik legde mijn hoofd tegen het zijne en deed vervolgens een poging tot slapen.

Reacties (1)

  • Paardenvriend

    Whihii cutiessss!!(H)
    Ben benieuwd hoe het gaat verlopen!

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen