Het geluid van de wekker van Louis vulde de ruimte. Ik draaide me suf om en keek hem aan. Louis gniffelde zachtjes "jij ziet er fris uit". Hij reikte naar de wekker en zette deze uit. Ik zuchtte zachtjes en nestelde me dicht tegen hem aan "waarom heb je de wekker al zo vroeg gezet?"
"Zodat we alles nog konden regelen" legde hij uit. Ik hoorde hoe hij tikte op zijn telefoon. Waarschijnlijk stuurde hij een bericht naar zijn ouders.
"Kun jij dat trouwens regelen met die catering? Ik heb geen idee hoe ik dat precies moet doen".
Ik kwam langzaam overeind en nam mijn telefoon van mijn nachtkastje, waarna ik zocht op internet naar een dergelijke catering. Het bellen naar de catering was vrij snel gedaan. Zodra dat dan ook geregeld was, ging ik wederom tegen Louis aan liggen. "Nog een half uurtje kan geen kwaad" mompelde ik. Louis gniffelde zachtjes "succes, ik wek je wel over een half uurtje".

Dat half uurtje was zo voorbij gegaan. Ik was zodra Louis me gewekt had dan ook maar op gestaan en had een uitgebreide douche genomen, gezien ik die gisteren al wou nemen en nog niet genomen had. Louis was nog steeds met zijn telefoon bezig zodra hij me wekte, dus ik ging er van uit dat hij niet meer geslapen had.
Ik had gisteren misschien iets minder moeten drinken. Het was niet zo dat ik dronken was geweest, maar ik voelde me toch wel een beetje misselijk momenteel. Helaas was dat niet fijn zodra je wist dat je bezoek ging krijgen of ergens naartoe moest. Ik wou natuurlijk geen negatieve indruk achter laten op zijn ouders.
Net op het moment dat ik weer zonder kleding de badkamer uit liep, klonk de deurbel. Dat was vast de catering.
"Louu, wil jij even open doen?" riep ik, waarna ik de slaapkamer in liep. Louis had gelukkig wel al kleding aan en knikte vervolgens naar me, waarna hij langs me af naar de voordeur liep. Terwijl Louis langs me af stapte, voelde ik zijn hand over mijn bovenbeen gaan. Het gaf me de rillingen. Ik kon niet wachten totdat ik die vrijpartij nog kon claimen. Rustig stapte ik in nieuwe kleding en besloot toen Louis te helpen met het regelen van die catering.
Toen ik eenmaal in de woonkamer aan kwam, was de halve eettafel al gedekt. Het was een enorm groot aanbod aan eten en drinken. Het was best wel indrukwekkend. Verderop klonk een deur. Ik keek op. Jessica.
"Oh hallo meneer Styles, u bent terug" zei ze gelijk, ietwat enthousiast. Pas toen leek het haar op te vallen dat Louis ook aanwezig was. "En ook goedemorgen Louis". We begroette haar beide. Het eerste wat ze deed was de fles wijn van het aanrecht halen en weg zetten "ik heb zo'n voorgevoel dat je zomenteen gasten verwacht en die zul je niet willen begroeten met een zo goed als lege fles wijn op het aanrecht".
Ik grinnikte onschuldig. Die was ik dan ook vergeten weg te halen.
"Hoe was Florida?" vroeg ze vervolgens aan Louis. Ik hield me bezig met de catering betalen, gezien de mannen klaar waren met het opzetten van het ontbijt. Louis en Jessica praatte rustig verder over de activiteiten in Florida, terwijl ik de mannen weer naar de deur dirigeerde en deze uiteindelijk weer achter ze sloot.
Louis was inmiddels een rondje door de woonkamer gelopen en bleef staan bij de piano. Hij nam het briefje vast en las de tekst met een frons op zijn gezicht. Al snel keek hij op "wat is dit, Harry?"
Ik keek naar het briefje in zijn hand en liep toen met grote passen op hem af, om vervolgens het briefje in mijn handen te nemen en in mijn broekzak te stoppen. "Dat is een concept dat ik gisteren bedacht heb" liet ik weten.
Net op dat moment ging de deurbel. Dat waren vast zijn ouders.

Reacties (2)

 • EvaSalvatore

  IK ZEUR MEE! IK ZEUR MEE *gaat op haar schoot zitten met puppyogen* mogen we alsjeblieft nog een hoofdstukje???????

  *anders jat ik je kaartje voor harry's concert. ben toch de dag ervoor jarig muahhaha niemand die het merkt*

  4 jaar geleden
 • Paardenvriend

  HMMM ik ga een zeuren... Mag er alsjeblieeeeeffft(!) nog een hoofdstukie vandaag! *puppyogen*

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen