2010Hoofdstuk 2.6

Tintelingen voelde ik gepaard door mijn rug schieten, een gaap verliet dan ook mijn mond, wrijvend met mijn vingers over mijn ogen. Vingers, handen voelde ik mijn rug betasten. Een soort wrijvend gevoel, vermoeid knipperde ik een aantal keer met mijn ogen, een kreun verliet hees mijn mond. 'Rustig maar, ik doe je niks' was er een fluisterende stem, een stem die ik niet in fluister gehoor kon plaatsen. De handen van de persoon voelde ik mijn rug masseren, en op de een of andere manier voelde het fijn.
Ik genoot van het gevoel, de rust dat ik voelde. De massage die de persoon gaf, voelde goed.
Toestemmend, liet ik mijn hoofd terug in mijn kussen vallen, nu dat ik toch wakker was geworden, was ik toch wel nieuwsgierig geworden, naar mijn masseur. Ik draaide mijn hoofd wat meer, en in mijn ooghoek kon ik Bjorn op mijn achterwerk zien zitten. Een geconcentreerde blik had de man, gefocust op mijn rug. Een zucht rolde over mijn lippen. Uitgerekend Bjorn, was mijn masseur.
Ergens had ik gehoopt dat het Seppe was. Hij leek mij vele malen vriendelijker dan Bjorn te zijn. Bjorn leek mij de boze slechterik te zijn. Hij was vaak knorrig, als hij zijn zin niet kreeg leek het net een grote kleuter.
'Voelt het fijn' was zijn warme, stem.
'Je was heel ver heen' sprak Bjorn verder, zijn handen bleven over mijn rug glijden, masserend.
Genietend sloot ik mijn ogen, zijn ruwe warme handen bleven mijn schouders, mijn schouderbladen, en mijn rug aanraken.
'Als je braaf blijft, kan je verdienen' Bjorn, bleef die zin herhalen, alsof ik nu van zijn massage wilde weglopen?
'Izzy' kwam er fluisterend, met een gaap over mijn lippen.
Een grinnik vulde mijn gehoor, 'Izzy, mooie naam' fluisterde Bjorn in mijn oor. Een rilling voelde ik over mijn ruggengraat naar beneden glijden. 'Bjorn, niet je ontvoerder. Dat is Seppe, hij kiest zijn slachtoffers zorgvuldig uit, blijkt nu wel' grinnikte de man, zijn handen gleden wat meer naar de zijkanten van mijn ribben, richting mijn borsten. Met ingehouden adem, mijn ogen dichtgeknepen, probeerde ik de angst dat met de seconden meer mijn lichaam begon binnen te dringen, te verdrukken, iets wat heel, heel erg moeilijk lastig ging.
Ik voelde mij hulpeloos, een puber dat zich moest verweren tegen een volwassene, een viezerik.
'Rustig maar ik doe je niks' fluisterde hij stilletjes in mijn oor, zijn hand haalde hij door mijn haar, en langzaam gleden zijn handen terug naar mijn rug.
'Als ik je had willen nemen had ik het allang gedaan' mompelde hij fronsend.
'Al hou ik er van om met mijn slachtoffers te spelen' grijnsde hij bedenkelijk.
Een piep wist ik te onderdrukken, opeens vond ik zijn massage toch niet zo fijn en lekker meer.
Het deed mij doen rillen, in de weet dat hij ergens hoopte het bed met mij te mogen gaan delen. Mij van het geen te ontnemen, dat ik graag wilde bewaren voor iemand speciaal. De persoon die speciaal voor mij was, niet omdat ik speciaal voor een ander ben. Niet omdat een ander zegt dat het moet gebeuren dat het dan ook maar gebeurt. Het was mijn lichaam, mijn keus. Toch?Ik heb vandaag erg goed mijn best gedaan. Heb vandaag redelijk wat hoofdstukken bij geschreven. Ben momenteel met hoofdstuk 4 serie bezig. Ik heb als ik mij niet vergis, zo'n 17 hoofdstukken op voorraad. Voorlopig. Uiteraard zullen er een paar dagen bij zitten dat ik minder actieveer. Omdat ik deze dagen wat meer te doen heb en wat minder actief rond internet kan wezen.
Reacties zijn altijd welkom

Reacties (3)

 • Pusheen_The_Cat

  LAAT HAAR GAAN DUDES !!!
  dit meen je toch niet hea dat ze haar ontnemen waar ze trots op is voor iemand speciaal(huil)

  4 jaar geleden
 • Luckey

  Engerds zijn ze!!

  4 jaar geleden
 • Teal

  Oh jee...

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen