"I am Broken, A Fox, A Snake. I'm J.O.E.Y…"

De woede laait door de 19 jarige Joey heen. Die droom, de mensen, ze hadden hem voor in de eeuwigheid kapot gemaakt. Hij had het al die tijd weggestopt, die droom, hij moet ze vermoorden. Kosten wat het kost. Het zou vast niet zo moeilijk zijn, het waren toch gewone stervelingen? Ze zouden niets tegen hem kunnen doen. De professionele zwarte kleren worden verwisseld met iets wat een normale tiener zou dragen. Hij is er klaar mee. Altijd maar het slachtoffer te zijn. Ze zouden nu zijn slachtoffer zijn, hij is de aanrichter, de aanrichter van dít kwaad. Al weet hij dat hij het kwaad niet heeft ontvlamt, hij neemt wraak, wraak op alles wat iedereen hem heeft aangedaan. De woede uiten, de woede die hij al die jaren voor zichzelf heeft gehouden. Hij zou wraak nemen, wraak voor iets, wat niemand wist. Waar hij zoveel last van heeft gehad, maar het nooit heeft laten zien. Hij gaf altijd de anderen de schuld, vader, stiefouders, pesters, toch was dit hetgene wat hem het meest pijn deed. Het onmachtige gevoel, het... Oh laat ook maar, niemand wil het weten, het zal zo verdwijnen, voor altijd. Het komt dan niet meer terug, het is geweest.

Zijn voedstappen worden luider wanneer de grond onder de voeten van Joey steen word. Hetzelfde huisje, nog steeds, ze zijn in die 4 jaren nooit verhuisd, nooit gevlucht. Heeft dan nooit iemand wraak proberen te nemen? De politie gebeld? Of was Joey de enige die het is overkomen. De hartslag van Joey versneld, misschien waren ze hier nog en lachten ze hem uit. Misschien gebeurd het nog een keer. Nee, daar moet hij niet aan denken, hij is veel sterker! Een zucht verlaat Joey's lippen en hij doet zelfverzekerd de deur open. Daar kijken 4 mannen op, ja, dit waren ze. Joey kijkt ze een voor een dreigend aan, het lijkt ze niet bang te maken. "Wie hebben we hier" grijnst een van de 4. "Jongen wat doe je hier, dit is niet voor jou bestemd, we hebben geen afspraken." de anderen beginnen te lachen. Joey snapt het grapje niet, wil hij waarschijnlijk ook niet. Hij voelt zich zwak hier, alsof iedereen hem aan kon, sterker was, onmachtig. De geluiden van de mannen worden meteen vager en het gelach schalt als demonen na in zijn hoofd.
"Hou op" zegt hij rustig, zijn stem trilt van woede. De mannen luisteren niet, "Hou op" zegt hij nu wat harder, het gelach laat Joey minder scherp kijken. Tot het moment dat het geluid weer terug komt en hij zijn pistool pakt zijn de mannen stil. Een lichte grijns verschijnt op het gezicht van Joey, "Stil" zegt hij psychopathisch. Hij wijst een van de mannen aan met zijn pistool en houd hem onder schot, "Jullie hebben het gedaan," Joey ziet de blikken van de mannen hem vragend aanstaren, maar hij weet dat ze diep van binnen heel goed weten waarover hij het had. Hij draait de klik om, "Dit hebben jullie zelf gedaan." zegt hij, zijn woede achtergehouden.

Reacties (2)

 • Pusheen_The_Cat

  shoot shoot shoot to kill Joey !!!!
  ik geef je toestemming !!
  naja, ik denk wel dat je ze allemaal overhoop schiet, maar dan recht in hun "zaakje"
  ze moeten wel even voelen hoe het is natuurlijk:Y)
  kudootje verdient moppie xxx(K)

  4 jaar geleden
 • fin_de_vers

  KILL THEM ALL

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen