ja zoals beloofd

Simon p.o.v
Ik zucht en loop naar mijn vrienden. Ik wilde eigenlijk Lois mee vragen maar ze heeft al iemand. Ik vraag me af wie die Jordy is want niets of niemand mag haar pijn doen. Ik kom aan bij mijn vrienden. "Hey" zeg ik. Allemaal begroetingen komen mijn kant op. "Heb je nou al iemand voor kerstgala" vraagt mark. "Nee. maar weten jullie wie Jordy uit 4a is. Lois gaat met hem naar het gala" zeg ik. "Ja hij heeft altijd veel meiden achter hem aan maar het enige meisje die hij leuk vind ziet hem niet staan" zegt Joris. "Oh wie vind hij dan leuk want ik heb een vermoeden" zeg ik nonchalant. "Lois maar ik hoor dat ze hem toch wel een beetje leuk vind anders zou ze niet met hem naar het Gala gaan toch. Met wie wil je nou gaan Simon want je moet echt nu iemand hebben" zegt Mark. "Ik wil eigenlijk met Dominique maar ik weet niet hoe ik het moet vragen" zeg ik. Gewoon face to face want dat vinden meiden leuk. geen idee waarom maar dat zijn meiden. oké gaan we naar het lokaal want over 5 minuten gaat de bel. ze knikken en we lopen naar de eerste les.
in de pauze
ik zeg tegen de jongens dat ik water ga halen. ik loop naar de drankautomaat en toets het nummer van water in, ik betaal en wil weer naar mijn vrienden lopen. Dominique houdt me tegen "weet jij het huiswerk van wiskunde" vraagt ze. "ja we moeten 9-5 voor volgende week afhebben" zeg ik lichtelijk verbaasd van haar vraag. "oké dankjewel" zegt ze en ze wil weer weg lopen maar ik hou haar tegen. "zou je met mij naar het kerstgala willen" zeg ik voor ze wegloopt. "ja natuurlijk vind ik leuk" zegt ze en ze glimlacht. "echt super" zeg ik en ik glimlach "yeah. ik ga weer naar mijn vriendinnen. See you later" zegt ze en ze loopt weg. ik zie Lois staan. ik loop naar haar toe en zeg "waarom sta je alleen". ze glimlacht "ik wilde naar jou toe maar ik zag dat je aan het praten met dat meisje volgens mij Dominique heet. ik wilde weten waarom je zo verdrietig leek toen ik vertelde over het gala" zegt ze. "ja klopt ze heet Dominique en ik heb haar mee gevraagd naar het gala en ze zei ja. en ik leek gewoon verdrietig omdat ik niet wil dat iemand jou pijn doet want ik ken hem niet dus no problems" zeg ik. "oké gelukkig ik ga weer naar mijn vriendinnen. spreek je later" zegt ze en ze loopt weer naar haar vriendinnen. ik kijk haar na en loop daarna naar mijn eigen vrienden

ik zal binnen twee dagen weer een stukje plaatsen misschien vanavond al heb toch niks te doen. oja heb ook vakantie(lol)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen