Zodra ik de woonkamer weer binnen liep na een lekkere warme douche, viel me de zachte zang van Harry op. Hij zong zachtjes mee met de muziek die in het appartement afspeelde. Ik plofte op de bank en keek naar hem "jij bent in een goede stemming".
"Ja zeker. Ik heb goed nieuws Lou" zei Harry enthousiast, waarna hij naast me kwam zitten en mijn benen op zijn schoot trok. Ik glimlachte naar hem. Van zijn goede humeur werd ik zelf spontaan opgewekt.
"Vertel" zei ik aansporend terwijl ik hem aan staarde.
"Ik heb een sollicitatiegesprek weten te regelen op NYU" vertelde hij enthousiast. Ik keek hem fronsend aan "dat is netjes, good job". Ik sloeg mijn armen om zijn nek en gaf hem een kusje "ik ben trots op je".
Ik kreeg een kusje terug, waarna hij me glimlachend aan keek "thanks. Ik hoop dat het gaat lukken".
Ik knikte "ik hoop het ook voor je. Wanneer moet je op gesprek komen?"
"Woensdag".
"Ik ben benieuwd" zei ik zachtjes. Ik voelde zijn vinger over mijn blote bovenbeen gaan. Het bezorgde me de rillingen. Ik krulde op tegen zijn borst en keek voor me uit. Harry's vinger ging over mijn bovenarm.
"Hé maar Harry?" zei ik uiteindelijk.
"Hmm?"
"Hoe zit dat eigenlijk met die kus op het feest van Patrick? Dat hebben toch wel genoeg mensen gezien. Denk je niet dat het problemen op gaat leveren wanneer je leraar zou worden op NYU?"
Dat leek Harry echter niet erg veel te doen. "Zolang daar geen foto als bewijs van bestaat, is het enkel een roddel die niemand kan bewijzen. Bovendien is het niet tijdens mijn lerarencarrière gebeurd, dus kunnen ze me dat lastig kwalijk nemen zolang ze het niet nog een keer zien gebeuren".
Ik knikte "daar heb je een punt. Zolang we niet betrapt worden, moet het rond te krijgen zijn".
"Nu nog aangenomen worden" zei Harry uiteindelijk.
Ik ging met mijn hand door zijn haar terwijl ik hem aan keek "ik twijfel er niet aan dat jij aangenomen word. Met al die charmes en de goede naam als kunstenaar zouden ze dom zijn om je te weigeren".
Harry lachte zachtjes "al mijn charmes? Die bewaar ik enkel voor jou in the bedroom".
"The bedroom?" vroeg ik bespottelijk. Harry keek me vragend aan. "You just fucked me, standing against your frontdoor" fluisterde ik zacht en ietwat grijnzend.
Harry grinnikte "I fucked you on the couch, too. But don't get me started on where I still want to fuck you".
Ik ging nog steeds glimlachend met mijn vingers door zijn haar.
Het nummer op de stereo installatie was afgelopen en sprong over op een volgende. Harry's hele gezicht leek op te lichten. Hij liet me naast zich op de bank vallen en stond op "kom op Lou, nu moeten we dansen". Met de afstandsbediening zette hij de muziek een stuk luider.
Ik keek hem ietwat vreemd aan "ik kan helemaal niet dansen".
Harry nam mijn hand vast om me overeind te trekken en playbackte de muziek terwijl hij me aan keek. "Now I've had the time of my lifeee. No I never felt this way before".
Ik kwam overeind en besloot het playbacken van de vrouwelijke stem op me te nemen. Harry grijnsde breed naar me en trok me achteruit lopend mee naar de grote open ruimte in de woonkamer. Ik ging voor hem staan en nam de hand aan die hij zijdelings uit stak, om mijn andere hand op zijn schouder te leggen. Hij legde zijn hand op mijn heup. Harry nam de leiding in de stappen van het dansje. Het was een nogal amateuristische versie van hoe ze in de film Dirty Dancing danste. Zijn lichaam schuurde hongerig tegen het mijne op. Het was enorm opwindend.
Tegen de tijd dat het nummer ongeveer op de helft was en het refrein weer liet horen, zongen Harry en ik uit volle borst mee. Een golf van geluk overspoelde me. De adrenaline pompte zich door mijn lichaam. Dit voelde echt geweldig.

Reacties (3)

 • Smexy

  This is so cute!

  4 jaar geleden
 • Paardenvriend

  Ze zijn zo schattiggg!!!!!!(blush)

  4 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  IIIIIIII HAVEEEEE THE TIMEE OF MY LIIIIFFFEEEE
  while reading this story!

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen