Ik was met mijn ouders richting de voordeur van het appartement gelopen en had daar afscheid van ze genomen. Vervolgens sloot ik de deur weer en draaide me om, richting Harry. Ik liet me tegen de deur aan vallen met mijn rug en beet op mijn lip.
"Ik gok dat ik het juiste antwoord heb gegeven?" zei Harry zachtjes terwijl hij dichterbij kwam. Ik keek hem ietwat hongerig aan. "I had a boner in front of my parents" fluisterde ik zachtjes.
"I noticed that" fluisterde hij terwijl zijn lippen zo'n 5 centimeter van de mijne verwijderd waren.
"Vond je dat leuk om te zien?" vroeg ik zachtjes.
"Oh hell yeah Lou, dat was een turn on" antwoordde hij zachtjes en hees. Ik wou mijn lippen nat likken, maar Harry mompelde een vaag geluid zodat ik daar mee stopte. Vervolgens ging hij met zijn natte lippen over de mijne om ze vochtig te maken. Hij beet zachtjes op mijn onderlip. Ik sloot langzaam mijn ogen, verlangend naar meer. Harry liet mijn lippen los. Ik wachtte totdat hij ze weer aan zou raken. Het wachten maakte me ongeduldig. Mijn hoofd tolde ietwat van de overdosis aan verlangende emoties.
Zodra ik eenmaal mijn ogen wou openen om te kijken waar Harry nou op aan het wachten was, voelde ik zijn lippen op de mijne gedrukt worden. Ik hield mijn ogen dus ook gesloten en opende mijn mond een klein beetje. Ik voelde zijn tong over mijn vochtige lippen naar binnen schuiven en vervolgens langs mijn tong af gaan. Ik kantelde mijn hoofd ietwat en sloot mijn lippen ietwat meer zodat ik met mijn, inmiddels natte, lippen over die van Harry streek. Harry's hand ging over mijn middel naar mijn broek en kneep vervolgens lustig in de opkomende erectie. Mijn adem stokte ietwat.
Ik voelde hoe hij me dichter tegen de deur aan drukte en met zijn erectie tegen mijn onderbuik aan schuurde. Terwijl zijn natte lippen gewillig over mijn nek dwaalde en natte kusjes drukte, beet ik op mijn lip. Het was echter toen ik iets hoorde scheuren dat mijn ogen open gingen en ik Harry ietwat geschrokken aan keek. Mijn t-shirt bungelde in twee delen om mijn middel.
"I'll buy you a new one" mompelde Harry zachtjes terwijl hij door mijn haar streek. Het was een simpel wit t-shirt, dat scheelde wel veel. Ik knikte gewillig en sloot mijn ogen weer, waarna Harry zijn lippen over mijn torso liet glijden. Hij trok mijn broek omlaag. Toen hij mijn onderbroek ook naar beneden trok voelde ik hoe de erectie vrij sprong. Ik liet een zachte kreun horen. De natte lippen vormde zich om mijn eikel en zogen er zachtjes aan. Ik liet nogmaals een kreun los. Terwijl Harry zijn tijd nam om me een blowjob te geven, kon ik mijn ademhaling steeds lastiger onder controle houden. Er ging zich een sensatie teweeg in mijn geslachtsdeel. Ik had het nooit zo sterk gevoeld als op dit moment. Tegenover de seks met Harry, was de seks met Chrissy echt waardeloos. Harry leek werkelijk te weten wat hij deed en deed het dan ook nog eens verdomd goed. Harry nam me bij mijn heupen en draaide me om, om vervolgens mijn handen aan weerskanten boven mijn hoofd te zetten tegen de deur. Hij legde zijn handen vervolgens op de mijne en zette zijn vingers tussen de mijne. Hij plaatste zuigzoenen op mijn schouderblad en in mijn nek en likte er vervolgens zachtjes over. Ik nam een hap naar adem en beet zo hard op mijn lip dat ik bloed proefde. Ik kreeg nog een laatste kusje op mijn schouderblad gedrukt, voordat Harry naar binnen stootte. Ik liet een kreun horen en probeerde me vervolgens aan te passen aan Harry's ietwat ruige tempo. Hij had er erg veel zin in, dat was duidelijk. Ik voelde hoe zijn handen wat meer druk uitoefende op de mijne. Ik kon helemaal niets momenteel met mijn handen omdat hij ze vast hield. Maar goed, ik wist dat Harry hield van de leiding nemen en dit was inderdaad zo'n manier om mij ietwat de macht te ontnemen. Ik had er vrede mee. Terwijl ik met gesloten ogen kreunde en net zoals Harry naar het hoogtepunt toe werkte, kwamen we ongeveer tegelijkertijd klaar. Harry's lichaam ontspande tegen het mijne tegen de deur. Ik glimlachte tevreden. Hier had ik nou echt zin in gehad.

Reacties (3)

 • Smexy

  Sexy time!

  4 jaar geleden
 • Paardenvriend

  (blush)cutieeeeesss. XD

  4 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  *doet dansje* woop woop woop eindelijk weeeeer!

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen