Dat Harry kan zingen heeft ie wel bewezen met zijn CD, damn_O_

Jamie had ik niet meer gezien die middag. We hadden als avondeten pizza besteld en in de slaapkamer opgegeten. Terwijl ik rustig een boek las op mijn bed, lag Harry tegen me aan de kunst theorie door te nemen. Ik keek tussendoor eens mee naar zijn plaatjes en tekst, maar het geheel zei me vrij weinig. Harry leek het allemaal wel interessant te vinden en hield zich dan ook stil. Hij was volgens mij helemaal in het boek op gegaan. Naarmate de avond vorderde, wist ik niet of ik nog moest verwachten dat Jamie thuis zou komen. Hij was wellicht bij Dave aan het gamen en bleef daar slapen. Dat was per slot van rekening niet de eerste keer.
Ik kon me niet zo goed concentreren op mijn eigen boek en was dan eigenlijk ook meer om me heen aan het staren en na aan het denken. In mijn hoofd herleefde ik de afgelopen paar dagen. Het was een behoorlijk avontuur geweest. We hadden Harry's verjaardag gevierd, we waren naar Florida gegaan, we hadden met mijn ouders gepraat over onze relatie. Plotseling dacht ik weer terug aan het briefje op de piano en Harry die ietwat dronken leek die voorgaande avond. Wat hield het hele briefje eigenlijk in? Ik had het briefje nergens meer zien liggen en had Harry er tevens niet meer over gehoord. Was het een gedicht? Nee, een gedicht schreef je niet zo snel noten bij. Had Harry een nummer geschreven? Ging hij het zelf zingen? Kon hij het zelf zingen? Geloofde hij er zelf in dat hij goed kon zingen? Ik was per slot van rekening de enige die dat gezegd had.
"Harry?" vroeg ik zachtjes.
Harry leek op te schrikken van zijn boek en keek me fronsend aan "ja?"
"Wat was dat briefje nou laatst op de piano?"
Harry keek me even vragend aan "wanneer bedoel je?"
"Die ochtend van het ontbijt" vroeg ik verder. Het kon niet zo zijn dat hij dat niet meer wist.
"Oh eh, dat is niets spannends" zei hij luchtig terwijl hij weer naar zijn boek keek.
"Was het een zelf geschreven nummer?" vroeg ik zachtjes. Harry keek weer op naar me, maar hield zich stil. Ik glimlachte naar hem en ging met mijn hand over zijn torso. "Het is niet erg hoor, ik ben gewoon nieuwsgierig" zei ik zachtjes.
"Ja, dat is het" zei Harry uiteindelijk. Ik glimlachte naar hem "je maakt me nieuwsgierig".
Harry begon te grinniken en legde zijn boek weg "ik ben niet zo'n goede zanger hoor".
"Dat is niet waar. Je zingt alleen bijna nooit" was mijn weerwoord.
"Alleen onder de douche"
"En wat nou als ik een douche regel?" vroeg ik zwoel. Harry begon te grinniken terwijl hij zich om rolde zodat hij met zijn gezicht in mijn richting lag.
"Hoe zag je dat gebeuren?"
Ik wuifde het weg. "Laat dat maar zitten". Ik wist niet of douchen op het campus een goed plan was. Tenminste, niet met zijn tweeën.
"Niks te laat maar zitten" zei Harry gelijk. Natuurlijk was hij gelijk een en al oor. Ik grinnikte "ik weet niet of samen douchen op het campus verstandig is".
"Hebben ze daar camera's?"
"Nee, dat vinden ze schending van privacy" was mijn ietwat wantrouwende antwoord.
"Als jij met me mee de douche in gaat, zing ik je het nummer" zei Harry zachtjes terwijl zijn hand over mijn wang ging. Ik beet op mijn lip. Harry kwam overeind van het bed en nam mijn hand vast, om me vervolgens van het bed af te trekken.
"Come on Lou" fluisterde hij zachtjes in mijn oor, waarna hij een kusje in mijn nek drukte.
"hm-hm" mompelde ik zachtjes met gesloten ogen, waarna ik een paar handdoeken uit de kast haalde en Harry een sein gaf dat hij naar de badkamer moest gaan.
Er was -gelukkig- niemand aanwezig. We stapte in een douche hokje samen en kleedde ons beide uit, waarna we beide onder de warme straal water stapte. Harry kwam bij me staan en sloeg zijn armen om me heen.
"Here I go" zei hij zachtjes, waarna hij zachtjes begon te zingen in mijn haar. Ik sloot mijn ogen en luisterde in stilte. Zijn zang klonk zo enorm fijn in de oren.

Reacties (4)

 • Qualantinos

  Hahah album is inderdaad heel mooi!

  EN THANKS VOOR HET BENOEMEN VAN MIJN VERHAAL TOT MASTERPIECE, DAT VIND IK HEEL COOL OM TE HOREN:D

  4 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  MASTERPIECE DAT ALBUM! EN MASTERPIECE VERHAAL!

  4 jaar geleden
 • Smexy

  I LOVE THE ALBUM SO MUCH, IT'S SUCH A MASTERPIECE.

  4 jaar geleden
 • Paardenvriend

  Harry. Album. OMG. Ik. Ging. Alweer. Dood. Vannacht. Ik. Was. Aan. Het. Aftellen. EN TOEN HEB IK HEM GELUISTERD!!! OMGGGG!!!!(H)

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen