Foto bij Chapter 179.1 ||

Theo Walcott


Ik zakte wat meer onderuit op de bank en liet nonchalant mijn arm op de rugleuning rusten.
'So what have you been up to during your little getaway together?' vroeg ik aan Anne en Alexis.
Nadieh ging meer rechtop zitten en keek het tweetal nieuwsgierig aan.
'It was great,' grijnsde Alexis geheimzinnig, die duidelijk niet het achterste van z'n tong ging laten zien.
'Did you even leave your room in the B&B or...?' lachte Nadieh die dubbelzinnig met haar wenkbrauwen wiebelde.
Anne rolde met haar ogen. 'Of course, don't be silly. Why do you always think about sex?!'
'Says the one who is even more dirty-minded than I am!' gierde Nadieh terug.
Alexis en ik moesten even lachen om het gekibbel van de meiden.
'Now tell me the story about Emre,' veranderde Anne toen van onderwerp en keek ook mij aan. 'What happened?'
Nadieh zuchtte diep en greep naar mijn hand die ze stevig vastpakte. Ze aarzelde voor enkele seconden, maar deed toen toch het hele verhaal. Alexis en Anne wisten niet wat te zeggen en keken elkaar geschrokken aan totdat Anne boos haar vuist balde.
'What a fucking asshole! Are you okay?' vroeg ze bezorgd.
Ze knikte en keek vanuit haar ooghoeken naar mij. 'Yeah, Theo took care of him and I'm sure he's back to Liverpool by now.'
'Oh, well done, Theo!' grijnsde Anne. 'You're one tough cookie, aren't you?'
Ik grijnsde naar haar terug. We bleven nog even op de bank plakken en gingen toen naar Nadieh's kamer. Het was ondertussen al erg laat en morgen begon training gewoon weer.
We kropen in bed, maar vielen nog niet direct in slaap. Het waren ook wel bewogen dagen geweest.
'I was wondering,' begon Nadieh toen. 'You and Melanie are being friendly again since she stopped sabotaging you.'
Ik haalde mijn schouders op. 'Well, I think it's better that way. Maybe we can finally have some peace.'
Nadieh zei er niets op en keek me bedenkelijk aan, waardoor ik in de war raakte.
'What? Are you gonna miss your drama?' vroeg ik lacherig en sloot Nadieh in mijn armen.
Ze rolde met haar ogen en rolde naar me om zodat ze half op me kwam te liggen. 'I don't know... maybe you're right. Now can I get some affection before we have to get up early again tomorrow?'
'Of course, ma'am! At your service!' Ik boog mijn hoofd wat naar beneden zodat ik haar kon kussen. Nadieh grijnsde tegen mijn lippen aan waarna haar handen al richting de rand van mijn boxer gingen.

Anne Ramsey


De volgende twee weken had Arsenal alsmaar uitwedstrijden op het programma staan. Dat betekende dat ik veel "sister time" kon hebben met Nadieh. Ik was best geschrokken toen ze me die avond, toen Alexis en ik net uit Wales terug waren, vertelde van Emre Can. Gelukkig was dat goed afgelopen en was Theo er om haar op te vangen. Ik was trouwens blij dat alles weer koek en ei tussen die twee was. Nadieh leek echt stapelverliefd te zijn op Theo en ik had haar nog nooit eerder zo bij een jongen gezien.
'Finally no away match next week,' zuchtte Nadieh tevreden toen ze de Arsenal fixtures bekeek. 'I swear, they had like 3 away games in a row! Very rude considering Theo and I just made up and we can't be together.'
Ik grinnikte en stootte haar aan. 'Missing out on sex?'
'Shut up, you! I just miss my boyfriend! How dare you say such things!' Ze kruiste defensief haar armen over elkaar alsof ik haar in verlegenheid had gebracht.
'Sure... because you're such a prude,' bromde ik sarcastisch. Ik stond op van de bank en besloot maar eens om boodschappen te gaan. Als ik moest wachten totdat Nadieh naar de winkel zou gaan, was ik allang verhongerd. Daarbij vergat ze toch altijd de helft van de producten die ik wilde.
Ik ging naar de Tesco supermarkt in de buurt en checkte ondertussen mijn mobiel. Ik had niet door dat ondertussen iemand aan de overkant van de straat mijn richting uitkwam. Verschrikt keek ik op en in een reflex wilde ik me omdraaien, maar ik was te verbouwereerd om te bewegen. Ik kon het gewoon niet geloven. Ik dacht dat Blake nog in de gevangenis zat, maar nu stond hij voor m'n neus!
'Anne, good to see you!' begroette de gast me met een scheve, arrogante glimlach. 'I saw on your boyfriend's instagram that you were in Wales a few weeks ago and you didn't pay me a visit?'
'What are you doing here?!' siste ik meteen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen