Na de treinreis en een korte vlucht waar we ons toch nog redelijk wisten te gedragen, waren we aangekomen en stonden we nu met onze koffers in onze hand om buiten op zoek te gaan naar een taxi.
Taxi's waren er gelukkig genoeg en het duurde dan ook niet lang voordat we bij de receptie van het hotel stonden om in te checken.
Toen we boven bij onze kamer aan kwamen en Kim de deur opende viel haar mond open.
"Wow" was het enige wat ze uit wist te brengen.
Tja zovaak gingen we niet weg en als je dan gaat moet je het goed doen ook was mijn mening.
Maar ze had wel gelijk "wow" was misschien wel de beste manier om het te beschrijven. We stapte binnen in de aparte living met 2 bruine leren bankstellen, een haard incl groot fluffy kleed, een schitterende kroonluchter en een joekel van een tv. Nadat we onze monden gesloten hadden gingen we snel opzoek naar de rest. We konden toch moeilijk op het kleed gaan slapen. De eerste deur die we opende ging naar de badkamer ook die was schitterend. Een douche waar ik met mijn armen wijd nog rondjes in kon draaien en een.. "JACUZZI..!!" Riepen we tegelijk uit.
Na ons enthousiastme eruit gesprongen te hebben gingen we nu dan toch echt opzoek naar ons bed.
We opende de volgende deur en er stond een gigantisch bed in de kamer wat prachtig opgemaakt was met crème kleurige satijnen lakens en ook hier hing weer zo schitterende kroonluchter.
Kim en ik kijken elkaar aan en dachten blijkbaar hetzelfde allebij trokken we een sprintje en met een grote sprong lagen we dan ook op het heerlijke zachte bed.
"Hoe verzin je zoiets Kate, dit is toch veelste gek" zei ze toen ze eindelijk weer bijgekomen was van de overweldigende kamer waren we de komende dagen in mochten verblijven.
Waardoor ik haar er aan hielp herinneren dat zij de kaartjes geregeld had en ik dan het hotel zou regelen en volgens mij was dat best goed gelukt.
Na nog even lekker gelegen te hebben besloten we dat het tijd was om opzoek te gaan naar iets te eten. Aangezien we vanmorgen niet ontbeten hadden en in het vliegtuig alleen een paar koekjes hadden gedeeld begonnen onze magen best in opstand te komen. Na ons omgekleed en opgefrist te hebben liepen we met onze armen in elkaar gehaakt het hotel uit opzoek naar eten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen