Foto bij 038

how I knew
this was something
different,
that it was the
kind of love
we all yearn
feverishly for?

it aroused
me to even hear
her name spill
from the mouth
of another.
-Christopher Poindexter

Harry Styles


Ik kneep mijn ogen tot spleetjes toen Lily met Emily naar de gang vertrok en me alleen achterliet bij Louis.
"Dus... Emily?" mompelde ik schamper. Hij reageerde niet en kruiste zijn armen in een defensieve beweging voor zijn borstkas, terwijl hij voorbij de biljarttafel wandelde.
"Je leek me niet het relatietype." zei ik argwanend.
"Jij ook niet. Maar je hebt nu toch ook zelf een meisje?" reageerde hij koeltjes.
"Lily is niet mijn meisje." gromde ik; ik haatte dat ik een steek in mijn borst voelde toen ik hem mijn antwoord gaf. Hij lachte schamper en liet zijn ogen over me heen glijden.
"Denk je niet dat ze beter verdient dan? Je weet hoe hard ze ervan droomt haar grote romantische liefde te vinden. Heb je haar al verteld dat jij hem niet wil zijn?" Ik klemde mijn tanden op elkaar en balde mijn handen tot vuisten.
"Wie anders, Louis? Wil jij hem dan zijn?" snauwde ik. Hij verbleekte en slikte nerveus.
"Ik weet wat je aan het doen bent met je fucking domme spelletje met Emily en je neprelatie met haar." zei ik op beschuldigende toon.
"Het is geen neprelatie." reageerde hij fel.
"Weet Emily dat ook?" antwoordde ik, terwijl ik een stap naar hem toe zette. Wanhopig probeerde ik mijn gespannen lichaam onder controle te houden.
"Ik heb geen idee waarover je het hebt." loog hij.
"Nee? Ik denk het wel. Ik weet waarom je samen bent met haar." zei ik woedend, en trillend vervolgde ik: "Je wil tonen hoe fucking romantisch je bent, toch? Hoe lief en zorgzaam! Je wil dat Lily ziet wat een perfect 'vriendje' je kan zijn!" Mijn toon klonk spottend, maar ik wist dat ik gelijk had. Hij besefte het evenzeer.
"Dit heeft niets met Lily te maken!" protesteerde hij.
"Rose!" verbeterde ik hem met een snauw. Hij slikte en zette een stap achteruit.
"Ik weet dat je nog steeds gevoelens voor haar hebt." gromde ik. Hij schudde zijn hoofd.
"Niet waar." verdedigde hij zichzelf, maar ik doorzag zijn leugen meteen.
"Nee? Ik weet hoe graag je haar van me wil afnemen, Louis! Laat je fucking onschuldige act vallen en geef toe dat je iets voor haar voelt! Als sinds het moment dat je haar wilde kussen en ze je afwees!" Ik haalde diep adem en boorde mijn nagels in mijn handpalmen, toen ik me haar eerste feestje hier op de loft herinnerde.
"En je weet waarom ze je afwees! Omdat ze verliefd is op mij!" Nu leek hij zijn zelfbeheersing te verliezen.
"Omdat je haar gemanipuleerd hebt, verdomme! Rose hoort niet samen te zijn met een jongen als jij! Je kan haar niet eens geven wat ze verdient en nodig heeft! Je gebruikt haar enkel!" Hij schudde zijn hoofd en haalde zijn hand gejaagd door zijn haar, maar vervolgde toen op venijnige toon: "En hoe kan ik iets dat zelfs niet van jou is in godsnaam van je afnemen? Je hebt haar niet eens! En weet je waarom? Omdat je haar niet genoeg apprecieert om haar volledig de jouwe te maken!"
"Ik apprecieer haar wel!" riep ik woedend.
Hij kende het hele verhaal niet. Hoe durfde hij fucking conclusies te trekken wanneer hij niet eens wist hoe de situatie in elkaar zat?
"Het is er niet aan te zien! Doe nu niet alsof je haar niet enkel gebruikt voor je eigen plezier! Hoe ver wil je het nog drijven, Harry? Tot ze zich volledig aan je gegeven heeft?" reageerde hij. Ik wandelde naar hem toe en zag met woeste ogen hoe hij geïntimideerd achteruit struikelde.
Ik wilde hem niet horen praten over Lily op die manier. Het feit dat hij haar nog maar linkte aan iets dat zo intiem was dat enkel ik het ooit zou mogen ervaren, liet mijn bloed koken.
"Ik gebruik haar niet." snauwde ik. Ruw greep ik zijn kraag en ramde hem tegen de muur tussen mijn en zijn kamer. Hij slikte.
"Ze verdient beter. Je kan zeggen wat je wilt, maar je bent niet juist voor haar. Ik weet zeker dat ik..." Hij viel betrapt stil en ontweek mijn blik met rode wangen toen ik een ontzet geluidje maakte en hem nog wat meer tegen de wand drukte.
"Dat je wat? Dat jij haar gelukkiger zou maken? Hmmm? Je bent een fucking lafaard, Louis! Als je haar wilt en gelooft dat je zoveel beter bent, waarom zeg je haar dan niet gewoon eerlijk wat je voor haar voelt? Het is fucking belachelijk dat je mij ervan beschuldigt haar niet voldoende te appreciëren, terwijl je haar zelf voor je probeert te winnen door haar jaloers te maken met een ander! Gevoelens voor fucking Emily faken -uit alle mensen die je had kunnen kiezen, om Lily voor je te laten vallen is fucking belachelijk! Als je echt gelooft dat dat zou werken bij haar, ken je haar nog niet half zo goed als je zelf denkt!" Ik bracht mijn gezicht dichter bij dat van hem en siste nog: "Ik durf tenminste echt te vechten voor haar. Dus waag het niet me nog eens te zeggen dat ze beter verdient." Ik zette een stap achteruit en duwde hem een laatste keer, kwaad en gefrustreerd.
"Fucking klootzak." gromde ik. Hij trok zijn trui woedend recht en liet zijn ogen nog eens over me heen glijden, maar draaide zich toen om en beende weg. Met een gefrustreerd grom liep ik terug naar de tafel en boog voorover, ongecontroleerd inademend en mijn handen rond de houten rugleuning van de stoel voor me klemmend. Ik slikte en sloot mijn ogen, zodat ik door getuite lippen wat lucht naar buiten kon blazen, en me kon focussen op mijn hartslag.
Ik keek met een trillerige zucht op toen ik Lily binnen hoorde komen. Ze fronste diep terwijl ze de deur sloot en zich vervolgens naar me omdraaide.
Ze was ook kwaad. Ik kon me nu al iets voorstellen bij de dingen die Emily haar had gezegd.
Gekweld liet ik mijn ogen over haar heen glijden, me afvragend waarom ik in godsnaam verliefd was geworden op het meisje dat iedereen leek te willen. Al die fucking concurrentie, en hier was ik, meer dan ooit beseffend dat ze inderdaad beter verdiende dan een fuck up als ik. Maar ik was te egoïstisch en zelfingenomen om haar te laten gaan. Ik zou het niet kunnen verdragen haar met een ander te zien...
Met een schattige pruil op haar mooie gezicht wandelde ze naar me toe, en op slag voelde ik mezelf enigszins kalmeren. Fuck, het effect dat ze op me had...
"Wat zei Emily?" gromde ik. Ze hield voor me halt en staarde naar de tippen van haar schoenen.
"Kan je geloven dat ze niet eens gevoelens heeft voor Louis? Ze probeert enkel jou voor zich te winnen." mompelde ze, duidelijk aangedaan en gefrustreerd. Ik snoof.
"Wat een fucking verrassing." mompelde ik schamper, vervolgend: "Haar nieuwe vriend is geen haar beter. Hij dacht dat hij je kon laten inzien dat hij perfect voor je is door een relatie te beginnen met de grootste slang in New York." Haar prachtige ogen werden reusachtiger.
"Dat hij perfect is voor mij?" vroeg ze ontzet. Ik rolde met mijn ogen.
Natuurlijk had ze niet door dat hij gevoelens voor haar had, onschuldig en lief als ze was.
"Serieus, Lily?" Ze haalde haar schouders op in een onwetend gebaar.
"Nee, ik... Ik wist dat hij in het begin misschien even interesse had, maar nu is hij echt niet meer..." Ruw duwde ik me af met mijn handen op de houten leuning.
"Hou je fucking mond. Je bent zo fucking naïef. Hoe kan je niet zien dat hij iets voor je voelt? Hij kan in de fucking rij aanschuiven. Na fucking Marcus en Chad."
"Chase." verbeterde ze me voorzichtig.
"Kan me geen fuck schelen." snauwde ik, terwijl ik langs haar wandelde en naar mijn kamer stampte.
"Harry!" klaagde ze achter me. Ik draaide me met een zucht om en keek haar aan. Met een gefrustreerde grom liet ik mijn ogen over haar heen glijden. Ik weigerde me te laten afleiden door haar, maar één blik op mijn fucking droommeisje en ik was verkocht. Fuck, ze was zo fucking prachtig. En vandaag leek ze me extra hard op de proef te stellen. Ze zag er nog zoveel jonger en onschuldiger uit dan anders; ik barstte nu al haast uit mijn broek als ik nog maar dacht aan al de dingen die ik met haar wilde en zou kunnen doen als ze er klaar voor was geweest. Misschien verkoos ik haar in deze look zelfs boven de zeldzame keren dat ze erin geslaagd was er ouder en volwassener uit te zien, zoals in die martelend sexy rode jurk die ze vorige week had gedragen, of de veel te onthullende outfit die ze de dag erna van Hannah had gekregen. Nu herinnerde ze me aan de reden dat ik al die weken geleden al niet aan haar had kunnen weerstaan, nog voor ik verliefd op haar was geworden: haar jonge, onbezoedelde naïviteit en haar gebrek aan ervaring. Ze kon me nog steeds ondraaglijk hard opwinden met slechts een blik of handgebaar, wanneer ik haar aanraakte en ze me met die fucking grote onschuldige ogen aankeek, alsof ze haar volledige lot en zijn in mijn handen legde, of wanneer ik haar kuste en ze haar vingertoppen aarzelend over mijn verhitte huid liet glijden. Ik wist dat ze evenzeer verlangde naar mij, constant, net zoals ik voortdurend smachtte naar haar, maar haar terughoudendheid en onbestaande kennis op vlak van intimiteit en seks konden haar op de meest verleidelijke manier verlegen en onderdanig maken wanneer ik haar in mijn armen had en onder me tussen mijn lakens mocht kussen en aanraken. Fuck, ik hield ervan controle te hebben over haar. Ik wilde haar nieuwe dingen leren. Haar tonen hoe ik haar ultiem kon laten genieten en zo ongelooflijk fucking goed kon laten voelen. Ik wilde haar leren haar lichaam te appreciëren, en haar doen beseffen dat ze in mijn ogen veruit het prachtigste meisje ter wereld was. Dat ik fucking verliefd op haar was en me misschien niet aan haar kon binden, maar haar wel kon beschermen en gelukkig maken, toch voor zolang dit tussen ons bleef duren.
"Waarom maak je je zo druk om hen? Je weet dat ik Marcus niet wil en niet geïnteresseerd ben in Louis. Daarbij, je ziet dingen die er niet zijn. Chase voelt niet eens iets voor me." zuchtte ze. Ik klemde mijn tanden op elkaar.
"Ik ben niet fucking blind, Lily. Ik zie hoe andere jongens naar je kijken." Ze trok haar neus op en speelde nerveus met de rand van haar grijze jurkje. Slikkend liet ik mijn ogen over haar slanke benen glijden. Ik kon niet anders.
Paradoxaal genoeg zag ze er in haar onschuldige outfit naast ontzettend jong en onervaren, evenzeer onweerstaanbaar sexy uit. Ze zag er fucking klaar uit om genomen te worden. Fucking klaar voor mij. Ik scheurde mijn ogen los van de verleidelijke kanten randjes van haar witte kousen, zonder haar medeweten zichtbaar wanneer ze met de stof van haar rok speelde, en haalde onregelmatig adem. Ze fronste en beet zacht op haar roze onderlip, maar haalde haar schouders toen radeloos op en liep naar me toe. Ik schudde mijn hoofd en probeerde te negeren dat mijn jeans onaangenaam rond mijn kruis spande. Ze stopte voor me en nam mijn T-shirt in haar kleine handen. Ik wist direct dat ik verloren was.
"Je overdrijft, oké? Jongens kijken niet..." Ik liet een haast onmenselijke grom horen en greep haar middel abrupt beet, zodat ik haar kon omdraaien en met een klap tegen mijn deur kon drukken. Ze snakte op de meest verleidelijke manier naar adem en keek me ontzet aan, terwijl ze mijn bicepsen in haar kleine handen nam.
"Ik overdrijf? Je wil niet weten wat mannen denken wanneer ze je zien." grauwde ik gefrustreerd, voor ik de achterkant van haar bovenbenen vastnam en haar moeiteloos optilde.
"Harry..." begon ze, maar ik onderbrak haar met hese stem: "Wil je weten hoe fucking hard ze naar je verlangen, baby?" Ze kreunde verrast toen ik mijn kruis tussen haar heupen duwde, haar benen rond mijn middel en haar vingertoppen haast pijnlijk drukkend in mijn bovenarmen. Met een onthutste blik staarde ze me aan, al rolden haar ogen wel weg toen ik langzaam tegen haar aan schuurde. Ze verwijdde haar lippen en fronste, duidelijk genietend van mijn handelingen. Slechts haar dunne broekje scheidde haar meest gevoelige plekje van de ruwe stof van mijn broek, en ze kreunde zachtjes, al was ze duidelijk nog steeds wat van slag door mijn plotse gedrag. Ik gromde gekweld en drukte mijn warme mond tegen haar nek. Ze rook fucking hemels: zoet en verleidelijk.
Ik liet mijn tong rondjes draaien op haar zachte huid, maar hield toen -met alle zelfbeheersing die ik kon opbrengen, op tegen haar te bewegen, en liet haar abrupt los. Ze viel haast uit mijn armen en kon nog net haar evenwicht tegen de deur bewaren met haar handen op mijn schouders
"Ik moet gaan trainen." mompelde ik, voor ik mijn handen in haar krullen liet glijden en mijn vochtige verlangende lippen op de hare drukte. Ik voelde haar ontzetting door haar kleine opgewonden lichaam vibreren, maar ik negeerde het en kuste haar kort en onstuimig. Toen ik haar losliet, boorde ze haar tanden in haar gezwollen onderlip en ademde ze onrustig in en uit. Haar grote ogen keken me verbijsterd aan, haar jonge gezicht kleurde vertederend roze.
"Ik..." begon ze, maar ze viel stil en bleef me ademloos aankijken. Haar borstkas ging wild op en neer.
Ik greep haar heupen en duwde haar wat aan de kant, zodat ik mijn kamerdeur kon openen en mijn sportzak kon halen. Toen ik al mijn spullen verzameld had, mijn schoenen had aangetrokken en mijn kamer weer verliet, stond ze nog steeds op dezelfde plaats waar ik haar had achtergelaten. Ze keek me met rode wangen aan toen ik langs haar liep en haar kort aankeek.
Hoe ontzet ze ook was, ik wist dat ze van mijn dominantie hield en stiekem had genoten van mijn ruwe handelingen.
"Ik ben om half negen klaar met mijn training. Kom je daarna?" vroeg ik, voor ik voorover boog en haar lippen kort kuste, deze keer een heel stuk rustiger en tederder. Ze greep mijn pols toen ik mijn hand op haar wang legde en met de andere mijn zak over mijn schouder zwaaide. Gewillig kuste ze me terug.
"Oké." fluisterde ze. Ik drukte een laatste vluchtige kus op haar mond, maar draaide me vervolgens om en vertrok, mijn jas nog van de kapstok grissend voor ik de loft verliet.
In de lift wierp ik een gefrustreerde blik op mijn gsm. Ik zou weer te laat zijn, en Jim was al zo gefrustreerd door mijn deal met Finn en onze discussie. Ik had hem beloofd dat ik hem zo snel mogelijk zou volgen naar de sportschool, maar Lily nog kort wilde zien voor ik vertrok. De rotzak had het toegelaten, romantisch en klef als hij was. Hij geilde praktisch op mijn gevoelens voor haar, alsof hij me wanhopig graag samen wilde zien met een meisje. Maar we hadden moeten weten dat mijn 'korte momentje' met Lily, zoals ik het initieel had gepland, wat zou uitlopen. Met een zucht propte ik mijn telefoon weer in mijn broekzak en wreef vermoeid over mijn gezicht, terugdenkend aan Louis en Emily. Fucking belachelijk.
Ik wist ook dat Lily onzeker was, omdat ze er om één of andere irrationele reden van overtuigd was dat ik eerder aangetrokken zou zijn tot Emily dan tot haar. Meer dan de helft van de meisjes die ik voor haar had gehad, waren precies zoals Emily geweest: knap op het eerste gezicht, maar wanhopig en zielig op de meest walgelijke manier wanneer je wat beter keek. Daarbij, enkel Lily kon mijn hart sneller doen slaan. Ze was mooier dan wie dan ook.
De onzekerheid in haar ogen had me daarnet haast teleurgesteld. Hoeveel keer wilde ze nog horen dat ik haar prachtig vond? Als ze niet eens wilde zien dat ze fucking perfect was -zowel vanbinnen als -buiten, dan had het geen nut dat ik het haar steeds opnieuw en opnieuw vertelde. Ze wist hoe ik over haar dacht. Ik had allesbehalve zin om een eindeloze discussie met haar te starten over haar absurde, nodeloze onzekerheden, die meisjes maar al te graag leken te houden. Ik deed niet mee aan die shit. En fuck it als het haar niet aanstond. Dan had ze maar een jongen moeten zoeken die slap en idioot genoeg was om de grond waar ze op liep te kussen. Als ze bevestiging wilde voor mijn aantrekking tot haar, zou ik het haar wel tonen. Ik was altijd al beter geweest met daden dan met woorden. Ik grijnsde kort toen ik terugdacht aan hoe ik haar daarnet helemaal gek had kunnen maken tegen de deur van mijn kamer, maar zuchtte onmiddellijk erna en schudde mijn hoofd. Mijn frustratie met Louis en mijn plotse hevige verlangen naar Lily hadden mijn lichaam gespannen gemaakt. Ik had wanhopig nood aan een intensieve training, zodat ik wat stoom kon afblazen en me focussen op wat er nu het meest toe deed: mijn nakende wedstrijd met Finn.

Ik was kapot toen ik om twintig na negen afscheid nam van Jim in mijn kleedkamer, maar op de meest onverklaarbare manier had ik zin in mijn 'les' met Lily. Het was vreemd dat het vooruitzicht iets voor haar te doen me zo blij kon maken. Ik wist dat ze uitkeek naar deze avond, en er nog maar aan denken toverde al een haast gelukzalige glimlach op mijn gezicht. Ik verlangde ernaar haar een ontspannen tijd te geven en haar prachtige lach de hele avond te mogen zien, zeker na de voorbije hectische periode.
"Vergeet je de sleutel niet nog langs te brengen op mijn appartement wanneer je hier afsluit en naar huis gaat?" vroeg Jim me. Ik keek verstrooid op in zijn gezicht. Hij stond voor de bank waar ik op zat, met mijn ellebogen op mijn knieën en nog nahijgend na mijn intensieve training.
"Natuurlijk." zuchtte ik, kwaad dat hij me uit mijn dagdroom over Lily haalde.
"Je weet dat ik dit niet voor iedereen doe, Styles. Ik leg het lot van mijn fitness in jouw handen." zei hij met uitgestoken vinger, voor hij rechtop ging staan en snuivend vervolgde: "Klinkt eigenlijk behoorlijk absurd, nu ik erover nadenk. Ik vertrouw je voor geen haar."
"Fuck off." lachte ik. Hij grinnikte ook en knikte nog eens.
"Veel plezier op jullie date."
"Het is geen date!" protesteerde ik nog, terwijl hij zich omdraaide en wegliep.
"Whatever." grijnsde hij, waarna hij uit het zicht verdween. Enkele seconden later hoorde ik vaag het geluid van twee stemmen in de inkomhal. Niet veel later kwam Lily binnen. Ze droeg een zwarte legging en een groene bomberjack, en had haar rugzak nonchalant over één schouder gehangen. Haar losjes opgestoken haar en afgetrapte witte Nikes lieten haar er zelfs semi-sportief uitzien. Ik keek naar haar op en grijnsde.
Met haar oogverblindende glimlach bleef ze in de deuropening staan.
"Het is veilig hierbinnen." grinnikte ik. Ze trok haar wenkbrauw op en kruiste haar armen, terwijl ze met haar ene schouder ontspannen tegen de deurpost leunde.
"Hangt ervan af. Ga je me weer bespringen zoals vanmiddag?" humde ze geamuseerd. Mijn mondhoeken krulden zo mogelijk nog meer omhoog.
"Het maakt grapjes. Aantrekkelijk." mompelde ik. Ze liet haar schattige giechel horen en keek me haast trots aan.
"Kom hier." wenkte ik. Enthousiast liep ze naar me toe en hield voor me halt. Ik veegde enkele zweetdruppels van mijn voorhoofd en keek naar haar op.
"Wat gaan we eerst doen?" vroeg ze gemotiveerd en breed lachend.
"Uitrusten. Ik heb net zes uur getraind." zuchtte ik. Ik leunde achterover tegen de muur achter me en greep haar hand, mijn benen openend. Ze aarzelde even, maar liet zich toen toch op mijn linkerbeen trekken. Ze glimlachte lief naar me en haalde haar vingers door mijn krullen, nog vochtig door mijn zweet.
"Geef me een kus." prevelde ik, terwijl ik lichtjes knikte met mijn hoofd. Ze boog voorover en legde haar handen als steun rond mijn nek, vlak onder mijn oren. Ik was blij dat ze niet afgeschrikt leek te zijn door mijn bezwete lichaam, want ik snakte naar haar aanraking. Kort en teder kuste ze me, maar trok zich toen terug en streelde met het puntje van haar neus langs mijn jukbeen. Genietend sloot ik mijn ogen en sloeg mijn arm rond haar middel.
"Hmmm, heb je er zin in?" vroeg ik zachtjes. Ze gaf nu lieve zachte kusjes op mijn wang, voor ze haar lippen langs mijn kaaklijn liet glijden, en vervolgens op de nog steeds pijnlijke blauwe plek onder mijn kin drukte, een gevolg van mijn laatste wedstrijd. Ze liet haar handen via mijn naakte borstkas naar beneden glijden.
Bevestigend humde ze tegen mijn huid, maar toen hief ze haar hoofd tot mijn teleurstelling op en keek me aarzelend aan.
"Als je te moe bent, of..." begon ze al zacht met haar mooie stem. Ik fronste.
"Nee, ik heb er ook zin in. Geef me gewoon een minuutje." Ze glimlachte opgewekt en knikte. Ik bracht mijn handen met een zucht omhoog en ritste haar jas open. Mijn oog viel op de tape rond mijn handen. Ik had ze niet verwijderd in de sportzaal omdat ik wist dat ik met Lily nog zou boksen. Het deed me eraan herinneren dat ze er evenzeer nodig had, dus toen ik haar bomberjack en rugzak over haar schouders naar beneden had geduwd en haar lichtroze topje had onthuld, nam ik haar heupen en knikte naar de witte tafel.
"Wil je even de tape nemen, baby?" Ze keek achter zich en knikte, voor ze recht ging staan en de zwarte rol op tafel met nieuwsgierige ogen nam.
"Geef je hand." mompelde ik, toen ze weer op mijn schoot zat. Met grote ogen gehoorzaamde me.
"Krijg ik ook zo'n sexy zwarte tape?" vroeg ze opgewonden. Ik grinnikte en stak een losgesprongen pluk haar achter haar oor, voor ik haar hand in de juiste positie voor me hield en haar pols behendig begon te omwikkelen.
"Sexy zwarte tape?" herhaalde ik. Ze humde slechts en keek gefascineerd toe.
"Is dat wel voldoende wanneer je vecht?" vroeg ze na een tijdje. Ik schudde mijn hoofd en nam haar andere hand vanaf ik klaar was met de eerste.
"Nee. Tijdens wedstrijden draag ik extra bescherming. Maar voor trainingen is het goed genoeg." mompelde ik afwezig.
"Oh." zei ze enkel zachtjes. Ik gaf een snelle kus op haar vingertoppen toen haar beide handen gehuld waren in beschermingstape. Ik stond recht, haar terwijl neerzettend op haar voeten. Bewonderend keek ze naar haar vingers, en ging vervolgens in een komische positie staan, falend er als een getrainde bokser uit te zien. Ik kruiste mijn armen en keek haar geamuseerd aan.
"We hebben nog veel werk." zuchtte ik. Ze negeerde me en greep mijn hand enthousiast. Onmiddellijk maakte mijn buik een salto.
Met een grijns nam ik mijn bokshandschoenen van de bank naast me en wandelde met haar de kleedkamer uit. Ze keek verrast in mijn ogen toen ik onze vingers verstrengelde, maar ik trok enkel uitdagend mijn wenkbrauw op. Ze duwde plagerig met haar schouder tegen die van mij en lachte vrolijk.
Het was gek hoe ze mijn lichaam van binnenuit kon verwarmen met een simpele blik of het geluid van haar stem.
Toen we de grote sportzaal binnenliepen en ik de lichten liet branden, keek ze me verrast aan.
"We zijn alleen?" Ik humde.
"Begin maar met tien rondjes." mompelde ik, een glimlach inhoudend, terwijl ik naar de verhoogde boksring in het midden van de ruimte liep.
"Wat?" vroeg ze verward. Ze volgde me.
Pas toen ik de ring had bereikt en ontspannen tegen het podium leunde, mijn armen gekruist voor mijn borstkas, antwoordde ik: "Tien keer de omtrek van de zaal." Ze keek me verloren aan. Ik grijnsde en gleed plagerig met mijn duim en wijsvinger langs haar kaaklijn.
"Nog nooit van een opwarming gehoord, prinses? Tien. Rondjes." beval ik. Ze snoof en duwde mijn hand weg, maar draaide zich toen wel om en deed wat ik haar had opgedragen. Geamuseerd bleef ik mijn ogen op haar gericht houden, de beweging van haar kleine slanke lichaam genietend in me opnemend. Na zes rondjes leek ze al bekaf te zijn. Ik trok schamper een wenkbrauw op, hoewel ik stiekem toch bewondering had voor haar volharding. Ze gaf niet op.
Op het einde wandelde ze hevig hijgend naar me toe met haar handen in haar zijden. Haar huid had een verleidelijke glans door haar inspanning en zweet, en ik moest kort slikken voor het me lukte in haar grote felle ogen te kijken.
"Hier. We beginnen met twee minuten." zei ik hees. Ze keek radeloos naar het springtouw in mijn handen.
"Harry, ik ben kapot." klaagde ze. Ik toonde geen genade.
"Wil je dat ik er drie minuten van maak?" snauwde ik. Met een diepe frons en een kwade blik snokte ze het touw uit mijn greep. Ik haalde mijn gsm uit de zak van mijn sportshort en knikte naar haar toen ik de timer startte.
Mijn ontzag voor haar steeg toen ze ook nu volhield, ook al leek het alsof ze elk moment in elkaar kon storten uit pure vermoeidheid. Ik liep in een grote boog rond haar en inspecteerde haar zorgvuldig.
"Sneller." gebood ik. Ze keek me gefrustreerd aan, maar gehoorzaamde me en dreef het tempo op. Toen het alarm op mijn gsm luid rinkelde, hield ze onmiddellijk op en liet zich neerzakken. Ademloos ging ze zitten op haar knieën. Ik hurkte naast haar en liet mijn ogen slikkend over haar heen glijden. Zweetdruppels liepen via haar hals naar beneden en volgden de aantrekkelijke welving van haar borsten, terwijl ze haar blonde haar uit de weg streek. Vochtige plukken plakten tegen de natte huid in haar nek, maar ze leek er amper om te geven.
"Klaar voor sit-ups?" vroeg ik meedogenloos. Ze hief haar hoofd op, haar wangen roze en haar ogen wanhopig.
"Wat?" piepte ze zielig. Ik knikte en gebaarde dat ze moest neerliggen.
"Harry..." begon ze smekend; ik onderbrak haar echter ruw: "Tenzij je nog de energie hebt te verhuizen naar een matje?" Ze kauwde op haar onderlip, maar ging toen liggen, nog steeds buiten adem.
"Vijftien. Begin." zei ik enkel. Ik ging rechtstaan en keek op haar neer, terwijl ze duidelijk tegen haar zin deed wat ik haar opdroeg. Na tien hield ze echter op en sloeg haar onderarmen over haar gezicht. Haar borstkas ging hevig en onregelmatig op en neer, en ze leek op het punt te staan in huilen uit te barsten.
"Ik dacht dat je me leuke dingen zou laten doen." zuchtte ze teleurgesteld.
"Leren ze je niet tellen op Columbia? Vijftien." snauwde ik slechts. Ze keek me aan en stak haar tong uitdagend uit.
"Nee." zei ze opstandig.
Ik fronste en keek neer op haar. Fuck, ik wilde haar kleine lichaam tegen het mijne voelen en haar laatste beetje energie uit haar kussen. Ik boog voorover en greep haar handen, zodat ik haar moeiteloos rechtop kon trekken.
"Nee, ik wil liggen." protesteerde ze met een pruillipje, maar ik ving haar afgematte lichaam grinnikend op en hield haar recht met mijn armen rond haar middel. Ze nestelde haar gezicht in de holte van mijn nek en knuffelde me vermoeid.
"Je bent een vreselijke leraar, weet je dat?" humde ze tegen mijn huid. Ik drukte een kus op haar blonde haar en grijnsde tegen haar slaap.
"Jij wilde leren boksen. Steek de schuld niet op mij." mompelde ik. Ze boog zich achteruit en beet op haar onderlip.
"Gaan we dan nu echt boksen?" vroeg ze hoopvol.
"Als je die laatste vijf sit-ups doet." plaagde ik haar. Ze lachte, maar schudde wel resoluut haar hoofd.
"Kom mee." grijnsde ik. Ik duwde haar in de richting van de boksring en hielp haar omhoog, zodat ze onder de touwen door kon kruipen. Ik volgde haar behendig.
"Wow." zei ze bewonderend, terwijl ze nog steeds buiten adem rechtop ging staan en de zaal rondkeek.
"Hier. Deze zouden je moeten passen." mompelde ik. Ik gooide haar een paar rode versleten bokshandschoenen toe. Ze faalde komisch toen ze hen wilde opvangen. Opgewonden wilde ze hen al aantrekken, maar ik schudde mijn hoofd en hield haar tegen.
"Niet zo snel." mompelde ik. Ik ging naast haar staan en toonde de juiste positie waarin ze haar voeten moest plaatsen. Ze keek oplettend naar mijn afgetrapte zwarte sneakers en imiteerde mijn beweging.
"Perfect." mompelde ik, voor ik mijn armen ophief en controleerde of ze het correct nabootste.
Met een frons ging ik achter haar staan en greep haar bovenarmen.
"Ellebogen dichter bij je lichaam." mompelde ik. Ze deed wat ik vroeg.
"En armen meer omhoog. Je wil niet dat ze je gezicht kunnen raken." vervolgde ik, voor ik haar middel greep en mijn hoofd draaide, zodat ik een vluchtige kus op haar wang kon geven.
"Zou zonde zijn." prevelde ik tegen haar kaak. Ze glimlachte en bloosde verlegen.
"Goed zo." prees ik haar, toen ze in de juiste houding stond. Ze keek me opgewonden aan over haar schouder. Ik grinnikte geamuseerd.
Zachtjes kneep ik in haar heupen.
"Ontspan wat meer. Je moet vloeiend en gefocust kunnen bewegen." zei ik. Ik voelde haar relaxen onder mijn greep op haar lichaam.
"Hoe voelt dat?" vroeg ik, nadat ik haar had losgelaten.
"Hmmm, het voelde beter toen je me nog vasthield." zei ze. Verrast keek ik naar haar achterhoofd, maar grijnsde onmiddellijk erna, aangenaam verrast door haar stoutmoedige opmerking.
"Niet flirten met de leraar." gromde ik geamuseerd, terwijl ik belerend op haar achterste sloeg.
"En blijf staan." beval ik nog, toen ze zich geschrokken omdraaide. Met een giechel ging ze weer in de correcte positie staan. Ik liep rond haar en bleef voor haar stilstaan. Trots keek ze in mijn ogen.
Ik toonde haar langzaam de verschillende soorten stoten, en controleerde of ze de bewegingen correct uitvoerde. Tot mijn verbazing deed ze het niet slecht.
Met een goedkeurende knik nam ik de stootkussens uit de hoek van de boksring en gebaarde dat ze haar bokshandschoenen mocht aantrekken. Enthousiast deed ze wat ik vroeg. Ik glimlachte toen ik haar zag staan; zo mooi en leergierig en vertederend uitgelaten.
Een halfuur lang oefende ik met haar, tot ze te moe werd om verder te doen.
"Eventjes pauze." lachte ze, terwijl zij haar bokshandschoenen en ik de kussens aan de kant legde. Ik sloeg mijn armen rond haar middel en ging wat door mijn knieën, zodat ik haar met een geamuseerde grom kon optillen. Ze giechelde en sloeg haar armen rond haar nek.
"Hey! Niet flirten met de leerling!" protesteerde ze schattig, voor ze haar lippen kort op mijn krullen drukte. Ik liep met haar naar de hoek van de boksring en zette haar neer op haar voeten. Ontspannen leunde ze achteruit tegen de touwen, al hield ze hen wel aan beide kanten vast. Ik boog met een glimlach vooruit en kuste haar kort.
"Hoe doe ik het?" vroeg ze hoopvol.
"Hmmm, verschrikkelijk." plaagde ik haar. Erna duwde ik mijn mond opnieuw verlangend op die van haar duwde, maar onmiddellijk wees ze me af.
"Echt?" reageerde ze teleurgesteld, terwijl ze met haar grote onschuldige ogen in de mijne keek. Ik grinnikte en aaide met mijn knokkels over haar zachte wang.
"Nee, niet echt. Je doet het verrassend goed." zei ik, nu eerlijk. Direct klaarde haar gezicht op. Ik zette een stap naar haar toe en kuste haar opnieuw, deze keer vuriger en verlangend.
Ik drukte haar tegen de touwen achter haar, waardoor ze kort verstijfde, maar ik greep haar middel en prevelde tegen haar lippen: "Ik heb je vast, baby. Ik heb je."
Ze ontspande en liet de touwen los, zodat ze haar handen in mijn nek kon leggen.
Ze vertrouwde me.
Ik verbrak de kus, maar drukte mijn lippen onmiddellijk in haar nek, haar losgesprongen golven uit de weg duwend. Haar vochtige huid smaakte lichtjes zout. Genietend opende ik mijn mond, zodat ik mijn natte lippen en tong langs haar hals kon laten glijden. Ze kreunde zacht en hoog, en greep mijn krullen in haar hand. Ze zette me in fucking vuur en vlam.
Voorzichtig liet ik mijn hand onder haar T-shirt verdwijnen en taste haar reactie af met mijn vingertoppen op haar warme zachte huid.
"Harry." zuchtte ze opgewonden. Ze kantelde haar hoofd wat achteruit.
Net toen ik haar echter opnieuw wilde kussen, hoorde ik een geluid op de gang. Onmiddellijk boog ik achteruit en spitste mijn oren.
"Wat was dat?" vroeg ze, evenzeer alert. Ik zuchtte en liet haar los.
Ik bleef even luisteren, tot ik overduidelijk stemmen hoorde. Ik vloekte binnensmonds en kroop onder de touwen door, zodat ik op de grond kon springen.
"Blijf hier. Ik ga kijken." zuchtte ik, terwijl Lily mijn voorbeeld volgde en naast me op de vloer landde.
"Oké." mompelde ze, maar net toen ze met haar armen gekruist bij de ring bleef staan en ik me al omdraaide om naar de gang te lopen, werden de deuren van de sporthal geopend en kwamen niemand minder dan Zac en de rest van de groep binnen.
Ik verstrakte.
"Styles!" riep hij grijnzend.
"What the fuck." gromde ik zacht. Ik was nog aan het bedenken wat ik in godsnaam zou doen met Lily achter me, toen ze vlak voor me ophielden. Uitdagend liet Zac zijn ogen over haar heen glijden.
"Rose. Natuurlijk." grinnikte hij.
"Wat doe je hier, Zac?" snauwde ik gefrustreerd. Hij kruiste zijn armen en keek me langzaam aan.
"Ik heb een boodschap van Finn." Tot mijn opluchting merkte ik dat de genoemde niet aanwezig was.
Zac vervolgde: "Ik wilde je opbellen, maar we waren in de buurt en ik zag dat de deur nog niet gesloten was. Het leek me de moeite te checken of je er misschien nog was."
Hij glimlachte sinister, wierp opnieuw een blik op Lily en zei opgewekt, op de meest dreigende manier die hij kon opbrengen: "Bingo!"
Dave bestudeerde haar langzaam.
"Hey." snauwde ik naar hem. Hij schrok op en keek me aan, maar liet zijn ene mondhoek toen omhoog krullen.
"Op date, Styles?" Ik herinnerde me knarsetandend hoe hij een dikke week geleden bij Lily aan de bar in de club had gezeten. Hij was smerig. Ik vertrouwde Dave zo mogelijk nog minder dan Zac, zeker in haar buurt.
"Wat wil Finn?" kwam ik onmiddellijk ter zake. Ik liet mijn ogen over de drie anderen achter Dave en Zac glijden. Ik herkende Nick en Aaron, maar de derde man had ik nog nooit gezien. Hij was mager en zijn ogen waren glazig. Daarbij leek hij op het eerste gezicht zeker veertig te zijn, al had hij overduidelijk jonge trekken toen ik hem beter bestudeerde.
Junkie.
"De wedstrijd is verzet." Ik hoorde Lily kort zuchten achter me.
"Hoezo, verzet?" snauwde ik. Zac humde en haalde een hand door zijn ongewassen, donkere haar.
"Naar deze zaterdag in de plaats van de week erna." beaamde hij. Ik snoof en kruiste mijn armen voor mijn borstkas. Lily snakte naar adem achter me, maar ik reageerde er niet op.
"En ik vermoed dat die datum niet open voor discussie is?" vroeg ik schamper. Dave schudde zijn hoofd langzaam.
"Goed dan. Ik zal er zijn." mompelde ik.
"De hele buurt rond zijn ring weet er al van. De opkomst zal gigantisch zijn." grijnsde Aaron. Ik negeerde hem.
"Was dat alles?" gromde ik. Zac keek opnieuw naar Lily.
"Kom je ook, babe? Hij vecht voor jou, weet je." mompelde hij, knikkend naar mij.
"Ik denk niet dat ik je toestemming heb gegeven tegen haar te spreken, of wel? Dat Finn en ik een wedstrijd hebben gepland, betekent niet dat je kan vergeten wie ik ben, Zac." blafte ik woest. Hij moest zijn mond houden tegen haar. Hij haalde zijn schouders op, maar scheurde zijn blik wel van haar los.
"Dan zien we je zaterdag. Acht uur, wees op tijd." knikte hij nog.
Hij draaide zich om en richtte zich tot de rest: "Komaan, jongens! Tijd om te gaan feesten!" joelde hij. Dave haalde een joint uit het doosje in zijn broekzak en stak het uitdagend tussen zijn lippen, een laatste blik op Lily werpend.
"Heb je een vuurtje?" vroeg hij me vervolgens.
"Fuck off." snauwde ik. Hij haalde zijn schouders op, maar maakte zich wel snel uit de voeten. Tot zover zijn bravoure. Fucking lafaard.
Ik bleef hen met onregelmatige ademhaling nastaren, tot ze uit de sporthal verdwenen waren. Toen ik me omdraaide naar Lily, zag ik tranen in haar ogen.
"Zaterdag al?" vroeg ze kleintjes. Ik fronste en keek haar moeilijk aan. Ik haatte het wanneer ze huilde.
"Lil..."
"Zie je niet dat Finn nu al redenen aan het zoeken is om van je te kunnen winnen? Hij heeft je voorbereidingstijd ook al ingekort." fluisterde ze. Ik zuchtte en overbrugde de kleine afstand tussen ons.
"Ik heb geen voorbereidingstijd nodig, oké? Ik ben al sterk genoeg." stelde ik haar gerust. Ik greep haar slanke bovenarmen en trok haar tegen me aan. Onmiddellijk knuffelde ze me.
Ik besefte dat ze nog steeds tegen mijn wedstrijd was, en een andere manier wilde zoeken om ons probleem op te lossen, maar ik moest dit doen. Zowel voor haar als voor mezelf. Ik wist dat ik een kans maakte; ik had enkel haar vertrouwen in me nodig.
Een traan liep over haar wang, en een zachte snik rolde over haar roze lippen. Het brak mijn hart haar zo te zien.
"Lily..." zuchtte ik. Snel droogde ze haar tranen.
"Beloof me dat je zal winnen van hem, Harry." smeekte ze haast, toen ze me met haar betraande grote ogen aankeek. Ik slikte. Zelfs ik moest toegeven dat verlies deze keer mogelijk was. Maar het was duidelijk dat ze me het moest horen zeggen.
"Ik beloof dat ik zal winnen." zei ik zacht.
Ik hoopte van harte dat ik gelijk had.

--
Wat denken jullie: zal Harry zijn wedstrijd winnen of verliezen?
Aan iedereen die nu paasvakantie heeft: nog een fijne paar vrije dagen! Hopelijk hebben jullie de voorbije twee weken leuke dingen kunnen doen?
Dikke kus!
xxx

Reacties (7)

 • LeLouisx3

  Wat een beul. Rose zo laten afzien met dat lopen

  1 jaar geleden
 • GossipGirl21

  Mooi geschreven. Fijnen kerstdagen.

  2 jaar geleden
 • Smexy

  Ik hoop echt dat Harry wint, ergens verdiend hij dat wel. Finn is gewoon een rotjong die het totaal niet verdiend, dus please let Harry win.

  2 jaar geleden
 • FollowYourDream

  Omg Harry is zo'n meedogenloze trainer. Ik zou echt al na één ronde compleet buiten adem zijn. Om nog maar te zwijgen van.sits ups..
  Maar goed. We weten allemaal dat ik geen conditie heb :')

  Il hoop zooo dat Harry zijn wedstrijd wint.. Het verhaal is te onvoorspelbaar om het te voorspellen. Net zoals je zei, zijn de kansen fifty fifty..

  Hmm, en ik denk niet dat ik doorhad dat Louis verliefd is op Lily.. Maar om dan samen te zijn met Emily.. Dat is dus écht de verkeerde manier om Lily voor hem te laten kiezen.. Louis, ik denk dat je een andere strategie moet zoeken haha
  Of toch maar niet, want eerlijk gezegd zijn Harry en Lily gewoon te schattig samen..

  En lieverd! Nogmaals, dit verhaal is goud waard! I LOVE IT!! Jij topschrijvertje!

  Mijn paasvakantie bestond eigenlijk meer uit school dan uit vakantie :/
  Maarrr goed..
  Dit verhaal maakt alles beter!

  Dikke kus terug!
  Xxx

  2 jaar geleden
 • LarryNiam

  snel verder ik wil harry zien winnen!<3

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen