De week was langzaamaan voorbij gegaan. Harry en ik hadden tussendoor nog wat dingen samen gedaan, maar realiseerde ons maar al te goed dat het niet zo gemakkelijk meer was om samen in het openbaar rond te lopen. Op de zaterdagavond had Harry me mee genomen naar een homobar in een uithoek in de stad. Ik was er werkelijk nog nooit eerder geweest, maar de gehele sfeer was geweldig. Het voelde meteen alsof ik mezelf kon zijn. Er waren heel wat extraverte homo's, maar ook een groot aantal hetero mensen. Op het podium werd een karaoke wedstrijd gehouden. In eerste instantie stonden Harry en ik beide met een cocktail in de hand toe te kijken, maar na een aantal drankjes leek het zelfvertrouwen een hele boost gekregen te hebben.
Ik probeerde Harry te overtuigen om het podium op te gaan en de show te stelen, gezien ik wel degelijk geloofde in zijn zangtalent. Natuurlijk had ik wel kunnen verwachten dat Harry me mee sleurde. Ik kreeg niet eens de kans om te ontsnappen uit zijn greep. De alcohol had me genoeg zelfvertrouwen er voor gegeven.
We kozen voor You're The One That I Want uit Grease. Het was eens wat anders dan Time Of My Life, hoewel het principe hetzelfde bleef. Ik nam de vrouwelijke stem wederom op me. Niet dat ik er een hoger stemmetje voor op zette of zoiets, maar het was gewoon een simpele en snelle rolverdeling. Harry was geweldig in een show geven met zijn Danny Zuko dans moves. Het leek de sfeer op de dansvloer ook in een positieve zin te beïnvloeden. Op deze manier zat de sfeer er echt wel in, ongeacht hoe goed of slecht we konden zingen.
De adrenaline stroomde volop door mijn lichaam. Het aanzien van de menigte die mee zong, danste en klapte en de spotlights die over het podium gingen deden me goed. Harry's dans moves en show maakte het geheel nog veel beter. Met een grote grijns op mijn gezicht zong ik mijn gedeeltes en samen met Harry het refrein.
Toen het nummer ten einde liep werden we overspoeld door een applaus en een enthousiaste dj die vroeg om een extra nummer. Harry en ik keken elkaar grinnikend aan. Ik haalde mijn schouders op, gezien ik het wel best vond. Ik was nu toch al in de stemming.
Om een beetje in hetzelfde thema te blijven, gingen we nu voor Summer Nights uit Grease. Ik nam wederom de vrouwelijke rol op me, hoewel mijn stem mannelijk bleef. Wel paste Harry de keren dat er 'she' gezongen werd aan naar 'he'. Het was een sfeervol en intiem optreden.
Na het optreden traden we weer van het podium af, naar de dansvloer. We bestelde beide een shotje en toen weer een cocktail en gingen toen samen de dansvloer op. Er kwamen her en der wat mensen naar ons toe om het optreden te complimenteren. Het deed me erg goed.
"Ik zei toch dat je een zangtalent was Styles" zei ik tegen Harry tijdens het dansen.
"Jij kan er anders ook wel iets van Tomlinson" reageerde hij. Ik zong vrijwel nooit dus dat leek me zeer onwaarschijnlijk, maar goed. Een karaoke wedstrijd kon ik toch niet serieus nemen, al zeker niet onder de invloed van alcohol.
Maar goed, we bleken dus wel goed genoeg te zijn geweest om die prijs te winnen die te winnen viel met de karaoke wedstrijd. Zoals wel te verwachten viel moesten we nog een optreden doen zodra we de prijs -een of andere trofee- in handen namen. Harry en ik hadden even nodig om te overleggen welk nummer we gingen zingen, gezien Grease wel heel erg saai zou worden. Het enige dat in me op kwam was de film Mama Mia, gezien we toch al in die categorie muziek zongen.
"Our Last Summer it is" fluisterde Harry bevestigend. De muziek begon te spelen en Harry en ik deden een poging tot de sterren van de hemel zingen. Dit was een perfecte afsluiter van de vrije week. Ik voelde me geweldig. We mochten hier trots op zijn, dat was zeker.

Reacties (2)

  • Smexy

    They are so cute, I don't get enough of this.

    4 jaar geleden
  • EvaSalvatore

    Aaaaawh! Dit is zo cuteeeeee!!!

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen