BAXTER       CORD
Soundtrack
Touch here,
and you die..


NAAM
Baxter Conan Cord

Baxter - English - A Baker
Conan - Irish - Hound/Wolf
Cord - English - Rope Maker


LEEFTIJD
Baxter is 17 jaar oud en geboren op 14 januari.

DISTRICT
Hij komt uit district 7.

UITERLIJK
De jongen heeft lieve bruinen ogen en een licht getint huidje. Zijn donkerbruine wenkbrauwen en tandpasta lach is het gene waar je hart van doet springen. Ook is zijn glanzend, zachte, goudblonde haar iets wat meiden leuk aan hem vinden. Braxton is alleen niet zo blij met zijn dunne neus, maar echter boeit het meiden niet.

Braxton heeft niet echt een kledingstijl. Meestal trok hij gewoon droog iets uit de kast of kreeg hij iets wat hij van Felix aanmoest, omdat Brooke het anders zou uitmaken volgens hem. Niet dat het Brooke iets boeit. Echter heeft Braxton wel iets wat hij het liefste elke dag zou dragen. Zijn zwarte jack zou hij nooit opgeven.

Braxton heeft een tattoo op zijn boven arm, een vlam. Hij heeft altijd een klokje in zijn zak uit district 3 die hij van zijn vriendin kreeg. Hoe ze er aan kwam wist hij niet, wel is het hem dierbaar geworden.RELATIES
WAPENS
Baxter kreeg een 7 voor zijn zwaard vecht techniek. Baxter is behendig in verschillende dingen, veel hiervan heeft hij van Felix geleerd. Echter kan de jongen wel omgaan met een pijl en boog, maar dit is niet zijn beste wapen. De jongen is niet erg handig in genezen van mensen. Gelukkig kan hij zichzelf goed in leven houden met wat besjes, al vindt hij het soms nog wel moeilijk om de dodelijke en niet dodelijke uit elkaar te houden. De jongen is erg gespierd en ook in een man op man gevecht zou hij van vele kunnen winnen. De rede waarom Baxter Brooke en Felix geheim houdt is omdat het ook zijn zwakheden zijn. Wanneer hij ze in hun gedachten brengt winnen zijn gevoelens waarvan het gevolg is probleem achtige situaties.
INNERLIJK
Baxter is een behulpzame jongen die helpt waar het nodig is. Hij is meelevend en enorm intelligent. Ook is de jongen beschermend en trouw en zou hij nooit opgeven. Een hardwerkende jongen is het zeker die echter snel vrienden maakt. Sinds de hongerspelen is Baxter wat harder geworden. Hij is wat sarcastischer geworden en geeft droge antwoorden. De jongen werd ook wat mysterieuzer. Hij stelt zich voor als Baxter, meer niet. Zijn eerlijkheid is echter niet gedaald, wel is zijn wantrouwen sneller omhoog gegaan. Vrienden maken doet hij niet snel, alleen als je zijn vertrouwen hebt gewonnen ben je zijn vriend. Alles is goed, maar één woord over Brooke en je bent dood. Baxter zijn enige zwakke plek is Brooke, maar gelukkig is dat nog onbekend voor de meesten. Baxter wist ook dat zwakheden bij meiden Baxters zijn lieve, oude karakter was. Daarom is hij bij meiden nog zijn oude zelf, maar alleen om hen te misleiden. Een knipoog en de meeste meiden zijn verkocht, dit heeft hem ook een licht arrogante kant bezorgt. Hij heeft zich voorgenomen wel normaal te doen tegen zijn mede tribuut, Alice. Hij zou haar beschermen, maar hij weet dat ze het niet zou redden.VERLEDEN
Baxter is de tweede zoon van Ruby&Ashton Cord. Zijn broer, Felix, was vroeger al zijn grote voorbeeld. De familie is nooit echt rijk geweest, echter hadden ze het wel beter dan de armere gezinnen in district 7. Ruby is huishoudster en kwam altijd laat thuis, maar was ook vroeg weg. Zijn vader, Ashton, zit in een houthakkers groepje. Zijn druk werkende ouders maakten Baxter en zijn broer wel closer. Zelfs zo close dat Baxter de vriendinnen van Felix de deur uitwerkte, omdat hij bang was dat Felix het ook te druk zou krijgen. Dit hield op toen Brooke is het leven van Baxter kwam. Ze waren close en de perfecte match, maar het noodlot sloeg toe toen hij werd getrokken. Wel vroeg hij Felix, voordat hij wegging, om voor haar te zorgen als hij dood ging.

EXTRA
Likes • Meiden, Brooke, Felix, Vrienden en Chocolade
Dislikes • Haat, Overdrijven en Gegil.
Verslavingen • Geen.
Seksualiteit • Hij valt op dames.
Angsten • Dat Brooke, als hij misschien nog terug komt, dood is.
Talen • Engels, Nederlands& Spaans.


FAVORIETEN
Eten • Wilde Aardbeien
Drinken • Water
Fruit • Wilde Aardbeien
Dier • Herten
Woord • Fakk
Wapen • Pijl en Boog, Zwaard en zijn Vuist.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen