Foto bij 039

true intimacy
is the quiet fire
I feel
when I kiss you
in places
the sun
never touches
-Christopher Poindexter

Lily-Rose Harper


De rest van de avond kon ik me niet meer ontspannen. Zelfs toen we rond tien uur terug op de loft waren en ik in zijn kamer op de rand van zijn bed ging zitten, was ik nog steeds van streek. Hij merkte het.
Met een zucht schopte hij zijn schoenen uit en wandelde naar me toe. Ik wendde mijn blik snel af.
"Lily, kijk naar me." mompelde hij, terwijl hij voor me hurkte. Tegen mijn zin keek ik in zijn groene ogen. Het was al genoeg om opnieuw een krop in mijn keel te krijgen. Nog minder dan een week en er bestond een kans dat ik hem niet eens meer op deze manier kon aankijken. Finn was tot alles in staat.
"Niet doen, prinses." zuchtte hij vermoeid. Ik haalde met een verloren snik mijn schouders op.
"Ik geloof in je, Harry. Ik weet dat je sterk bent en dat je kan winnen. Maar ik vertrouw Finn niet." huilde ik zacht. Hij fronste en nam mijn handen in die van hem. Vluchtig kuste hij mijn knokkels.
Hij besefte even goed als ik dat hij niet in staat was me gerust te stellen. Hij nam een risico door mee te doen aan die wedstrijd. Gefrustreerd zuchtte hij toen hij geen troostende woorden kon bedenken. In de plaats greep hij mijn ene enkel met een verslagen blik en opende de veters van mijn schoen, zodat hij mijn Nike kon uittrekken. Hij deed hetzelfde met mijn tweede sneaker. Ik haalde mijn vingers slikkend door zijn dikke bruine krullen en likte over mijn lippen toen hij aarzelend naar me opkeek.
"Het spijt me." fluisterde ik. Onmiddellijk schudde hij zijn hoofd en stond recht, zodat hij over me heen kon buigen.
"Waarom?" vroeg hij niet-begrijpend, terwijl hij een hand op mijn wang legde en me een korte kus gaf.
"Als ik je nooit had ontmoet en niet verliefd was geworden op je, dan had Finn me nooit bedreigd. En dan..." Hij snoof en ging rechtop staan.
"Stop. Ik wil zo'n bullshit niet horen. Dan moet ik me ook schuldig voelen omdat ik verliefd op jou ben geworden en Finn de kans heb gegeven me te kunnen raken door jou lastig te vallen." Hij nam mijn bovenarmen en trok me moeiteloos recht.
"En ik voel me niet schuldig, oké? Ik zou niets veranderen aan de hele situatie als ik alles kon overdoen, Lil. Niets. Je maakt me gelukkiger dan ik in jaren ben geweest, en ik laat niemand dat van me afnemen." Ik beet op mijn lip en greep zijn T-shirt vast. Verlangend drukte ik mijn lippen op die van hem. Direct kuste hij me terug.
"Alles komt goed met me, baby. Beloofd." mompelde hij, deze keer op gemoedelijkere toon, voor hij achteruit boog en het puntje van mijn neus zacht kuste.
"Ik blijf hier." stelde hij me nog gerust. Ik verwijdde mijn lippen lichtjes, maar liet mijn ogen toen dichtvallen en drukte mijn mond weer op de zijne. Hij aanvaardde mijn kus gretig en greep mijn heupen, zodat hij mijn lichaam naar zich toe kon trekken. Ik liet mijn handen onder zijn shirt glijden en omhelsde hem, terwijl hij zijn vingers in mijn losgesprongen blonde golven verstrengelde en me haast liefdevol kuste.
Hij smaakte zo heerlijk -warm en muntig, en vertrouwd, als thuiskomen. Ik voelde me zo veilig in zijn armen...
Met een tevreden hum drukte ik mijn nagels amper merkbaar in de zachte huid van zijn onderrug. Haast speels kuste hij mijn onderlip en zoog er zacht aan, voor hij zich terugtrok en zijn ogen opende. Onmiddellijk duwde hij zijn voorhoofd tegen het mijne en liet zijn armen zakken, zodat hij voorzichtig met zijn vingertoppen over de brandende huid van mijn blote bovenarmen kon strelen -zijn zalige aanraking liet kippenvel achter, en mijn heupen uiteindelijk in zijn grote handen kon nemen.
Ik keek hem verlangend aan en liet mijn tong langzaam langs mijn lippen glijden, in de hoop die van hem na te proeven. Hij merkte het. Opnieuw kuste hij me, deze keer dringender en intenser. Ik opende mijn mond voor hem toen hij zijn ene hand omhoog bracht en met zijn duim aan mijn onderlip trok. Direct liet hij zijn tong naar binnen glijden, terwijl hij zijn sterke brede arm rond mijn middel cirkelde en me stevig tegen zich aan gedrukt hield. De kus was opwindend, vurig, smachtend, en bouwde de overduidelijk erotische spanning tussen ons aan sneltempo op. Ik kraste nu harder met mijn nagels over zijn huid; hij kreunde en beet kort in mijn onderlip.
Ademloos hief ik mijn armen op toen hij zich achteruit boog en de rand van mijn topje omhoog duwde. Ruw trok hij het over mijn hoofd, en onoplettend gooide hij het naast ons, zodat hij zijn handen onmiddellijk erna weer op mijn huid kon plaatsen, zijn vingers heet en hemels op mijn verlangende lichaam.
Zijn onderzoekende strelingen lieten geen enkele plek onberoerd terwijl hij me opnieuw opgewonden kuste. Ik liet mijn handen in zijn bruine krullen glijden.
"Fuck, Lily." kreunde hij gesmoord, zijn warme ruwe handen rond mijn middel. Hij trok zich met een sensueel zuigend geluidje los en liet zijn ogen over me heen glijden.
"Zo fucking mooi." gromde hij, eerder tegen zichzelf, voor hij de rand van mijn legging nam en het over mijn billen naar beneden duwde. Hij hurkte voor me en hielp me uit mijn broek te stappen. Onmiddellijk schopte ik het weg en wachtte ongeduldig tot hij opnieuw recht zou staan om me te kussen, maar snakte verrast naar adem toen hij in de plaats een kus op de binnenkant van mijn bovenbeen drukte.
"Harry..." begon ik zacht. Hij keek naar me op en drukte zijn lippen weer teder op mijn warme gevoelige huid.
"Weet je nog wat ik vorige week zei, prinses? Wat ik met je wil proberen?" Ik trilde nerveus en slikte moeizaam. Zenuwachtig ademde ik in en uit. Verwachtingsvol staarde hij naar me.
"Ja." fluisterde ik uiteindelijk. Hij bracht zijn hand tussen mijn benen en wreef langzaam en zacht over me heen, over de stof van mijn witte broekje.
"Als je er klaar voor bent..." mompelde hij. Ik greep zijn haar en liet mijn ogen dichtvallen toen hij een zachte kus op mijn heupbeen drukte.
"Ik beloof dat het zo goed zal voelen." vervolgde hij nog. Hij bewoog zijn vingers iets harder en dringender tegen me.
"Lily?" vroeg hij hoopvol. Ik humde enkel. Op dit punt zou ik hem alles laten doen. Alles wat hij wilde. Hij greep mijn pols en trok mijn hand uit zijn haar, zodat hij recht kon staan en me opnieuw kon kussen. Ik fronste, teleurgesteld dat hij zijn vingers van tussen mijn benen haalde, en ongeduldig naar zijn liefkozingen.
"Fucking hell, laat me je alsjeblieft zien, baby." mompelde hij tegen mijn wang, terwijl zijn ogen naar beneden dwaalden en mijn lichaam in zich opnamen. Zijn lange vingers speelden veelzeggend met de sluiting van mijn beha. Ik aarzelde. Ook al was er zoveel veranderd tussen ons de laatste weken -en vooral de voorbije dagen, dat nam niet weg dat ik nog steeds preuts en verlegen was. En onervaren.
Hij had me nog maar één keer praktisch volledig naakt gezien, en het idee me opnieuw volledig aan hem te tonen maakte me zenuwachtiger dan wat dan ook.
"Enkel als je er klaar voor bent, Lil. Ik wacht op je, dat weet je." fluisterde hij. Hij liet zijn ogen tussen die van mij flitsen en aaide zacht over mijn wang.
"O... Oké." stotterde ik nerveus. Hij fronste, maar ik nam zijn beide handen en leidde ze naar mijn rug, tot aan de rand van mijn beha. Hij slikte en probeerde mijn gezichtsuitdrukking te lezen.
"Niet als je..." begon hij weer. Ik schudde mijn hoofd.
"Ik vertrouw je." zei ik zachtjes en verlegen. Hij glimlachte kort, maar opende de sluiting wel langzaam en voorzichtig, mijn grenzen aftastend. Heel traag kleedde hij me uit. Mijn ademhaling versnelde, en slikkend zag ik hoe hij mijn beha achteloos op de grond liet vallen. Voor hij me echter kon bekijken, had ik mijn handen rond zijn nek gelegd en hem opnieuw gekust.
Stap voor stap.
Hij leek het te begrijpen, want hij humde tevreden tegen mijn lippen en nam mijn middel in zijn grote handen. Heel voorzichtig duwde hij me wat achteruit, zodat hij me kon neerleggen op zijn bed. Ik wilde verder naar zijn hoofdeinde schuiven, maar hij hield me tegen en richtte zich op.
"Oh." fluisterde ik schaapachtig en met rode wangen, terwijl hij me aan mijn heupen moeiteloos meer naar de rand trok. Ik wist niet hoe dit werkte.
"Ik weet niet..." begon ik mijn gedachten in woorden te vertalen. Hij glimlachte en kuste me echter weer langzaam, me onderbrekend. Ik voelde dat hij er alles aan deed me op mijn gemak te stellen, en ik kon hem er onmogelijk dankbaarder voor zijn.
Ik slikte en bloosde hevig toen hij de kus verbrak en zijn ogen over me heen liet glijden. Hij fronste en beet hard op zijn onderlip.
"Je bent zo fucking prachtig, Lily. Fucking betoverend." Kort keek hij weer in mijn ogen, vervolgend: "Je beseft niet hoe mooi je bent, toch?" Ik antwoordde niet.
Hij schudde zijn hoofd en mompelde: "Een fucking engel. Wees nooit onzeker, oké? Laat nooit iemand zeggen dat je niet perfect bent." Ik slikte, maar glimlachte toen onzeker en knikte langzaam. Hij humde en drukte zijn zachte lippen op de aanzet van mijn linkerborst. Ik ontspande in zijn greep op mijn lichaam en keek verwachtingsvol op hem neer. Minutenlang bleef hij mijn huid kussen en strelen, tot ik zo relaxed en comfortabel was, dat ik gelukzalig op mijn lip beet.
"Is dit nog steeds oké, baby?" vroeg hij. Ik humde met een zucht. Hij grijnsde tegen mijn huid en kuste mijn heupbeen, voor hij zijn hand omhoog bracht en met zijn duim over mijn tepel gleed. Ik liet mijn ogen dichtvallen, maar opende ze weer verrast toen hij hem in zijn mond nam en er plagerig met zijn tong rond cirkelde.
"Harry." snakte ik genietend naar adem, terwijl ik mijn hand in zijn haar liet glijden en hij mijn andere borst in zijn grote hand nam. God, hij kon me zo aantrekkelijk laten voelen. Zo zelfzeker.
Ik nam mijn onderlip tussen mijn tanden terwijl hij zachte natte kusjes over mijn hele bovenlichaam drukte, over mijn borsten en mijn buik naar beneden, tot boven mijn kleine witte broekje. Heel even kwam de nervositeit weer opzetten, maar hij bracht zijn hand opnieuw tussen mijn benen en streelde langzaam over me heen. Ik kreunde verlangend. Voorzichtig nam hij de rand van het laatste kledingstuk dat mijn lichaam nog bedekte vast, en keek me vragend aan.
"Mag ik?" fluisterde hij. Ik knikte kort. Traag trok hij het over mijn heupen naar beneden, langs mijn bovenbenen en kuiten. Ik slikte zenuwachtig, plots uitermate bewust van de positie waarin ik lag. God, nu zag hij alles van me. En op een wel heel dichte afstand... Als om het nog meer confronterend te maken, duwde hij mijn benen onmiddellijk open en streelde hij weer over me heen.
"Fuck... Lily, fuck. Je bent zo fucking mooi." prevelde hij. Ik kauwde op mijn onderlip en nam zijn houding in me op -gehurkt op de grond, tussen mijn gespreide dijen op bed, terwijl ik naakt en onervaren en onzeker over mijn lichaam en wat er zou komen lag te trillen op zijn grote, lege bed. Hij merkte het en prevelde tegen mijn bleke bovenbeen dat ik moest ontspannen.. Ik slikte en greep het laken naast me steviger vast, als om mezelf ervan te verzekeren dat ik een houvast had.
Heel voorzichtig liet hij een vinger in me glijden. Ik fronste.
"Oh god." fluisterde ik haast onhoorbaar, toen hij een zachte kus op mijn heup drukte. Ik wist wat er zou komen, maar dat maakte me niet minder zenuwachtig. Me laten aanraken door hem voelde al ontzettend intiem, laat staan dat hij...
"Haz..." kreunde ik verrast, op het moment dat hij zijn zachte volle lippen onverwachts op mijn meest gevoelige plekje drukte. Ik snakte naar adem en voelde mijn ogen wegdraaien.
God, dat voelde goed... Hij opende zijn mond, liet zijn tong rond me heen cirkelen en bewoog zijn wijs- en middelvinger traag in en uit me. Ik ontspande en liet mijn ogen dichtvallen. Wat was hij met me aan het doen? Zijn andere hand duwde mijn benen nog verder open en bleef rusten op mijn dij, als om te verzekeren dat ik in de voor hem gewenste houding zou blijven liggen. Ik kreunde opnieuw toen hij zacht op me blies, plagerig en speels. Ik kon de zondige bewegingen van zijn vingers binnenin me en zijn tong tegen me horen, maar hij liet me te goed voelen om om de vulgaire geluiden te geven. Het leek hem evenzeer op te winden, want hij gromde tegen me en dreef het tempo op.
Zijn tong zigzagde nu op en neer, en zwarte vlekken dansten voor mijn ogen. Ik liet mijn vingers in zijn haar glijden, terwijl mijn andere hand nog steeds hard kneep in het laken onder me.
"Oh... Uh, uh!" kreunde ik, euforisch en haast dronken van genot. Op slag leek ik me niet meer gechoqueerd af te vragen waarmee ik in godsnaam bezig was -mijn benen zonder scrupules spreiden voor iemand die zich niet eens aan me wilde binden om hem het meest obsceen denkbare te laten doen? Zijn warme natte tong en lippen voelden goddelijk tegen me; nooit in mijn hele leven had ik verwacht dat iets simpels als dit zo magisch kon zijn. Ik vergat mijn onzekerheden en stress, terwijl ik de controle over mijn lichaam verloor. Oncontroleerbaar en verlangend naar meer duwde ik mijn onderlichaam wat omhoog met mijn tippen op de grond. Hij maakte een goedkeurend geluidje tegen me, de vibratie genoeg om me zijn naam wanhopig te laten piepen. Plots haalde hij zijn vingers uit me en krulde zijn gigantische hand rond mijn fijne middel, zodat hij zijn tong naar onderen kon laten glijden.
Met zijn bruine krullen in mijn hand kantelde ik mijn hoofd achteruit, mijn tanden in mijn onderlip geboord om een extreem luide kreun in te houden: "Hmmm!" Ondanks mijn ondraaglijk grote genot vergat ik niet dat een deel van mijn huisgenoten in de woonkamer zat. Het laatste wat ik wilde, was dat ze getuige konden zijn van ons intieme moment.
Plots duwde ik me wat op met mijn ellebogen, zodat ik tussen mijn benen naar hem kon kijken. Ik wilde hem kunnen zien terwijl hij me zo goed liet voelen. Hij keek vanonder zijn wimpers naar me op en grijnsde zelfzeker, perfect beseffend wat hij met me aan het doen was. Mijn gezicht vertrok uit puur genot, en met een haast gekwelde frons bestudeerde ik hem. De vingers van zijn hand op mijn buik glinsterden, en ook al besefte ik waarom, ik kon het niet opbrengen me erover te schamen. Niet nu... Niet terwijl hij me. Zo. Goed. Kon. Laten. Voelen.
"Harry." kreunde ik, mijn stem ademloos en hoog. Hij duwde zijn natte, hete tong kort in me, zodat ik geschrokken naar adem snakte, maar wel genietend aan zijn zachte haar trok toen hij zijn ruwe vingertoppen op hetzelfde moment hard tegen mijn meest gevoelige plek drukte.
Sterretjes dansten voor mijn ogen, en met oncontroleerbare uitingen van genot bewoog ik mijn heupen kort, te opgewonden om stil te kunnen zijn en roerloos onder zijn marteling te blijven liggen. Ik kantelde mijn hoofd achteruit en ademde onregelmatig in en uit.
Snel ging ik weer liggen en sloeg mijn hand voor mijn mond, want mijn kreunen werden luider, en ik was me steeds minder bewust van de geluiden die over mijn lippen rolden. God, ik was bijna...
Ik hoorde hoe nat ik was toen hij zijn vingers opnieuw in me duwde en zijn lippen en tong rond me heen liet cirkelen. Het kon me niets schelen.
Nu haast ruw bewoog hij zijn mond tegen me, tot ik mijn rug kromde, mijn benen optrok en mijn hielen op de rand van zijn matras zette. Zijn naam rolde in een haast wanhopig snik over mijn lippen, voor ik mijn handen boven mijn hoofd op zijn bed plaatste als steun; ik boorde mijn vingers in het laken. Zijn vingers krulden binnenin me en raakten herhaaldelijk die magische plek, waarvan ik voor mijn ontmoeting met Harry het bestaan niet eens had gekend.
"Oh, ik ga... Harry..." begon ik met een piepje, maar nog voor ik mijn zin had kunnen afmaken, had hij me met een laatste beweging van zijn tong over het randje geduwd. Ik trilde onder hem, en liet zijn naam herhaaldelijk uit mijn mond ontsnappen, terwijl hij me met zijn vingers en lippen door mijn hoogtepunt heen hielp -zijn handeling gedetermineerd en ervaren.
Nog nooit in heel mijn leven had ik me zo gelukzalig en goed gevoeld. Dit was het beste gevoel ter wereld...
Ik zwoor dat ik voor een tel het bewustzijn verloor, want toen ik mijn ogen weer opende, had hij zijn vingers uit me gehaald en een laatste zachte kus op mijn heupbeen gedrukt.
Hij likte over zijn lippen en kroop over mijn lichaam naar boven, tot hij boven me hing. Ik liet mijn trillende handen met een nagenietende 'hmm' door mijn haar en over mijn hals glijden, maar snakte toch ontzet naar adem toen ik hem zijn wijs- en middelvinger in zijn mond zag steken. Zijn ogen fladderden dicht; met een grom likte hij ze af.
"Fuck, je smaakt zo fucking goed." kreunde hij toen.
Hij plaatste zijn twee handen naast mijn hoofd en keek me met een bevredigde zucht weer aan. Abrupt werd ik me opnieuw bewust van mijn naaktheid. God, wat had ik hem net in godsnaam laten doen? Als mijn ouders zouden weten dat ik een jongen als Harry met zijn hoofd tussen mijn benen...
"Waarom schaam je je?" vroeg hij geamuseerd, toen hij me diep zag blozen. Hij gleed met zijn vingertoppen langs mijn rode wangen.
"Ik..." begon ik, maar verslagen viel ik weer stil. Hij humde en drukte een natte kus in mijn nek.
"Hmmm, baby?" vroeg hij gesmoord tegen mijn huid.
"Ik weet het niet." zuchtte ik. Hij glimlachte en keek me weer aan.
"Voelde het goed?" Ik knikte en liet mijn ogen over zijn prachtige gezicht glijden. Ik vroeg me af hoe hij ons moment had ervaren. Had hij ervan genoten? Of vond hij het even walgelijk en smerig als ik vermoedde dat het voor hem was geweest?
"Harry...?" begon ik zacht, maar aarzelend viel ik weer stil. Ik durfde het hem niet te vragen.
"Wat, prinses?" mompelde hij. Zijn vingertoppen gleden over mijn lichaam, onderzoekend en nieuwsgierig naar elke vorm, elke glooiing, elke imperfectie.
"Waarom... Waarom wilde je dit zo graag doen?" fluisterde ik. Hij grinnikte en duwde zijn neus plagerig tegen die van mij.
"Omdat ik je graag goed laat voelen." antwoordde hij. Ik zuchtte.
"Maar vind je niet... Is dit niet..." Hij streelde met zijn duim over mijn onderlip en legde me met een waarschuwende blik het zwijgen op. Hij wist wat ik probeerde te vragen.
"Je denkt hier te veel over na, Lil. Je kunnen proeven en voelen komen op mijn tong was even bevredigend voor mij als voor jou, oké? Fuck, je bent gek als je denkt dat ik er niet van geniet je op die manier te laten komen. Je weet niet hoe lang ik hier al over fantaseerde Dus nee, ik deed dit niet enkel voor jou. En er is niets smerigs aan. Integendeel." zei hij, terwijl hij diep in mijn ogen keek. Hij negeerde mijn bloedrode wangen.
"Je bent zo fucking prachtig, baby. Het mooiste meisje ter wereld. Ik wil niet dat je je moet schamen voor je lichaam. Niet wanneer ik je kan leren het te appreciëren en je kan tonen wat ik ermee kan doen." stelde hij me nog op fluistertoon gerust. Ik ontspande en glimlachte naar hem, voor ik een schuchtere 'dankjewel' fluisterde.
"Daarbij, je beseft niet hoe fucked up sexy je bent als ik je goed laat voelen. Shit, je zachte geluidjes en kreuntjes... Hmm, en je kleine lichaam in mijn handen... Maakt me fucking gek, baby." gromde hij nog. Met een verlegen giechel sloeg ik mijn vingers voor mijn gezicht.
"Harry!" zeurde ik geamuseerd. Onmiddellijk erna voelde ik zijn zachte lippen op mijn haarlijn.
"Wat denk je van een douche? Met mij. Hmmm?" vroeg hij zacht, terwijl hij me hoopvol aankeek. Ik beet aarzelend op mijn lip; mijn lachje bevroor langzaam.
Ik voelde me vuil na onze bokssessie en ons intieme moment. Daarbij droeg ik mijn kleren toch al niet meer, dus daar hoefde ik me geen zorgen meer om te maken. Maar Harry... Ik had hem nog nooit volledig... gezien.
Ik slikte en keek zenuwachtig naar hem op.
"Dat is goed." fluisterde ik uiteindelijk. Hij knikte goedkeurend en duwde zich van me af, zodat hij rechtop kon staan en me evenzeer van zijn bed kon trekken.
"Stop met blozen." zuchtte hij, toen ik naakt en kwetsbaar voor hem stond. Hij kneep belerend in mijn wangen en trok zijn wenkbrauw op.
"Sorry." lachte ik nerveus. Met een zucht trok hij zijn laken van zijn bed en wikkelde het rond me.
"Fucking hell, Lily. Je bent fucking preuts. Ik begrijp niet waarom je jezelf niet graag aan me toont. Met zo'n lichaam, fuck." snauwde hij. Ik fronste.
"Onervaren." verbeterde ik hem, ook al wist ik dat hij gelijk had. Hij snoof schamper.
"Wacht tot ik klaar met je ben." Mijn ogen werden groter. Hij negeerde het en greep mijn hand, zodat hij me achter zich aan naar de badkamer kon trekken. Ondanks zijn vulgaire woorden, verstrengelde hij onze vingers wel teder, en glimlachte toen hij een korte blik op me wierp. Ik voelde mijn mondhoeken ook omhoog krullen en klemde het laken wat meer rond mijn naakte lichaam, terwijl hij de badkamerdeur achter ons sloot en zich naar me omdraaide.
Schaamteloos trok hij zijn rode sportshort uit, die hij na onze bokstraining uit gemakzucht aangehouden had. Mijn ademhaling versnelde toen hij ook zijn boxer over zijn heupen duwde en zich nonchalant uitkleedde. Voor ik wist wat er gebeurde, stond hij volledig naakt voor me.
God, Harry...
Ik kon mezelf er niet van weerhouden mijn ogen over zijn lichaam te laten glijden, en pauzeerde slikkend bij de enige plek die tot nu altijd verborgen was gebleven voor me. Moest dat... Paste dat... Paste dat... In me?
"Nog nooit een naakte jongen gezien, vermoed ik?" spotte hij, zijn onderbroek wegschoppend. Met vuurrode wangen keek ik naar hem op.
Zijn lichaam was zo indrukwekkend, zo prachtig en perfect. Was het werkelijk nodig dat hij dit moment nog zoveel ongemakkelijker maakte?
"Voel je gerust vereerd dat je de eerste bent." antwoordde ik, op een haast gefrustreerde toon. Hij grinnikte en bestudeerde me, zijn handen op zijn heupen en zijn houding ontspannen. Opnieuw staarde ik naar... Ik bloosde.
"Waaraan denk je, baby? Kan je niet wachten me in je te voelen?" grijnsde hij arrogant en op de meest obscene toon die hij kon opbrengen, duidelijk hopend dat hij me zo hard mogelijk zou choqueren.
"Harry!" snakte ik onthutst naar adem -voor de tweede keer in minder dan vijf minuten. Hij wandelde naar me toe en greep mijn laken vast.
"Het is gewoon zo... Zo groot." mompelde ik verlegen.
"Hmmm, vergeef me dat ik dat als een compliment opvat." mompelde hij. Ik liet hem het laken van mijn lichaam trekken, al bleef ik blikken werpen op zijn kruis.
"Ernaar staren zal het niet kleiner maken, prinses." Hij was me aan het uitlachen. Met een frons keek ik in zijn ogen.
"Dat weet ik! Maar..." Ik zuchtte en haalde mijn schouders op. Zijn blik verzachte.
"Maak je er nu nog niet druk om, Lil. Je bent zeventien, oké? Je hoeft die stap niet te zetten tot je er volledig klaar voor bent." zei hij. Hij boog voorover en drukte een kus op mijn voorhoofd.
"Maar wat als het heel veel pijn doet? Wachten zal daar niets aan veranderen." pruilde ik. Hij nam mijn middel teder vast en drukte langzame kusjes op mijn beide wangen.
"De juiste jongen zal goed voor je zorgen, oké? En voorzichtig zijn." Hij keek me aan en glimlachte zwak.
"Zou jij die jongen willen zijn, Harry?" vroeg ik zacht en verlegen, terwijl ik een pluk haar achter mijn oor stak. Hij slikte en staarde in mijn ogen; zijn mondhoeken krulden langzaam naar beneden.
"Je kan me zoiets niet vragen, Lily." fluisterde hij.
"Waarom niet?" vroeg ik niet-begrijpend. Hij zuchtte en schudde zijn hoofd met een verloren blik.
"Fuck, natuurlijk wil ik die jongen zijn! Liever dan wat dan ook! Oké? Het idee alleen al dat een andere man je..." Hij zweeg en fronste gefrustreerd.
"Maar je moet zeker zijn van de persoon die je kiest, liefje."
"Wat als ik denk dat jij de juiste persoon bent voor mij? Op dit moment wil ik mijn eerste keer aan niemand anders geven dan aan jou." zei ik voorzichtig. Hij antwoordde een hele tijd niet.
"Je denkt nog steeds dat ik je droomprins ben, toch?" mompelde hij uiteindelijk. Stilzwijgend staarde ik naar de zwarte vlindertatoeage op zijn buik. Hij nam mijn gezicht tussen zijn handen en gaf me een vluchtige kus met een gekwelde blik in zijn ogen.
"Ik zou willen dat ik hem kon zijn, baby." Ik wilde al een antwoord geven, maar zweeg toen ik zijn gezichtsuitdrukking zag.
Abrupt herinnerde ik me Jims woorden: Ik zie dat hij ertegen probeert te vechten, maar je betekent de wereld voor hem. Geef het nog wat tijd en ik weet zeker dat hij zich volledig zal openstellen voor je, oké? Hij heeft je nodig.
Misschien moest ik hem inderdaad tijd geven. Om hem te laten beseffen dat hij zoveel meer was dan hij zelf geloofde. En dat ik voor hem zou vechten. Altijd.
Hij nam mijn hand en trok me mee, zijn douche in.
Toen het water warm genoeg was, ging ik tegen hem aan staan en liet de druppels met een tevreden zucht op mijn lichaam neervallen.
Het was een tijdje stil. Hij had zijn armen losjes rond mijn schouders geslagen, en ik de mijne rond zijn sterke middel, genietend van zijn naakte lichaam tegen het mijne.
"Harry?" vroeg ik uiteindelijk. Hij zuchtte vermoeid en drukte een kus op mijn doorweekte haar.
"Wat nu?" God, hij haatte vragen.
"Hoe oud was jij toen je voor het eerst...?" Ik viel aarzelend stil. Met een diepe frons boog hij achteruit.
"Dertien." Mijn ogen werden groter. Hij veegde enkele natte plukken haar uit mijn gezicht.
"Dertien? En het meisje dan?" vroeg ik. Hij slikte en streelde met de achterkant van zijn hand over mijn wang.
"Achttien." Ik trok een wenkbrauw op, ontzet door zijn bekentenis.
"Ze zat in Mikes klas. Ze waren bevriend en ze kwam uit dezelfde buurt. Ik was niet echt geïnteresseerd in haar, of zoiets, maar ze bleef wekenlang toenadering tot me zoeken. Ik dacht dat ze me kon leren wat ik dacht te moeten weten over seks." Zijn toon klonk quasi nonchalant. Ik staarde hem daarentegen enkel met open mond aan. God, waarom verbaasde het me zelfs? Ik wist hoe licht hij over intimiteit ging. En ook al bleef hij me ervan verzekeren dat ik anders voor hem was dan al die andere meisjes, het maakte me toch onzeker. Had ons intiem moment daarnet zelfs iets betekend voor hem? Of was het enkel een toevoeging aan zijn eindeloze lijst van seksuele ervaringen?
Harry was op dertienjarige leeftijd ontmaagd door een meisje dat ouder was dan ik op dit moment... Dat betekende dat hij al langer dan tien jaar... Oh god...
"Ik was op dat moment zeven." zei ik enkel, na een behoorlijk lange stilte, mijn ogen groot. Hij kauwde kort op zijn onderlip.
"Stoort het je? Ons leeftijdsverschil, bedoel ik." vroeg hij nieuwsgierig.
"Nee, het maakt me niet uit. Ik denk er niet zo vaak over na, eigenlijk." fluisterde ik.
"Zes jaar is behoorlijk veel, Lily." mompelde hij enkel.
"Wat bedoel je? Stoort het jou wel?" vroeg ik; ik klonk angstig en onzeker. Langzaam schudde hij zijn hoofd.
"Niet echt. Ik heb geen last van het verschil. Je gaat met de hele situatie zo goed om, dat ik soms vergeet dat je nog maar zeventien bent." Hij zuchtte en keek in mijn ogen.
"Maar ik heb zoveel fucked up dingen gezien en gedaan, baby. Nu nog steeds. Mijn leven is een fucking puinhoop. Ik denk er dikwijls niet aan dat je nog zo jong bent. Dat je nu van je laatste tienerjaren zou moeten genieten in de plaats van om te gaan met een klootzak als ik. Het is niet juist dat je je nu al druk moet maken om zaken waar een ander meisje van je leeftijd in jouw milieu niet mee moet omgaan. Finn en mijn problemen..." Hij haalde zijn schouders op.
"Ook al merk ik het niet aan je, je bent nog steeds een kind, Lily. Ik ben bijna vierentwintig jaar. Ik ben volwassen en legaal. Dus ik vergeet soms dat ik je nog veel meer zou moeten afschermen voor al deze bullshit dan ik nu doe. Ik zou beter voor je moeten zorgen. Of uit je fucking buurt blijven, maar we weten allebei dat dat geen optie is."
"Ik kan het wel aan, Harry." verdedigde ik mezelf. Hij vouwde zijn hand rond mijn kin en tilde mijn hoofd op.
"Dat weet ik. Maar het is niet oké dat je het moet doen, schatje. Dit is niet het leven dat je verdient." Hij boog voorover en kuste me langzaam. Zijn doorweekte krullen vielen tussen ons in en maakten onze kus nat en onhandig. Langzaam duwde ik ze uit de weg en bleef zijn haar vast houden, terwijl hij me onder de neervallende stroom water in zijn armen hield.
Toen ik me terugtrok, fluisterde ik: "Maar het is het leven dat ik wil." Hij glimlachte zwak.
"Het is niet wat ik voor je wil." prevelde hij.
"Gelukkig is het mijn leven dan." mompelde ik nog, voor ik hem nu op mijn beurt kuste.

Even later wandelde ik met een handdoek rond me zijn slaapkamer weer in. Met een zucht liep ik naar mijn bagage, strelend over mijn lippen en me de sensatie van die van Harry op de mijne voor de geest halend. Ik hurkte neer bij mijn spullen en wilde ondergoed uithalen, maar werd gestoord door het geluid van mijn gsm.
Met een frons haalde ik mijn telefoon uit mijn boekentas, die verloren naast mijn valies op de grond lag.
Mijn hart miste een slag toen ik zag van wie het bericht was.
"Slecht nieuws?" hoorde ik achter me. Harry liep in slechts een boxer in mijn richting. Langzaam ging ik rechtstaan, terwijl ik een pluk nat haar achter mijn oor stak.
"Marcus." mompelde ik. Hij verstrakte en hield voor me halt.
"Wat wil hij?" snauwde Harry. Ik opende de sms.
"Afspreken. Hij wil praten over vorige week." fluisterde ik. Mijn ogen flitsten over de tekst.
"Fuck." vloekte Harry. Hij haalde zijn handen door zijn natte krullen en schudde zijn hoofd. Met een radeloze blik in mijn ogen hield ik mijn handdoek rond me vast, mijn gsm in mijn andere hand.
"Misschien moet ik..."
"Vergeet het, Lil. Waarom zou je dat doen? Zodat hij weer met zijn fucking poten aan je kan zitten? Je blijft weg van die asshole, begrepen?" onderbrak hij me op waarschuwende, gefrustreerde toon. Ik zuchtte verslagen.
"Wat als hij anders naar mijn ouders stapt?" probeerde ik nog.
"Dan maak ik hem kapot." reageerde Harry simpel. Ik snoof.
"Oh ja? Voor of nadat mijn vader jou eerst kapot heeft gemaakt?" Hij leek onaangedaan te zijn door mijn opmerking. Met een gefrustreerde zucht draaide ik me om en haalde ondergoed en een wijd blauw hemd uit.
Koppig stampte ik langs hem de badkamer weer in. Toen ik opnieuw aangekleed in zijn kamer stond, zat hij op bed en wreef vermoeid over zijn gezicht.
"Je gaat niet." was het enige wat hij zei, toen hij me voor hem zag staan.
"Ik wil hem niet nog kwader maken, Harry." zuchtte ik.
"En mij wel?" gromde hij. Ik ging naast hem zitten en kruiste mijn benen.
"Van jou heb ik geen schrik." zei ik enkel. Hij keek me met een opgetrokken wenkbrauw aan en schudde zijn hoofd.
"Het feit dat je van hem wel bang bent, is misschien al een teken dat je niet zou moeten gaan, denk je niet?" antwoordde hij op sarcastische toon. Ik haalde enkel mijn schouders op.
"Wat als ik met hem afspreek op een publieke plek? Dan kan hij niets doen, toch?" probeerde ik.
"Je gaat niet." zei Harry opnieuw.
"Maar..."
"Moet ik het voor je spellen, Lily? Je. Gaat. Niet!" snauwde hij woest. Ik zuchtte gefrustreerd en draaide me om, zodat ik naar het einde van het bed kon kruipen. Harry stond met een diepe frons recht en wandelde naar de badkamer. Hij kwam terug met het laken. In kleermakerszit zat ik op zijn matras, mijn armen gekruist en mijn ogen samen geknepen. Met een waarschuwende blik gooide hij het naar me toe.
"Ik vertrouw die klootzak voor geen haar, oké? Als hij het per se aan je ouders wil vertellen, dan zou hij niet de moeite nemen eerst met jou af te spreken." Ik antwoordde niet en legde het laken open.
"Relax, Lily. Ik heb hem bang genoeg gemaakt. Het enige wat hij wil, is dit alles uit je hoofd praten, zodat hij je voor zichzelf kan hebben." gromde hij, terwijl hij onder het laken gleed en naast me ging liggen. Ik zocht geen toenadering tot hem.
"Hoe kan je dat zo zeker weten? Misschien is hij aan het twijfelen om het mijn vader te zeggen? Wat als ik dan niet met hem afspreek? Dan heb ik nooit de kans genomen om hem op andere gedachten te brengen!" zuchtte ik haast wanhopig.
"Ja, of misschien kan hij zijn handen weer niet thuishouden, of bedreigt hij je! We hebben al genoeg fucking problemen, Lil." reageerde hij fel. Ik kauwde nerveus op mijn onderlip. Harry onderschatte Marcus' en mijn vaders macht. Als ze wilden, konden ze hem kapot maken. En hij was dapper en onbevreesd genoeg om zichzelf te verdedigen als het moest -dat besefte ik wel, maar hij had niet wat families uit mijn milieu wel bezaten: geld en invloed. En zeker de Harper-Whitneys -Sands Points prominentste royalty, zouden geen uitschuivers van hun prinsesje toelaten. Als ze dit ontdekten, konden zowel ik als Harry het vergeten. Mijn vader zou slechts met zijn vingers moeten knippen, en hij kon alles laten gebeuren met de prachtige man naast me. En ik wist dat hij er niet voor terugdeinsde dergelijke zaken te doen. Ik hoorde wel vaker gefluister over de wreedheden die mannen als Robert Harper deden om te krijgen wat ze wilden. Hij had Liam immers praktisch verbannen van Sands Point, enkel omdat ik één keer met hem uiteten gegaan was. Laat staan wat hij met Harry zou doen als hij wist dat we...
Ik haalde wat dieper adem.
Ik moest Harry hiertegen beschermen. Als hij zelf niet wilde beseffen dat Marcus gevaarlijk was, dan zou ik het heft maar in eigen handen moeten nemen.
"Dus wat? Onze minder dringende problemen negeren zal ze uiteindelijk wel laten verdwijnen? Ik weet dat Finn een grotere dreiging vormt op dit moment, maar als mijn vader dit te weten komt, dan ben ik je zeker kwijt. En ik wil niet weten op hoeveel mogelijke manieren. Mijn vader is tot alles in staan wanneer hij zijn zin wil krijgen." Hij zuchtte en kneep in zijn neusbrug.
"Fuck, ik... Ik kan me nu niet bezighouden met je familie, Lily. Ik moet me focussen op mijn wedstrijd." gromde hij.
"Maar ik kan het regelen! Ik ken Marcus. Ik weet hoe ik hem kan overtuigen het geheim te houden tot we een beter plan hebben." fluisterde ik. Hij vloekte binnensmonds.
"Je bent zo fucking koppig. Een week, oké? Na mijn wedstrijd kunnen we het hierover hebben. Wanneer ik onze problemen met Finn heb opgelost." Ik slikte en draaide mijn gezicht, zodat ik hem kon aankijken.
"Als het je lukt ze op te lossen." zuchtte ik. Hij fronste en snoof gefrustreerd.
"Een week! Geef me een fucking week! En dan beloof ik dat ik iets doe aan de situatie!" snauwde ik. Zijn geduld was op. Haast radeloos kauwde ik op mijn onderlip.
"Oké, goed dan. Ik wacht wel." loog ik uiteindelijk op fluistertoon. Met een vermoeide hum knikte hij. Ik draaide mijn gezicht van hem weg en slikte moeizaam, maar het lukte me niet mijn tranen binnen te houden.
Hij bleef een tijdje naar het plafond staren, maar lachte toen humorloos en mompelde: "En als je denkt dat ik niet doorheb dat je weer aan het huilen bent, onderschat je me nog meer dan ik dacht."
Snel veegde ik de druppel op mijn wang weg. Hij zuchtte diep en rolde op zijn zij, zodat hij naar me toe kon schuiven.
"Hey... Kalmeer, baby. Het komt allemaal goed, oké?" prevelde hij, nu rustiger en troostend. Ik slikte en trok mijn neus op. Hij zette zijn ene hand naast mijn hoofd en boog over me heen.
"Stop met huilen." mompelde hij met zijn lippen tegen mijn wang. Hij drukte zachte natte kusjes over mijn volledige gezicht en hals, tot hij zijn hoofd in mijn nek verstopte en zijn grote lichaam op het mijne nestelde.
"Ik haat het wanneer je boos op me bent, mijn mooie engel." fluisterde hij tegen mijn huid. Ik krulde mijn hand rond zijn nek en verstrengelde mijn vingers in zijn natte krullen; mijn andere hand legde ik op zijn gehavende rug -zijn huid was voorgoed getekend door geleden verwondingen.
"Ik ben niet boos. Ik ben gewoon bang, dat is alles." antwoordde ik zacht, terwijl ik door zijn haar kamde. Hij knuffelde me steviger.
"Niet bang zijn, schatje. Hmm? Ik hou je veilig, beloofd." prevelde hij.
"Ik wil je gewoon niet kwijtraken, Harry." Mijn stem brak lichtjes. Langzaam hief hij zijn hoofd op, zijn blik haast radeloos, alsof hij wist dat mijn grootste angst onvermijdelijk werkelijkheid zou worden.
"Fuck... Je had nooit verliefd op me mogen worden, Lily." mompelde hij gekweld. Ik legde mijn hand ter hoogte van zijn hart en knipperde nieuwe tranen weg.
"Ik weet het." zuchtte ik. Hij boog voorover en drukte een zachte kus op mijn lippen.
"Probeer te slapen, oké?" zei hij gesmoord tegen mijn mond, voor hij me een tel teder kuste. Hij richtte zich op en glimlachte geforceerd. Slikkend knikte ik.
Met een diepe zucht liet ik hem me op mijn zij draaien, zodat hij zijn grote sterke lichaam beschermend rond het mijne kon vouwen, zijn borstkas tegen mijn rug. Ik sloot kort mijn ogen toen hij mijn haar uit de weg streek en ik zijn volle lippen tegen de achterkant van mijn nek voelde.
"Slaapwel." fluisterde ik nog zacht. Hij sloeg zijn getatoeëerde arm rond mijn middel.
"Slaapwel, Lil."

--
Voorspellingen over wat er gaat gebeuren met Marcus?
xxx

Reacties (8)

 • GossipGirl21

  Goed geschreven hoor. Zou het zelf niet kunnen hoor.

  9 maanden geleden
 • FollowYourDream

  Pfff, al die problemen! Om depressief van te worden!
  Ik vraag me eveneens af wat Marcus wil van Lily..

  Ik hou zoveel van dit verhaal! Lieverd, je schrijft geweldig!

  Dankjewel om me van dit hoofdstuk te laten genieten!

  Ik loop nog steeds achter op je verhaal, mijn excuses (:

  Xxx

  1 jaar geleden
 • WhereWeArex

  Zo blij weer een hoofdstukje van je te lezen <3 kan niet wachten op de volgende

  1 jaar geleden
 • NicoleStyles

  Hoe Harry over Lilly spreekt, spreek ik over dit verhaal.
  Het is echt fucking goed.
  Ik verslijt de hoofdstukken één voor een, echt geweldig dit.

  Marcus is waarschijnlijk niet veel goeds van plan..
  Hopelijk rekent Hazza eindelijk met Finn af.

  Beetje late reactie, maar druk met mijn opleiding

  Xx snel verder(flower)

  1 jaar geleden
 • LarryNiam

  ze zijn zo schattig samen<3
  fuck Marcus en Finn...
  snel verder:)

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen