Omdat het zo lief gevraagd werd en ik de smeekpartij niet kon weerstaan (en niet mn concert ticket kwijt wil raken o:) post ik vanavond een extra hoofdstukje. Sorry dat het echter pas zo laat online staat, ik had het druk vanmiddag/het begin van de avond. Maar anyways, enjoy (:

Een geweldige nachtrust had ik niet gehad door Harry zijn alcoholinname, maar ik wist me nog wel ietwat op te frissen zodra de wekker af liep. Dat Harry zich niet zo geweldig voelde was een beetje zijn eigen fout. Ik wist dan ook niet waarom hij zo veel wijn gedronken had. Was er iets waar hij zich slecht over voelde? Of wist hij gewoon niet wanneer hij moest stoppen met drinken? Hij hield per slot van rekening wel van wijn en dronk het regelmatig. Ik had meestal wel genoeg met één glas, maar hij blijkbaar niet. Toen we eenmaal in de woonkamer stonden met Jessica, viel me het blaadje, dat op de lag piano, op. Ik was er puur uit nieuwsgierigheid naartoe gelopen en liet mijn blik over de tekst glijden. Het klonk allemaal zeer persoonlijk en diepgaand. Ietwat poëtisch. Had Harry dit geschreven? Tevens stonden er notenbalken bij getekend. Het leek gewoon op een volledig nummer. Zodra ik hem er naar vroeg had hij het vrij snel uit mijn handen gegraaid. Had ik iets fout gedaan? Nou ja, als ik er niet bij uit had mogen komen, dan had hij het niet daar neer moeten leggen. Ruimte om verder te vragen was er niet meer. De deurbel klonk wederom. Dat waren vast mijn ouders. Ik keek Harry nog even aan en liep toen naar de voordeur. Dat Harry zich netjes kon gedragen twijfelde ik zeker niet aan, maar ik hoopte dat hij er niet te slecht uit zag. Het scheelde dan ook wel dat hij nette kleding aan had.
Ik opende de deur voor mijn ouders en zag nog net hoe ze uitgebreid om zich heen staarde. "Hey Louis" zeiden ze beide, waarna ik omhelsd werd en ze naast me af stapte, naar binnen. Ook Harry schudde netjes de hand van mijn ouders.
"Je leeft hier wel groot en mooi zeg" merkte mam op terwijl ze om zich heen keek in het appartement. Jessica was inmiddels naar de slaapkamer vertrokken om daar te poetsen. Harry knikte "ik ben blij dat ik hier kan wonen".
Mijn ouders knikte gelijk "daar mag je zeker blij mee zijn. Dat kan lang niet iedereen zeggen". Harry wees naar de ontbijttafel bij wijze van dirigeren en liep zelf ook in die richting.
"Wauw, dat is een uitgebreid ontbijt" merkte mijn moeder op, waarna ze plaats nam aan de tafel. Ik nam tegenover Harry plaats en glimlachte even bedankend naar hem. Harry's voet ging langs de mijne af terwijl ik een subtiele glimlach terug kreeg.
Iedereen wenste elkaar smakelijk eten toe, waarna iedereen op zijn bord nam waar diegene zin in had. Zowel Harry als ik ging een croissantje met jam.
"Dus, hebben jullie nu een relatie?" vroeg mam al vrij snel. Ik keek Harry eigenlijk gewoon vragend aan. Ik wist daar nog steeds geen antwoord op.
Harry knikte, herkauwend op zijn croissant. "Maar we doen rustig aan" plakte ik er gelijk achteraan. Had Harry dat zojuist nou echt bevestigd? Ik kreeg er spontaan de kriebels van. Ik kon Harry eindelijk mijn vriendje noemen! Ik had zo lang gewacht en eindelijk was het dan zo ver. Die vrijpartij van gisteren had hij nu wel meer dan verdiend. Die kon hij zeker krijgen als hij zo door ging. Dit was echt een mooi moment voor mij. Ik voelde me zo gelukkig. Met een grote grijns op mijn gezicht keek ik Harry aan. Ik voelde zijn been langs het mijne strijken. Ik voelde zo veel tintels door mijn lichaam gaan. Ik wou hem zo graag terug langs zijn been strijken. Ik voelde dat ik het warm kreeg. Ik voelde hoe er een gevaarte in mijn broek begon te groeien. Shit, dat was ongemakkelijk.
Ik ging netjes ietwat verhullend zitten. Harry leek donders goed door te hebben wat er gaande was. Ik kon echt niet wachten om de liefde te bedrijven met hem. Ik had zin in een goede, ruwe sekspartij. Soon.

Reacties (4)

 • Smexy

  Dit is geweldig haha

  4 jaar geleden
 • Paardenvriend

  Lol daar zit Louis dan. Whaha. Oh. XD
  YESSSS thnx voor extra hoofdstukie!!!! ^^
  (H)(blush)

  4 jaar geleden
 • Qualantinos

  @EvaSalvatore: hahahah same here tho! Zal m wel in dat 19-jarige van ons zitten ;p

  4 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  Soms heb ik niet het idee dat ik me normaal gedraag als een 19 jarige...
  meeh i sont care hihihi

  Ps i love it!! -> het hoofdstukje niet mijn gedrag! Ja daar hou ik ook van maar dat is niet het punt:)

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen