ISA       ADELAIDE       MARTINEZ
Soundtrack

What I have with you, I don't want with anyone else."


NAAM
Isa Adelaide Martinez

Isa - French - Means ``God has sworn```.
Adelaide - French - Means ``Friendly``.
Martinez - Spain - Means ``Warring``.


LEEFTIJD
Isa is geboren 19 mei. Ze is nu 17 jaar oud.

NATIONALITEIT
Engeland.

UITERLIJKRELATIE'S
Wie wil?

FAVORIETEN
Eten • Pizza Salami.
Drinken • Ijsthee.
Fruit • Mango.
Dier • Wolven.
Woord • Skittels.
Boek • The ugly duckling.

EXTRA
Likes • Fruit, Dieren, Vrienden, Feestjes en de Maan.
Dislikes • Bloed, Bedrog, Ruzie en Pretverpesters
Verslavingen • .Geen.
Seksualiteit • Isa valt op jongens.
Angsten • Bloed, Kleine ruimtes en Verlatingsangst
Talen • Engels&Nederlands&Frans.
KARAKTER
Isa is een meisje die ondanks haar lange tijd op Neverland nog altijd kan genieten van het leven. Ze is erg liefdevol en heeft zelfs een liefde op het eiland, al lijkt dit maar van een kant te komen af en toe. Ze is erg nieuwsgierig en gaat graag op avontuur, ze denkt vaak alles beter te weten en is een echte wijsneus. Ze zal er dan ook altijd voor proberen te zorgen dat ze haar gelijk krijgt. Ook heeft ze een duidelijke mening en ze staat voor die mening, je zult heel wat overtuigingskracht nodig hebben om die mening te veranderen. Dan is de dame een echte stuiterbal en vindt ze het heerlijk om er vrolijk op los te babbelen of af en toe een rondje te rennen. De dame is erg behulpzaam en probeert mensen te helpen wanneer het kan. Echter kan ze met verwondingen je niet helpen want de dame gaat van haar stokje bij het zien van bloed. Ook is het meisje heel sociaal een maakt ze gemakkelijk vrienden. Als ze dan eenmaal vriendschap heeft gesloten laat ze die vriendschap niet zomaar los en zal ze kosten wat het kost deze onderhouden. Toch is de dame erg dominant, niet heeft ze altijd gelijk of althans dat is wat ze denkt, ook moeten andere haar gelijk geven. Doen ze dit niet dan zal ze ze net zolang overhalen tot ze het wel met haar eens zijn. Haar nieuwsgierigheid gaat gepaard met een andere eigenschap, het meisje weet namelijk niet echt goed wat haar grenzen zijn en overschrijdt deze dus vaak. Tot nu toe is ze er altijd goed vanaf gekomen maar dat gaat een keer fout. Ze is dus erg grenzeloos, iets wat andere soms nogal amusant vinden, zelf zet ze echter wel eens haar leven op het spel. Toch is haar belangrijkste karaktereigenschap toch wel haar liefde. Ze kent namelijk oneindige liefde en je bent heel wat als je haar liefde verdient. Ze kan misschien af en toe nogal bot overkomen, of dat ze jou mening niet waardeert, dit bedoelt ze echter echt niet zo het is gewoon hoe ze is een zelf heeft ze hier al best veel moeite mee.VERLEDEN
Isa haar ouders hadden het niet even makkelijk. Niet omdat ze weinig geld hadden, ze waren eigenlijk best rijk! Ze hadden het moeilijk met elkaar. Elke avond hadden ze ruzie met elkaar. Ze wilden al een tijdje scheiden, maar aangezien ze nog niet wisten hoe het met de kinderen zou moeten besloten ze eerst in relatie therapie te gaan, wat echter niet werkte. Isa werd soms boven bang van hun ruzie, maar om haar verdriet te verbergen droomde ze elke avond over een eiland met magie in zich. Naarmate ze ouder werd gingen haar ouders uit elkaar en ze begon haar oude droomeiland een beetje te vergeten, tot dat ze op een dag uit haar slaapkamer werd ontvoerd en op Neverland belandde. Op Neverland, leek haar hele droom waarheid te worden. Ze was niet een van de kinderen die zichzelf in slaap huilde omdat ze haar ouders miste. Ze miste hen eigenlijk helemaal niet, en dacht haast niet meer aan hen. Hoe vertrouwder ze werd met het eiland des te meer ze ervan ging genieten. Ze wist welke stukken ze moest vermijden en welke niet, ze wist welke ze nog moest verkennen en welke ze al had gedaan. Ze begon steeds meer haar eigen plaats in de groep te creëren en dit lukte. Ze kreeg een steeds hogere status en mocht soms zelfs als meisje mee met de lost boys. Vanaf het begin werd ze al gefascineerd door Peter Pan, naarmate de tijd vorderde en haar karakter daarmee ook begon ze meer respect voor hem te krijgen en later zelfs liefde. Maar of die liefde ooit beantwoord zal worden was voor haar nog altijd een groot vraagteken.

"She was a little all over the place, that was for sure. But the good news is that when she loved, she loved big. And if she loved you, you knew she loved you. You never had to wonder.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen