Daar stonden we dan gillend, springend, dansend en lachend op straat.
En ja ook ik wist dat we elkaar gister nog gezien hadden en ook nog eens meer dan 2 uur met elkaar aan de telefoon hadden gezeten om psychische steun te bieden tijdens het inpakken van de koffers. "Oh fack" zei ik toen ik me besefte dat we misschien toch iets rustiger aan moesten doen aangezien het nog maar half 7 was en er natuurlijk mensen zijn die dan wel slapen.
Aan het lichtelijk geïrriteerde hoofd van de chauffeur te zien was hij het volkomen met mij eens.
Waarschijnlijk was dit zijn eerste rit van vandaag en was de beste man ook nog niet zo heel lang wakker.
Hahahaha wat een goed begin van zijn dag zeg, nou wakker was hij in elk geval.
"Sorry even een happy egg moment" verontschuldigde ik me maar toen ik zag dat hij er niet vrolijker van ging kijken.
Nadat ook Kim haar koffer in de auto lag stapte we beide om de dag van deze man niet nog slechter te maken rustig in en besloten we dat we ons die paar minuutjes naar het station wel een soort van konden gedragen.
Zover was het station nou ook weer niet maar aangezien wij het allebei nodig hadden gevonden om onze halve inboedel mee te nemen voor 5 fucking dagen was lopen zeker geen optie.
Nadat we bij het station aangekomen waren en de chauffeur ons alweer vriendelijk had geholpen met onze spullen, waarschijnlijk om er zeker van te zijn dat hij weg was voordat er opnieuw een uitbarsting plaats zou vinden en hij weer kon genieten van zijn rust. We betaalde en bedankte de man netjes en gaven hem nog wat fooi om ons over enthousiaste puppy gedrag weer een beetje goed te maken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen