2010Hoofdstuk 2.5

'Schoonheid, maak het jezelf nou niet moeilijker dan het is' weerklonk de stem van Bjorn, ik schudde driftig met mijn hoofd. Ik vertikte het, ik zou het niet toelaten, niet door hem, niet door zo'n vieze oude man. 'Als je braaf bent, kan je verdienen' was de stem van Bjorn verder. 'Nee, ik wil niet' huilde ik hem toe. Een trillerige rauwe zucht voelde ik over mijn lippen glijden. De ferme, strakke grip van de hand van Bjorn voelde ik met de seconden meer mijn lichaam raken. 'Je kan tegen blijven werken, maar dan duurt het alleen maar langer' grijnsde hij op een vreemde valse manier.
Angstig probeerde ik van de man af te kruipen.
Maar keer op keer trok hij mij met dezelfde snelheid terug naast hem op bed.
'Schoonheid, dit win je niet' begon Bjorn te lachen.
Mijn gezicht begon knorrig te staan, iemand die mij ging vertellen dat ik het niet zo winnen, won het zeker niet van mij.
De keer dat ik nog moest gaan verliezen, zou nog komen. Maar niet door Bjorn, nee, die kon het vergeten.
'Ik wil je alleen maar helpen' mopperde Bjorn.
'Hoe sneller jij aan alles gewent bent, hoe sneller jij bij de andere gevoegd kan worden' knikte Bjorn, zijn hand gleed naar mijn rug. Zijn vlakke hand legde hij voorzichtig gespreid op mijn rug, en drukte mij dichter tegen zich aan. Piepend probeerde ik mij van hem af te drukken, zijn grote zware lichaam niet tegen het mijne te laten drukken.
'Nee' begon ik te mompelen.
'Stop nou is met dat NEE' gromde Bjorn, mij een tik op mijn wang gevend.
Verschrikt gleed mijn hand ernaar. Met grote ogen, die ik overigens vol voelde lopen, met zoute tranen, probeerde ik het tranendal tegen te gaan. Bjorn had inmiddels zijn vingers op mijn rug aan het stukje stof van mijn BH gehaakt. Ik begon te piepen, te spartelen, maar tevergeefs, Bjorn had de klemmetjes van mijn BH al los geklikt. Het stuk stof zakte van mijn armen, waardoor ik instinctief, mijn armen voor mijn borsten sloeg.
'Eh, af' sprak Bjorn, zijn vinger voor mijn neus, een raar klakkend geluid maakte hij met zijn tong.
'We kunnen het de makkelijke weg laten belopen, of we gaan de lastige weg' bromde de man mijn handen naar beneden drukkend.
Piepend, met al mijn kracht probeerde ik mijn armen voor mijn borsten te houden, ze te beschermen voor glurende ogen. 'Nee, laat mij los' begon ik te piepen. Met mijn voet schopte ik tegen zijn been, een kreun verliet mijn mond van pijn. 'Ja hard zijn die knieën hé' lachte de man vals. Een grom verliet mijn mond, waarop ik een groot stuk naar achter schoot.
'Ik wil niet. Jij mag dat niet bij mij' begon ik nu boos te roepen.
'Laat mij gewoon met rust, viespeuk' mompelde ik brommend verder.
'Wat jij wil' Bjorn drukte zich recht, greep het stuk stof, wat door moest gaan als mijn BH vast en liep vervolgens naar de deur.
Een kreet verliet mijn mond, 'mijn topje' begon ik te piepen, 'terug, mijn topje terug' kwam er slaken, hees uit mijn mond. 'Nee, die is nu van mij' lachte hij de deur in het slot trekkend. Keek ik met grote ogen naar de dicht getrokken deur. Geritsel van een bos sleutels vertelde mij dat hij hem verder op slot draaide. Een piep verliet mijn mond, en angstig liet ik mijn ogen over mijn half naakte lichaam glijden.
Het kippenvel had zich op mijn armen, benen, buik genesteld.
Rillend probeerde ik mij warm te krijgen onder de fleece deken, het enige stuk stof dat ze niet van mij zouden afnemen.Ja, op het moment ben ik bezig met de Hoofdstuk 4, serie te schrijven. Vandaar dat ik dit chapter online zet. Het is voor jullie al weer voedertijd. Hoor de maagjes knorren, grommen en rommelen. Zie de tanden al naar water en andere sappen snakken.
Enjoy this Chapter.

Reacties (2)

 • Pusheen_The_Cat

  Grrrrrrrrrrr, geef haar topje terug hufter !!!!

  4 jaar geleden
 • Luckey

  OMG!!
  IK WIL DIE BORJN SLAAN!!!

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen