Foto bij 148.

Oeps.. Dit duurde wat langer, doordat ik al enkele dagen geterroriseerd word door de griep..

Hanna Nina Waldner

De hele middag waren we verschillende haarstylen aan het uitproberen en welke dan het beste bij de jurk paste. B zou haar haren nonchalant opsteken, zodat haar ontblootte schouders benadrukt werden. Allie wilde mermaid waves die mooi afstaken bij haar lichte jurk. Rose wilde haar donkerbruine haren stijlen wat perfect paste bij haar simpele, maar o zo mooie, lichtblauwe jurk paste. Het lichtblauw benadrukte een rossige gloed van haar haar, wat echt heel gaaf was. Spencer wist ook precies wat ze wilde, ze wilde een heel vlechtwerk. Want haar jurk was apart en dus moest haar haar dat ook zijn. Ik had juist het ene rustig gehouden en het andere wat drukker, maar in Spencers ogen was dat niet zo. Maar wat moest ik? Ik had er over nagedacht om mijn haren hetzelfde te doen als mijn zusje, maar ik wilde niet te veel op haar lijken. Ha, niet op haar lijken. Dat kan niet anders als je een eeneiige tweeling bent.
'Wacht, jij en B hebben toch geen date?' vroeg Spencer opeens aan Rose.
Bevestigend knikte Rose. 'Dat klopt. Wij hebben geen date nodig om het leuk te hebben,'
'Nu ik aan niemand vast zit de hele avond, kan ik mijn slag slaan en James laten zien wat hij mist,' grijnsde Britta.
Fronsend keek ik haar aan. 'Had je dan niet iemand nodig gehad om hem jaloers te maken?'
Ontkennend schudde Britta haar hoofd. 'Nee, ik kleed me gewoon zo verleidelijk dat hij me niet kan weerstaan. Mijn outfit voldoet aan alle eisen die jongens aantrekkelijk vinden: hij is rood, strak, is mouwloos en ik draag hoge hakken wat mijn lange benen benadrukt,' somde ze grijnzend op.
'Even een opmerking,' begon Allison. 'Als je je zo onweerstaanbaar aankleedt, dan reageert James toch niet als enige? De halve zaal staat namelijk vol met hormonale puberjongens,' merkte ze slim op.
Hier had B niet aan gedacht. 'Oh,' stootte ze uit. 'Ik kan dan niet veel anders dan hen negeren,'
Met een veelbetekenende blik keek ik haar aan. 'Jij gaat jongens negeren? Je houdt van aandacht?
'Dat ga ik niet ontkennen, maar ja ik ga ze negeren. James is de enige voor mij en als ik die vloek van Cece verbreek, ziet hij dat ook' zei ze vastbesloten.
Onze hopeloze romanticus aka Allison Brown zuchtte diep. 'Oh, dat is zo romantisch. Serieus, ik denk dat er een telenovella over jullie leven gemaakt zou kunnen worden,'
'Over romantische verhalen gesproken,' begon Rose grijnzend en ging naast Allie zitten. 'Je hebt ons nog niet alles verteld over je date,' zei ze en wiebelende veelbetekenend met haar wenkbrauwen.
Allie begon te blozen en glimlachte verlegen. 'Caitlin Jones, zevende jaars Claw,' zei ze zacht. Oh, dat ene blonde meisje! Ja, die kende ik wel! Ze was niet zo stil en terughoudend als Allie, maar ze was wel heel aardig. Ze had meer zelfvertrouwen en daardoor wat meer aanwezig.
'Wanneer is de vonk overgeslagen?' vroeg Britta grijnzend aan haar. Iedereen was hartstikke nieuwsgierig naar Allie's nieuwe vlam en wilde dan ook alles weten.
Allie dacht even na, voordat ze een antwoord vormde. 'Uhm.. Ik denk in de bibliotheek ongeveer twee maanden terug. Ik had nog even wat extra uitleg nodig en was naar Cait gegaan om hulp te vragen, aangezien ze een paar tafeltjes verderop zat. We bleven maar kletsen en begonnen elke dag in de bibliotheek af te spreken,' vertelde ze en glimlachte om de gelukkige herinnering.
'Awh, wat snoezig!' merkte Rose op en zuchtte diep.
Spencer glimlachte. 'Jullie zijn vast het knapste koppel op de dansvloer!' zei ze grijnzend. 'Trouwens, hebben jullie al gezoend?' vroeg ze nieuwsgierig. De vraag die iedereen wilde stellen, maar niemand durfde te stellen. Nou ja, tot Spencer.
'Spencer!' reageerden Rose en ik dan ook streng. 'Dat vraag je toch niet!'
'Het maakt niet uit,' lachte Allie. Awh, ze was echt gelukkig! 'Ik vertel het wel,' ging ze verder. 'Ja, we hebben gezoend en ik beantwoord ook al gelijk de volgende vraag: nee, we hebben nog niets officieels,'
Spencer, Britta, Rose en ik keken glimlachend naar Allison. Het was gewoon te schattig. Allie kuchte, waardoor onze bubbel knapte. 'Misschien moeten we gaan aankleden, dames?' zei ze lachend, waarna er een instemmend geluid kwam vanaf onze kant. Dat leek me wel slim ja.

Reacties (2)

 • HopeMikaelson

  BETERSCHAP!
  Nawh Allie is zoo lief <3
  Caitlin + Allison... nu moet ik nog een shipname bedenken :') Callison? Alitin? Idk... Cailison?
  LIEFLIEFLIEFLIEFLIEFLIEFLIEF!
  Nu alleen B en J nog en H en S dan is het compleet:Y)
  Waarom ship ik Rose en Spencer?
  Spose <3 Omg ik ben echt erg, doei ik ga even nog meer koppels bedenken zoals Flora en Cece, omdat ik echt raar ben en af en toe hulp nodig heb met mijn levenskeuzes :')

  2 jaar geleden
 • DieEneSaar

  Ik hoop dat Scorp H terug wil na vanavond en dat B James jaloers maakt, en Allie is zo idd echt super cute!(flower)Leuk hoofdstukje trouwens!
  (flower)

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here