"Het is Niall fucking Horan Kate..!! Kijk dan" schreeuwde ze bijna naar me.
Door haar nog steeds witte gezicht en plotse uitbarsting kwam ik niet meer bij van het lachen. "Je moest eens zien hoe je er nu uit ziet Kim" riep ik terwijl ik mijn telefoon uit mijn tas probeerde te pakken om een foto te maken van Kim's gezicht maar nog voordat ik weer zat gleed ik van het bankje af... schuldige, mijn lachbui.
Daar lag ik op de grond te proberen om tijdens mijn slappe lach mijn telefoon te ontgrendelen. Dat werkt dus niet.
Toen ik de strijd van mijn telefoon eindelijk gewonnen had en op mijn scherm het gezicht van Kim verscheen ging ik helemaal stuk.
Ze hing half boven me, haar gezicht was nu helemaal rood gekleurd en ze keek me nogal boos aan wat mij alleen maar harder liet lachen.
Nadat ik met veel moeite eindelijk een foto had gemaakt probeerde ze me aan mijn arm overeind te trekken.
"Doe normaal Kate.! Straks ziet hij het nog.." zei ze terwijl ze me nog steeds boos aan bleef kijken.
Om Kim geen paniekaanval te bezorgen klom ik dan toch maar overeind.
"Doe normaal joh, hij zal wel gekkere dingen gezien hebben. En ook zelf gedaan hebben"
We hadden meerdere filmpjes gezien waarin ze over het podium lagen te rollen of een water gevecht aan het houden waren dus zo bijzonder zou hij het vast niet vinden.
"En daarbij hij kijkt niet eens.!" Riep ik terug. En op het moment dat ik de kant op keek waar net nog een groepje stond te dartelen zag ik dat iedereen maar dan ook echt iedereen in een straal van 100 meter onze kant op stond te kijken.
Opnieuw was alle kleur uit Kim haar gezicht verdwenen en kon ik er echt niks aan doen maar weer schoot ik door haar blik in de lach.
"Oke ik had ook niet verwacht dat ze allemaal onze kant op hadden staan kijken maar om daar nou zo'n drama van te maken."
Zonder me aan te kijken pakte Kim me stevig bij mij arm en sleurde me zonder pardon mee.
Terwijl ik nog in alle haast een blik word over mijn schouder worp en zag hoe iedereen erg geamuseerd stond te kijken.
Snel draaide ik weer terug om te kijken waar we liepen aangezien het nogal een uitdaging was om mijn voeten aan de grond te houden terwijl Kim me mee sleurde en ik niet zag waar ik liep.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen