STILES-JACOB COOPER

《Naam》

Zijn naam is Stiles-Jacob Cooper, zelf stelt hijzich altijd voor als Stiles Cooper. Het liefst wordt hij gewoon Stiles of Sti genoemd. De naam Jacob is van zijn opa die vlak na zijn geboorte is gestorven en als de laatste van de tweeling hij dus die naam erbij heeft gekregen.


《Leeftijd》

Stiles is 17 jaar oud en geboren op de koude winternacht van 14 januari. Dit maakt zijn sterrenbeeld dan ook meteen een Steenbok. Stiles is 11 minuten jonger dan zijn broer Jake.


《Wapens》

Stiles kan met alle wapens wel goed omgaan er zijn echter twee wapens waar hij beter mee om kan gaan namelijk de pijl en boog en het zwaard. Verder kan hij gewoon omgaan met een zweep, katapult of boksbeugels. Als hij mag kiezen zal hij al deze wapens meenemen maar wanneer het op eentje aankomt vertrouwt hij zijn leven toe aan de pijl en boog en zal hij altijd een zwaard meepikken voor zijn eigen veiligheid en die van zijn broer en zus.
IF HOPE WOULD HAVE BEEN MY ONLY SURVIVING SKILL I WOULD HAVE DIED A LONG TIME AGO...
《Innerlijk》

Stiles lijkt in niets op zijn broertje. Vroeger waren de twee hetzelfde qua innerlijk en uiterlijk dat is op Neverland helemaal verander. Stiles is de bad boy geworden terwijl Jake nog altijd hetzelfde is, nog altijd dezelfde caring brother. Stiles is een natuurtalent in liegen geworden en heeft zijn woordje dan ook vrijwel altijd klaar staan. Hij luistert naar niets of niemand (op Pan na). Al het verstand lijkt naar zijn oudere broer te zijn gegaan want wanneer het op rationele keuzes aankomt kiest Stiles haast altijd fout. Dit is dan ook de reden waarom hij andere mensen volgt en niet echt een leider type is. Hij leidt wel vaak groepen maar legt de beslissingen dan bij anderen neer. Dan is Stiles ook nog erg manipulatief en kan hij er voor zorgen dat je doet wat hij wil op een ietwat manipulatieve manier. Wel is hij erg handig en pakt hij snel dingen op zo kan hij snel een pijl en boog in elkaar knutselen maar hier ook heel snel mee om leren gaan. Hij is een echte avonturier en trekt graag op pad. Zo vindt hij vaak nieuwe paden en durft hij meer dan de gewone lost boy. Is er klif en no other way to go dan springt de jongen zonder enige twijfel van de klif, wonder boven wonder komt hij hier vaak levend vanaf. Ook is hij een sociale vlinder en versiert gemakkelijk meisjes en maakt snel vrienden. En als laatste is de jongen erg snel en soepel, hij kan hard rennen maar ook gemakkelijk wapens en bomen ontwijken. Hij is dus een snelle aanvaller en goede verdediger. Stiles is een echte vechter en kan gemakkelijk omgaan met vrijwel alle wapens.


《Uiterlijk》

Gezicht
• Stiles heeft een vierkant gezicht.
• Hij heeft dikke zwarte wenkbrauwen.
• Hij heeft goudbruine ogen.
• Hij heeft geen smalle maar ook geen volle lippen, gewoon ertussen in.
• Hij heeft zwarte lokken.
Lichaam
• De jongen is niet heel groot en moet het met een lengte van 1,74 doen.
• Dan is hij ook niet dik en weegt hij slecht 64 kilo
• Hij is erg gespierd en is ook van plan dit te blijven trainen
• Hij heeft een sixpack
Extra
• Hij heeft ooit een piercing gehad deze is er tegenwoordig echter uit.
• Hij wil nog altijd een tattoo, het liefst van een brandend oog.


《Verleden》

Het is een mooi jaar wanneer Lindsay Champion en Luke Cooper een tweeling krijgen, Jace en Stiles Cooper. Het kan blijkbaar nog beter wanneer het koppel een jaar later nog een dochter krijgt, Allison Cooper. De drie kinderen groeien eerst nog wel normaal op, maar wanneer Luke en Lindsay omkomen in schipbreuk blijven de drie alleen achter. De tweeling is pas net 10, het meisje 9 jaar. Ze worden opgenomen door een man die bekend stond om zijn leven als ''de meester dief.'' Hij leerde hoe de kinderen moesten stelen en ook hoe de kinderen desnoods zouden moeten vechten. De tweeling was er goed in, ze leerden snel van de man. Hun wilskracht was wel anders. Stiles deed het met plezier, hij werd er goed in en was zijn lievelingetje, hij ging er ook steeds verder in. In het begin ging het slechts om geld later ging het hem meer om het stelen zelf. Jace was er net zo goed in, maar of hij het met liefde deed? Allison was de gene die er niks van wilde horen, ze kreeg daarom ook geen respect van de man en werd vaak gestraft wanneer ze niet mee wilde doen met zijn lessen. Wanneer de man op een dag toch gepakt wordt werden de broers door de schaduw meegenomen naar Neverland, Allison werd een paar jaar later nog opgehaald.
Op Neverland is Stiles heel erg veranderd in de typische bad boy. Hij heeft geen problemen met doden of stelen in opdracht van iets en komt er eigenlijk altijd mee weg. Als hij iemand zou moeten doden om zelf meer macht te krijgen zou hij dit zonder twijfel doen.


I DON'T DO EASY I WORK AND PLAY HARD TO REACH MY GOAL.

《Extra》

Talen: Stiles spreekt Engels, Spaans en Frans
Likes: Famile, Lekker eten, Wapens, Vrienden en Pan (fcourse)
Dislikes: Ruzie's, Aanstellerijen en Schuldgevoel bij hem opwekken.
Allergieën: -


《Relatie's》

Wie wil?

WHEN HIS LIFE IS GONE, HE WILL START A NEW LIFE, PICKING UP NEW PIECES

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen