Hallo!

*buigt alsof ze op het podium staat en het applaus ontvangt*

Zo, alweer een story afgerond! Wat echt enorm faalde, was dat ik telkens de namen van de karakters vergat tijdens het schrijven, hahaha. Het zou me niet verbazen als er ergens Sanne staat in plaats van Mirthe of andersom. Ik heb een aantal keer terug moeten lezen omdat ik alleen Lukas’ naam nog kon herinneren en wow, dat faalt enorm.

Anyways, dit hoofdstuk gaat niet om mij, maar om jullie! Allereerst wil ik graag een aantal mensen bedanken, omdat zij vragen voor mij hebben beantwoord over stotteren. Ik stotter zelf niet en daarom was het handig om er eerst even wat research naar te doen.
Famke – MingMing
Jan-Willem en Sofie
Loïs – Oscura
Rosa – Eledhel
En nog iemand die niet reageerde op mijn mail of ik haar in mijn dankwoord mocht zetten, dus dat heb ik niet gedaan voor het geval dat ze dat niet wilde. In ieder geval wil jullie zes ontzettend bedanken, want jullie hebben me echt ontzettend geholpen!

Daarnaast wil ik Anna en mijn zusje Francien bedanken voor het beantwoorden van alle vragen die ik had omtrend Theater. Ik ben niet zo bekend met de "Theatertaal", badum tsss!

Ook wil ik iedereen bedanken die ooit een woord van deze story heeft gelezen of er zelfs een abo op heeft genomen. Iedereen die een kudo of reactie heeft achtergelaten is al helemaal geweldig!

Welke reactie ik echt zo gaaf vind, is deze:
‘Jouw shorts hebben inmiddels bewezen om ontzéttend goed te zijn (en naast dat is ook deze flaptekst weer ontzettend awesome, hihi) dus ik ben zeker van de partij:Y)’ van Maui
It makes me blush^^ In ieder geval staat ook de vierde short story al op de planning en ik zal de titel in ieder geval al bekend maken.
De titel van mijn volgende short wordt: “Dichten in de nacht”.

Waar denken jullie dat de short over gaat?

Also, als je meer van mijn verhalen wil lezen, de bovenste drie op mijn profiel zijn afgeronde shorts! Laat ik dit dankwoord maar niet zo lang maken als die van Champagne en Oliebollen. Die was echt veel te lang.

Liefs en tot de volgende short story,

Femke

Reacties (3)

 • Roundhouse

  Jij bedankt voor dit verhaal! Het was super leuk!

  4 jaar geleden
 • Chidi

  Ik dacht dat je Fifty shades of maths ging schrijven. :c Bummer.

  4 jaar geleden
 • Eledhel

  Nice, t is een goed verhaal!

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen