Foto bij Chapter 167.1 ||

Anne Ramsey


Nadieh was duidelijk van slag, maar daar leek Alexis geen rekening mee te houden.
'Well, maybe he's just tired of you being a selfish bitch? He just got his son back!' snauwde hij.
Ik begreep ergens wel dat het misschien zo op hem overkwam, want hij kende het hele verhaal niet. Hij wist niet dat Nadieh een abortus had gehad, laat staan dat ze het nog steeds niet verwerkt had. Dus ja, Nadieh die moeite had met de aanwezigheid van de Finley kwam misschien inderdaad over alsof ze egoïstisch was.
Ik had verwacht dat Nadieh razend zou worden, maar ze leek zich verrassend genoeg neer te leggen met Alexis' harde woorden.
'You're right. I am selfish. And a bitch. Who would've thought,' gromde ze sarcastisch. 'You know what, forget about it. I'm gonna go for a walk.'
'Nadieh...' probeerde ik nog, maar het was vergeefse moeite. Ze was de deur alweer uitgestapt en was ook duidelijk niet van plan om terug te komen.
Ik zuchtte en draaide me geërgerd naar Alexis.
'Did you really have to call her a bitch?' vroeg ik verwijtend.
'She's your sister bla bla, I get it.' Al brommend liet hij zich verder onderuit zakken op de bank.
'It's complicated. You don't know the whole story.' Ik zuchtte nog eens diep en twijfelde of ik dit wel moest vertellen, zelfs aan Alexis. Het was echt iets privé en ik wist niet of Nadieh me het in dank zou afnemen. Aan de andere kant... ze hoefde het niet eens te weten en Alexis was volwassen genoeg om zijn mond te houden.
'A few years ago, Nadieh got pregnant. She didn't want to keep the child so she decided to have an abortion. She's still struggling with that decision and that's why it's so confronting for her to see Theo and Finley together,' vertelde ik voorzichtig.
Alexis' blik verzachtte meteen en ook al mocht hij mijn zus totaal niet, hij toonde veel begrip.
'I'm sorry to hear that. And I'm sorry that I was so harsh on her. I understand it better now.' Hij dacht er even over na en keek weer vragend op. 'What about the father of her child? Was he involved?'
'I don't think so... I wasn't really around at the time...' Ik sloeg mijn ogen even neer. 'But yeah, now you know everything. Nadieh and I both have fucked up pasts.'

Theo Walcott


'Thank you so much for having Finley today. I really couldn't find a babysit,' zei Melanie toen ik Finley kwam ophalen. Gehaast gaf ze me al zijn spulletjes mee, en dat waren er een heleboel.
Ik trok bedenkelijk mijn wenkbrauw op.
'You couldn't find a babysit?' herhaalde ik not impressed. 'So what does that make me? Your last option?'
Melanie wuifde dat al lachend weg. 'Come on, Theo, you know I didn't mean it like that. I acknowledge that you have your rights as Finley's dad. I bet Nadieh is thrilled as well. Does she like being a step mum?'
Ik kneep mijn ogen samen tot kleine spleetjes. Melanie klonk poeslief, maar de sarcastische ondertoon in haar stem viel zeker niet te onderschatten.
'She still has to get used to the idea,' zei ik uiteindelijk.
'Yeah, it's all fun and games at first, innit? Seducing a married man with a child... '
Het was nu wel welletjes. Ik ging terug naar mijn appartement en had dankzij Finley genoeg afleiding totdat hij aan zijn middagdutje begon.
Geïrriteerd keek ik televisie, maar mijn gedachten waren overal en nergens. Ik had nog steeds niets van Nadieh gehoord en dat maakte me onrustig. Hoeveel tijd had ze nodig? Wat als ze het maar niets vond om een kind van een ander op te voeden? Misschien was het allemaal te veel voor haar en wilde ze haar onbezorgde vrijheid terug. Misschien wilde ze geen relatie meer met een gescheiden man die vader was van een kleine baby.
Ik werd gek op m'n eentje en stuurde Alex een bericht op Whatsapp. Ik hoopte maar dat het niet weer een eeuwigheid zou duren vooraleer hij antwoordde. Dat zou weer typisch zijn. Ik had geluk aangezien hij vrijwel onmiddellijk antwoord gaf. Een halfuur later stond hij in mijn appartement.
'Thanks for coming, mate. I could use a friend to talk to.'
Alex knikte. 'Sure, anytime.' Nieuwsgierig keek hij de kamer rond. 'So where's the little troublemaker?'
'Sleeping, I just fed him so he's all satisfied now.'
'I actually meant Nadieh...'
'Oh!' Ik krabde even in mijn haar. 'That's a whole other story.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen