Met mijn tas vol boeken op mijn rug loop ik de school binnen. De gangen ruiken het zelfde als normaal, naar zweet en school. Iedereen loopt door elkaar heen en ik probeer me langzaam door de menigte de wringen, maar net zoals de afgelopen 3 jaar ben ik voor iedereen de ontzichtbare Anna.

De eerste bel gaat en ik loop rustig mijn lokaal binnen. Meneer de Jong groet mij vriendelijk en ik ga achterin de klas zitten. De eerste dag van het nieuwe jaar en dan heb je wiskunde, lekker is dat. Als de tweede bel is gegaan begint meneer de Jong uit te leggen over wat we dit jaar allemaal gaan krijgen, maar langzaam dwalen mijn gedachtes af. Totdat ineens de deur openschiet. Ik kijk geschrokken op. Bij de deuropening stond een jongen met prachtig bruin haar en stralende blauwe ogen. Wat is hij ongeloofelijk knap, denk ik bij mezelf. Meneer de jong kijkt hem boos aan: "Telaat komen op de eerste schooldag van het jaar? Dat is wel heel apart. De volgende keer moet je nakomen jongeman! Naast Anna is nog een leeg plekje, ga daar maar zitten." De jongen loopt door de klas en gaat naast mij zitten . Als hij eenmaal zit begint de uitleg weer. "Hoi ik heet boy." Hoor ik ineens naast mij. Van schrik kijk ik hem aan. We bleven elkaar heel even aanstaren. "Haai, mijn naam is Anna." Zei ik heel zachtjes terug. Boy bleef me even aankijken. Daarna richtte ik me weer op de saaie uitleg van meneer de Jong.
Toen de les was afgelopen liep ik zo snel mogelijk het lokaal uit, weer de enorm drukke gangen in. Ik dacht terug aan de wiskund les met boy. Wat zag hij er geweldig uit!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen