2011Hoofdstuk 2.12

Geschrokken draaide ik mij op, Flynn had het douchegordijn opzij geschoven. Stapte voorzichtig naast mij de cabine in en trok een deel van de straal zijn kant op. Hij liet het warme water over zijn gespierde, brede lijf heen lopen. Met knal rode kaken had ik mij omgedraaid, met mijn rug stond ik nu naar de man. Angstig voor wat er komen zou. Bang dat de man iets zou doen wat ik niet wilde. Zoals samen douchen. Wat nu toch echt gebeurde.
'Ik begrijp het al' grinnikte Flynn, zijn handen voelde ik mijn schouders raken.
In een langzame trage beweging draaide hij mij om, legde hij zijn vinger onder mijn kin, zodat ik de man gedwongen moest aankijken. Voor heel even verdwaalde ik in zijn prachtige bruin/groene ogen. Ik slikte kort, 'eerste keer, schaam je niet, ik doe niets wat jij ook niet wilt' sprak hij fluisterend, strelend over mijn wang. Ik knikte gedwee, liet mij loom tegen zijn lichaam aan trekken. 'Voor alles is een eerste keer. En alles is de eerste keer altijd eng, geef je er aan over' glimlachte Flynn. Ik zuchtte stilletjes. Haalde mijn schouders op en trok mij iet wat los van Flynn.
'Laat mij je rug in zepen' hij pakte een washandje begon het met zeep te besmeuren en hield het kort onder het warme water.
Flynn begon mijn rug in te smeren, en al snel voelde ik zijn hand op plaatsen komen wat mij nog eens extra liet kleuren.
'Adem in, Adem uit' fluisterde Flynn in mijn oor.
Hij merkte mijn raspende ademhaling, mijn angstige houding.
Hij drukte de douche weer mijn kant in en al snel voelde ik het warme water over mijn lichaam glijden, de angst, rillingen voelde ik met het zeepsop wegglijden. Als een of andere last. Opgelucht dat het voorbij was, opende ik mijn ogen. 'Heb je al wel eens' Flynn schraapte zijn keel. 'Nee, niks' stamelde ik stilletjes, beschaamd. Mijn wangen wagen knalrood, ik had iets bekend, wat ik gelieve geheim had gehouden. Dit had ik met niemand willen delen.
Ik was nog zo groen, maagd, als maar kon, een non.
Flynn zijn ogen werden voor even groot. Hij knikte kort, waarop hij mijn hand vast pakte.
'Niet schrikken oké, niet terug trekken, laat mij lijden' was Flynn zijn enige zin, dringend.
Ik voelde mijn hand naar het lichaam van Flynn glijden, vanaf zijn buik langzaam naar zijn, penis. Een stoot adem stokte in mijn keel. Mijn hart voelde ik een slag doen missen. Hij had mijn hand rond zijn penis gekruld. En om heel eerlijk te zijn het voelde groot, dik, breed, lang aan. Mijn ogen vergrootte zich, uit angst kneep ik mijn ogen dicht. 'Rustig Izzy' fluisterde hij, strelend over mijn arm.
'Niet schrikken' mompelde hij, zijn hand viel rond de mijne, in eens lag mijn hand terug op zijn borst.
'Zie, niets aan de hand' grijnsde de man.
Met knal rode kaken keek ik de man aan. Hij had mij zojuist zijn penis laten aanraken, daarmee, dus mij soort van ontgroent.
Voor heel even liet ik het allemaal tot mij komen. Flynn draaide de douche uit, begon mij voorzichtig traag af te drogen en gooide mijn trui richting zijn bed. Ik nam een sprint, rende op zijn trui af, trok het stuk stof over mijn lichaam en kroop vervolgens onder zijn dekens. Niet dat ik intentie had om met de man daadwerkelijk meer te doen dan alleen maar echt slapen.
'Probeer maar wat te slapen. Ik ben zo terug' mompelde Flynn, een joggingbroek aan zijn kont trekkend. Stapte hij de kamer uit.
Met een versnelde hartslag, draaide ik mij naar mij zij, en voelde ik mij al gauw in een doezelige droom glijden, naar het diepe donkere onbekende dromenland.Het een na laatste chapter van Serie 2..... JA...
Vandaag is het 04-05-2017, dodenherdenking.
Heel erg veel leesplezier... Voedsel...
Enjoy

Reacties (2)

 • Pusheen_The_Cat

  ohhhh Flynn is best wel lief en aardig
  stapje voor stapje doet hij vertrouwen opwekken bij Izzy ??
  of ik dit maar een spel om haar te breken ??

  KUDOOOOOO

  4 jaar geleden
 • Luckey

  Hij gaaf alles met der doen
  Zo vermoeden heb ik dan!

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen