Jake Cooper


"Why do you do this? You know it isn't right."


Name
Naam: Jake Cooper
Betekenis: Jake betekent God is verzoenend, Cooper betekent tonmaker
Bijnaam: Hij heeft geen echte bijnaam wel wordt hij ooit Jay of iets wat er op lijkt genoemd
Afkomst: Jake is deels Engels en een zijn overgrootopa was Brits, Jake is dus voor 50% Engels en 12,5% Brits.
Rol Jake is een jongen die absoluut voor the Kisslist is. Hij is niet heel erg populair maar wel biven gemiddeld.

Age
Leeftijd: Jake is twintig jaren oud
Geboortedatum: 27 Juli
Sterrenbeeld: Leeuw


Family
Mother Renée Cain
Relatie Redelijk, Renée heeft zich altijd druk gemaakt om het leven van Jake en was altijd heel zorgzaam naar hem toe. Toch heeft ze hem nooit echte liefde gegeven. Naar Jakes idee was het meer hebzucht dan echte liefde, hij had dan ook geen hele goede band met zijn moeder maar Jake heeft ook veel moeite met zich aan iemand hechten, zelfs in zijn eigen familie lukte het hem vaak niet, hij is altijd een beetje wantrouwend.
Father Jason Cooper
Relatie Niet al te best, vindt zijn eigen belangen altijd belangrijker dan die van anderen, deze eigenschap heeft Jake dan ook een heel klein beetje van hem overgenomen, gelukkig niet heel erg. Zijn vader heeft hem als kind vaak mishandeld, hierdoor heeft Jake een muur om zich heen opgetrokken, een muur van agressie. Hij haat niemand meer dan zijn vader en kon dan ook wel feestvieren toen hij dood neerviel.
Brother Christopher Cooper
Relatie Goed, zijn broer is de enige uit zijn gezin waarmee Jake het echt goed kan vinden. Hij heeft altijd tegen zijn broer opgekeken, hij had een goede opleiding en kreeg altijd veel liefde van zijn ouders, in tegenstelling tot de ietwat slimmer Jake. Jake zag Christopher altijd als zijn ideaal beeld en dat werd bevestigd toen hij wel veel aandacht van zijn vader kreeg en hij niet.

Relatie's

Cadi~sportmaatjes
Jo~secret lovers


Apperance
Haar:Jake heeft donkerblond haar dat half lang is en tot zijn oren komt. Vaak draagt hij het nogal warrig en hangt het een beetje voor zijn ogen of heeft hij het met zijn hand naar achteren gedaan. Door zijn haar zitten iets donkere plukken, een soort low lights.
Gezicht: Jake heeft een strak en symmetrisch gezicht hij heeft een duidelijk kaaklijn en ook zijn jukbeenderen zijn goed zichtbaar. De jongen heeft felle blauwe ogen die mooi bij de rest van zijn gezicht staan. Hij heeft langer wimpers en borstelige wenkbrauwen. Hij heeft voor een jongen best dikke maar ook roze lippen. Hij heeft een normale neus die misschien iets naar de brede kant neigt.
Lichaam: De jongen heeft een goed getraind lichaam en een duidelijk zichtbare sixpack. Daarnaast zijn zijn armen omhuld met flink wat spieren waardoor zijn spierballen goed zichtbaar zijn. De jongeman heeft een lengte van 1 meter en 82 centimeter en weegt 68 kilogram waarmee hij geen stevige man is maar een gespierde man.
Overig: Jake heeft een aantal tattoo's deze zijn ook op de foto's zichtbaar, hij heeft één piercing in rechter oor en twee in zijn linker oor. Hij draagt vaak kleding die lekker zit en heeft het niet snel koud waardoor je hem niet snel in een trui ziet lopen. De jongen heeft een hele casual kledingstijl en vindt het eigenlijk allemaal wel prima wat hij draagt zolang het maar goed zit. Daarnaast rookt de jongen alleen van deze verslaving is (nog) niets te zien op zijn lichaam, hij heeft altijd een pakje kauwgum bijdehand waardoor hij niet uit zijn mond stinkt. Zelf heeft hij altijd een hekel gehad een rokers die in het openbaar roken maar zodra hij verslaafd werd aan roken is hij dan ook gaan proberen altijd een rustig hoekje op te zoeken als hij een sigaret opsteekt.


"I know, but it is just that I finally found something where I could be something."Inner

Goede eigenschappen
-Vriendelijk (als hij je mag)
-Sportief
-Charmant
-Sociaal
-Onbevreesd
-Opmerkzaam
Slechte eigenschappen
-Agressief
-Sarcastisch
-Nieuwsgierig
-Oppervlakkig
-Roekeloos
-Wantrouwig
Jake is een vriendelijke jongen, althans als hij je mag. Hij is heel erg sociaal en maakt graag een praatje met andere echter trekt hij wel heel snel conclusies uit een gesprek, de kans is dus groot dat na de eerste zin die je hebt gezegd de jongen je al niet meer mag. Het is een sportief type en is vaak in de sportschool te vinden of hij is aan het hardlopen/zwemmen. De jongen is erg charmant en valt zeker wel op tussen de ander jongen hij is het type "Gentleman" en doet er alles aan om bij de meiden in de smaak te vallen, tenzij hij je niet aardig vind. Jake is niet snel bang wat ook wel een beetje een minpuntje van de jongen is, hij is vaak degene die zich opoffert om op verkenning uit te gaan of het gevaar op te zoeken, puur omdat hij niet snel bang is. Als laatste is de jongen heel erg opmerkzaam en kan vaak de achterliggende boodschap achter woorden halen en weet maar al te goed wat er allemaal om hem heen gebeurt. Zo merkt hij het meteen als er iemand in het kamp is die er normaal niet is. Aan de andere kant heeft ook deze jongen negatieve eigenschappen. Hij is erg sarcastisch en als er een sarcastische opmerking gemaakt kan worden laat de jongen vaak zijn kans niet schieten. Hierdoor is hij ook nogal straight to the point. Hij is er oppervlakkig en gaat vaak niet op de wat diepgaande gesprekken in een psycholoog heeft voor hem dan ook helemaal geen zin. Hij is roekeloos en stapt zo op zijn doelwit af zonder er eerst tactisch over na te denken, hij werkt volgens de regel eerst handelen dan denken. Daarnaast vertrouwt de jongen niemand, je kan zijn best vriend/vriendin zijn hij vertrouwt je niet. Dit komt eigenlijk door zijn vader die zijn vertrouwen enorm omlaag heeft gekrikt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen