2010
Enkele maanden laterHoofdstuk 2.3

Sniffend had ik mij op mijn tweepersoonsbed laten zakken. Bjorn, had last van agressie, woede aanvallen. Mijn hele achterwerk deed pijn, mijn rug leek wel beurs. Seppe was al een paar dagen weg, foetsie. Bjorn daarin tegen was erg gespannen. Ik had gesprekken opgevangen, dat hij misschien kon worden uitgezonden. Uitzending kon de man niet gebruiken. Zijn slachtoffer zat net als ik opgesloten ergens in dit gebouw.
Ik was de kamer maar één enkele keer uit geweest.
Er uit geweest omdat er een persoon langs kwam om alle kachels, ketels, en andere apparaten te onderzoeken. Checken, nakijken, repareren. Toen zat ik opgesloten in een of andere kast, provisiekast. Het leek wel uren te duren, maar in werkelijkheid had het maar een kleine 2 uur geduurd. Bjorn had mij al vlot weer terug in mijn kamer, aan de kachel geboeid. Hij vond mij maar een lastig, schatje. Bekeek mij ook erg hongerig, alsof hij mij wilde bespringen. Bespringen als een jonge dekhengst, dat net pas zijn hormonen wist te plaatsen.
Een rilling rolde over mijn lichaam. Ik wilde helemaal niet over Bjorn nadenken.
Hij deed mij keer op keer de stuipen op het lijf jagen.
'Heb je al gedaan wat Seppe je vroeg' was eer een snerende, brommende, ongeduldige stem van Bjorn aan de andere kant van de deur. Ik fronste kort mijn wenkbrauwen. Gedaan wat Seppe vroeg?
Natuurlijk niet, ja, ik begreep dat ze wilde dat ik mijn lichaam begon te ontdekken. Maar ik vertikte het gewoon, op de een of andere manier voelde ik mij begluurd worden. Bekeken worden. Ieder moment van de dag iedere seconden van de dag, alsof ze onzichtbare camera's geplaatst hadden. Ik wist het niet, maar ik weigerde toe te geven.

'Je kan blijven weigeren. Seppe blijft nog drie weken weg' smaalde Bjorn.
Ik wist zeker dat hij er op stond te kicken, kicken dat een meisje met zichzelf, hij was een pervers. Een pedofiel. Een viezerik. 'Ik wil je graag op gang helpen' een angstige teug lucht zoog ik tot mij, schudde mijn hoofd. Bah, gadver, ik schudde mijn hoofd. Ik wist dat Bjorn niet zo heel erg oud was, al liep hij al wel in de twintig, toch, vond ik hem te oud. Vies. Op de een of andere manier walgde ik van de man.
'Die stilte kan je niet voor eeuwig redden' was Bjorn zijn stem van achter de deur.
'Vroeg of laat geef je wel toe, wacht maar af. Ik moest goed voor je zorgen, zorgen dat je braaf zou luisteren, dat komt in orde, wacht maar af meisje, prachtig, zacht, schatje. Je zal wel breken, ik krijg je wel klein, Seppe krijgt zijn zin wel' begon Bjorn op een dreigende toon. Ik slikte, ik wist dat Sebastiaan ons gewoon dagen geen eten, drinken of vermaak gaf. Ons in elkaar kwam slaan als hij er zin in had. Wat Bjorn van plan was, wist ik niet. Ik zat ik dan al wel enkele maanden, maar hoeveel maanden wist ik niet. Ik kende Bjorn op dat gebied nog niet voldoende.
Hij kwam wel vaak langs, bedreigde me, maakte mij bang, of maakte een beweging naar aantasting.
Maar verder hield de man zich tot op heden gedeisd, op mij een pak rammel geven na. Zijn woede aanvallen waren om bang voor te zijn.
'Ik breek je wel popje' lachte Bjorn vals, zijn voetstappen verstomde. En alweer was ik alleen gelaten.
Dit keer vond ik het geen probleem. Vond ik het fijn, geen getier naar mij, geen geroep, doe dit, doe dat, wees braaf, wees lief, gehoorzaam. Ik kon nu alleen wezen met mijn gedachten. Seppe, de man Seppe, hij had iets, ondanks ik bang voor de man moest zijn was, ik dat ergens niet! Hij maakte mij nieuwsgierig, liet mij toch wel rustig mijn gang gaan. Of toch, tot nu toe. Hij was vriendelijk, aardig, sociaal, rustig, kalm, en leek geduld te hebben. Bjorn dat was totaal het tegenover gestelde van Seppe.

Reacties (2)

 • Sarouratjex

  Ik weet dat het een verhaal is en niet echt is maar als ik het lees lijkt het wel alsof ik het zelf mee maak zo goed is het geschreven !
  je schrijf stijl bevalt mij wel ! zeker een Kudo verdient

  4 jaar geleden
 • Pusheen_The_Cat

  ik zou allang hebben getierd en de boel bij elkaar hebben geschreeuwd
  puur omdat ik het hier niet mee eens ben
  "wees lief - wees braaf"
  flikker toch op met jullie gezwam(puh)

  en een kudootje verdient !!!

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen