Alexis Sanchez


Zuchtend keek ik naar Anne die rustig aan het slapen was. Ze leek nu zo vredig, maar ik had ook wel gezien hoe bang ze eigenlijk voor die gast was. Waarom kon ik hem eigenlijk niet gewoon in het geheim betalen, zonder dat Anne het wist? Aan de andere kant had ze ook wel gelijk. Als we meteen ingaven, zou hij ons alleen nog maar meer willen.
'You still awake?' vroeg Anne slaperig en wreef in haar ogen. Ik aaide over haar haar en knikte.
'Yeah, I couldn't sleep. Atom was annoying me.' glimlachte ik. Anne glimlachte ook.
'He's just a dog, Alexis.' Ik grijnsde en sloot mijn armen meer rond haar heen.
'When is your next away match?' vroeg ze slaperig.
'Why are you asking?'
'Because I like this too much.' grinnikte ze. Ik moest ook lachen en kuste haar kruin.
'In two weeks. Next week is a home game and we don't have a midweek game for a change.'
'That sounds great.' glimlachte ze en viel binnen no-time weer in slaap. Bij mij was het een ander verhaal en dat voelde ik de volgende dag nog. Ik zou koffie nodig hebben. Het was vroeg en voor training moest ik natuurlijk wel wakker zijn. Ik nam net een slok koffie toen Anne ook binnenkwam.
'Hi handsome.'
'Hola guapa.' grijnsde ik en overhandigde haar ook een kop koffie. 'Ready for you workday?'
'Kinda.' zuchtte ze. Ze tuurde in haar koffie. 'I just hope Blake won't turn up at Colney, that'd be fucked up.' Ik zuchtte en wreef over haar bovenarm.
'Of course not and otherwise you just have to call me.'
'That's what he wants though.' zuchtte ze, maar toverde al snel een glimlach op haar gezicht en keek me stoer aan. 'He probably won't turn up. He wouldn't dare.'
Ik grijnsde. 'The offer is still there you know, I can pay and we'll be safe.'
Anne schudde haar hoofd. 'We're not going to give him what he wants, understood.'
'I like it when you command me, madame.' grijnsde ik terug.

Nadieh Ramsey


'Hey!' riep ik naar Theo die net van het veld afliep. Zijn blik viel op mij en hij glimlachte.
'Hey stranger, how are you?' grijnsde hij en kuste me even.
'No PDA on the work floor!' hoorde ik Alex schreeuwen. Ik grijnsde en stak mijn middelvinger naar hem op, waarna ik me weer tot Theo richtte.
'I'm good! I'm off and was waiting for you actually.' Theo grijnsde en zijn wenkbrauwen schoten omhoog.
'Oh really?' Ik knikte.
'Yeah, I was thinking..' Ik nam een hap adem en realiseerde even wat ik zo ging zeggen. 'I know you have Finley this afternoon, so... to start this off well.. Or just a new start in general.' Theo's grijns werd groter op zijn gezicht en toen keek hij mij vragend aan.
'Are you sure? I mean I would totally get if it's still too early.' Ik schudde mijn hoofd.
'No, I want to give a bit. Let's just do something with the three of us. I'll just take some space if I need it.' Theo grijnsde en omhelsde me stevig.
'You have no idea how happy you just made me.' zuchtte hij blij en kuste mijn haar. 'I'll just have a quick shower and then we can go, alright?' Ik knikte blij en zag Theo naar de kleedkamers rennen. Ik glimlachte nog na en ging toen snel Anne gedag zeggen. Al snel zaten Theo en ik beiden in zijn auto op weg om Finley op te halen. Ik bleef maar in de auto zitten, er was no-way dat ik ook maar een stap binnen zette in het huis van Melanie. Theo maakte de maxi-cosi vast in de auto en ik draaide me om naar Finley. Met grote ogen keek hij naar Theo, en toen Theo verdween om weer voorin te gaan zitten, keek hij met grote ogen naar mij.
'Hi..' begon ik aarzelend en keek al met net zulke grote ogen terug, maar herpakte me toen Finley begon te lachen. 'We're gonna do something nice. Are you excited?'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen