Ava      Jill      Cooper


_______________________________________________________________
"SUMMER is everything you want, then there is ICECREAM"
_______________________________________________________________

♣ INNERLIJK ♣
Goede eigenschappen
● Sociaal
● Vrolijk
● Betrouwbaar
● Liefdevol
● Creatief
● Respectvol
Slechte eigenschappen
● Druk
● Niet Vergevingsgezind
● Onhandig
● Dominant
● Eigenwijs


Ava is een sociale vlinder en vliegt van de ene persoon naar de andere. Ze maakt makkelijk vrienden en heeft een bloedhekel aan ruzies. Ook is ze een echte vrolijke meid. Als er iets negatiefs gebeurt zal ze altijd het proberen het positieve eruit te halen. Ze is altijd vrolijk, staat goed gehumeurd op en gaat goed gehumeurd slapen. Toch heeft al deze vrolijkheid ook een keerzijde. Als je een keer iets hebt gedaan wat haar heeft gekwetst zal je haar vertrouwen niet snel terug winnen. Het meisje is niet erg vergevingsgezind ingesteld, ze zal je niet zwart gaan maken en nog gewoon met je omgaan, maar jullie verleden inclusief opmerkingen zal ze nooit vergeten. Ava is een bezige bij en zit nooit stil, zelfs in haar slaap wandelt ze en beweegt dus. Met zoveel beweging gaat nog iets anders gepaard namelijk onhandigheid. Omdat Ava nogal 'wild' praat slaat ze nogal is wat om met haar armen, Ava is best onhandig wat kan zorgen voor enkele awkward situaties. Toch weet de dame er altijd een positieve draai aan te geven waardoor het er een stuk minder sullig uitziet. Ava kent liefde als geen ander en heeft een groot hart waarin iedereen wel een plekje kan vinden. Al moet je haar dan wel kunnen waarderen, net als zij jou waardeert. Ze weet precies hoe ze mensen op hun gemak moet stellen en moet troosten. Ze stelt zich respectvol tegenover andere op en verwacht hiervoor hetzelfde terug. Nu heeft Ava de neiging om in alles de leiding te nemen en is erg dominant, ze zal zich niet snel van haar leidinggevende positie laten stoten. Daarnaast is de dame ongelooflijk eigenwijs. Ze trekt haar eigen pad en luistert zodra ze een beslissing over iets heeft gemaakt niet meer naar anderen, zelfs als zij wel gelijk hebben. Ava zal het met haar eigen ogen moeten ondervinden, zo ook als het onjuist is. Ze doet dan echter niet moeilijk over zeggen dat ze fout zat en haar excuses aanbieden. En last but not least is het meisje ook nog eens erg creatief. Ze is het typische meisje waarop iedereen jaloers is omdat het zo'n teken- en schildertalentje is. Gelukkig gebruikt Ava haar talent goed en is tekenen samen met dansen een van haar grote hobby's.__________________________________________________________
"If the whole world was HAPPY how else would it be? I will share my HAPPINESS if you want"
__________________________________________________________♣ UITERLIJK ♣
Fc. Holland Roden
Haarkleur de dame heeft een nogal opvallende haarkleur. Haar rode haren vallen namelijk nogal op tussen de menigte. De rode haren zijn haar natuurlijke haarkleur, haar haar valt tot haar schouderbladen. In haar zit een kleine slag al vindt ze het ook leuk om haar haren of helemaal te krullen of juist te stijlen. In de zomer worden haar vaak of een iets lichtere tint rood en gaan een beetje gloeien, of althans dat lijkt er komt dan namelijk een koperkleurig gloed over haar haren heen te hangen.
Oogkleur Ava heeft groen/bruine ogen, het is in ieder licht anders maar over het algemeen worden ze als bruin beschreven. Dan heeft het meisje nog een best wel rond gezicht, en volle rode lippen. Ze heeft een redelijk smalle neus en smal geëpileerde wenkbrauwen. Haar kaaklijn is goed zichtbaar en ook haar jukbeenderen een heel klein beetje.
Huid Ze heeft geen hele donker huid, haar huid is een beetje bleekjes en wil ook niet zo gemakkelijk kleuren. Het is echter ook niet het geval dat ze meteen verbrand wat bij de meeste roodharige wel het geval is. In de zomer krijgt Ava wel vrolijk sproeten die over haar hele gezicht heen dansen, deze verdwijnen echter in de winter weer.
Lengte & Lichaamsbouw Ava is absoluut niet dik en weegt slecht 62 kilo op een lengte van 1 meter en 83 centimeter. Ze heeft een platte buik met op de juiste plaatsen de juiste rondingen. Ze heeft niet hele brede heupen maar prima in verhouding met de rest van haar lichaam.
Kledingstijl Ava kleedt zich vaak Casual maar ook uitdagend. Ze vindt het leuk om zich sexy te kleden maar wel bedekt, ze wil er niet goedkoop uitzien maar wel graag sexy. Vaak lukt het haar hier de perfecte balans tussen te vinden. Ze draagt graag ripped jeans en rokken, al vindt ze een skinny jeans ook mooi. Jurkjes draagt ze graag naar feestjes toe en deze hangen dus zeker ook een paar in haar kleding kast.


♣ RELATIE'S ♣
Wie wil?

♣ EXTRA ♣

Likes:
• Zon
• Zomer
• Tekenen
• Dansen
• Zusjes
• Zingen (al is ze er niet heel goed in)
• Feestjes

Dislikes:
• Kou
• Rook
• Katten
• Haters
• Schrijven, ze heeft een zware vorm van dyslexie
• Koffie

Huisdier
Ava heeft een klein geitje als huisdier, ze houdt heel veel van het beestje en heeft het "Loopje" genoemd. Loopje is een nogal actieve geit die alle aandacht opeist, het bezoek dat zo nu en dan komt moeten dan ook aandacht aan haar besteden.
Talen:

• Engels/Amerikaans
• Spaans, dit kan ze wel maar zeker niet zomaar, ze heeft er veel tijd en moeite in moeten steken door haar dyslexie.
Talenten:

• Dansen
• Tekenen
Favorieten:

• Dansen
• Zingen
• Tekenen
• Feestjes
• Jongens

♣ NAME ♣

De naam van deze jongedame is Ava, Ava Jill Cooper om volledig te zijn.
Ava woont in Amerika, Arizona, Phoenix
Ava is voor zover ze weet 75% Amerikaans en 25% Australisch. De moeder van haar vader is Australisch. Zelf is Ava echter gewoon in Amerika geboren, en dus een echte Amerikaan.


♣ LEEFTIJD ♣

Ava is 21 jaren oud en is jarig op 27 juli. Ze is geboren op de hete zomermiddag en dit kun je nog altijd merken, de zomer is helemaal haar element, als het zonnetje schijnt, schijnt Ava met hem mee. Haar haren gaan meer glanzen en haar gezicht wordt bedekt met vrolijke sproeten. Ava is het echte zomermens, Ava's sterrenbeeld is de Leeuw.♣ WERK ♣

Ava's grote droom is om een professioneel danser te worden, ze danst iedere dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Ze is goed in ballet en hoopt nog steeds haar doel te bereiken, tot die tijd werkt Ava bij een reclamebureau, andere bedenken de reclames en zij zet de laatste puntjes op de i. Ze werkt hier zo'n 30 uur per week. Ze heeft haar opleiding afgerond en moet nog enkele schulden afbetalen aan de mensen rondom haar heen wie haar geld hebben geleend.___________________________________________________________
"If people saw souls instead of bodies..."
___________________________________________________________♣ GESCHIEDENIS ♣

► Moeder: Jessica Adams ◄► Baan: Eigen bedrijf ◄► Leeftijd: 49 jaar
► Vader: Felix Cooper ◄► Baan: Politieman ◄► Leeftijd: 53 jaar
► Tweelingzus: Madison Cooper ◄► Baan:- ◄► Leeftijd: 21 jaar
► Zusje: Zoey Cooper ◄► Studie: conservatorium ◄► Leeftijd: 17 jaar

Ava heeft een prettige jeugd gehad, ze had een gelukkig gezin en werd geboren met al een zus. Madison is twaalf minuten eerder geboren dan Ava maar zodra ze allebei op de wereld waren waren ze dan ook onafscheidelijk. Madison stond altijd voor haar klaar en Ava was er altijd voor Madison geweest. Vroeger konden hun wiegjes of maxicosi's niet verder dan tien meter uit elkaar staan of ze zetten het op krijsen. Beide baby's waren al snel bewegers, ze trappelde al in hun wiegje en konden nog voor de 1 jaar oud lopen. Ze sliepen bij elkaar op de kamer en hebben hun kamer altijd gedeeld. Toen Ava en Madison 4 jaar oud waren kwam het nieuws van nog een kleine. Ava was wel nieuwsgierig naar het nieuwe leventje en haar aandacht ging tegenwoordig ook naar Zoey, iets waar Madison niet zo heel goed tegen kon en vaak jaloers over was. Ava heeft toen laten zien dat ze Madison niet zou laten zitten en ze zijn nu nog steeds hele goede zusjes. Ava en Madison hebben samen hun basisschool afgerond, daarna ook samen hun middelbaren en later hebben ze ook nog dezelfde studie afgerond. Madison heeft in deze richting nog geen baan gevonden, Ava echter wel en omdat Madison niet meer thuis woont en ook geen geld heeft voor een kamer, leeft ze zolang samen met Ava. Hun ouders zijn gescheiden toen Ava en Madison 17 jaar oud waren en Zoey dus 13 jaar oud. Zoey had het er erg zwaar mee maar de gezusters hebben zich er met zijn drieën doorheen getrokken. Zoey is naast Ava nog een talentenkind van de familie, Zoey is namelijk erg muzikaal, iets waar Ava altijd erg naar opkeek. Zoey speelt piano, gitaar en drums, ook heeft ze een erg mooi stemgeluid. Toen Ava ongeveer 13 jaar oud was oefende ze nog wel eens met Zoey, dan zong Ava en speelde Zoey een liedje op de piano. Ava heeft geen prachtig stemgeluid maar het is niet vals. Ava heeft er veel moeite mee om haar familie te verlaten, vooral Madison en Zoey. Ze hoopt echter een mooie nieuwe ervaring op te doen.__________________________________________________________
"Stranger things are mine things, you're sad, I'm sad."
__________________________________________________________

Reacties (1)

 • inktzwart

  SHOCKED.

  3 jaar geleden
  • PhiIophobia

   Haha ik zei toch dat ik er eentje met je naam had haha.

   3 jaar geleden
  • inktzwart

   Did you?
   Oh yes, wait, you did
   Alsnog shocked

   3 jaar geleden
  • PhiIophobia

   Haha tjaaa je hebt gewoon een amazing naam:P

   3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen