De hele weg terug was Kim stil geweest. Gelukkig was ons hotel dichtbij en door het tempo wat ze er in had zitten waren we er een stuk sneller dan eigenlijk mogelijk was. Pas toen we in het hotel stonden liet ze mijn arm los en liep ik maar braaf achter haar aan naar onze kamer in de hoop dat ze een beetje zou kalmeren.
Op de kamer aangekomen plofte ze lang uit neer op het bed en sloeg haar handen beschaamd voor haar gezicht.
"Ach Kim, hou nou toch op. Waar maak je je nu druk over?"
Begrijp me niet verkeerd ook ik luister hun muziek en vind ze te gek maar het zijn wel gewoon jongens van begin 20. Die zelf ook allerlei gekken dingen doen.
"Kate iedereen stond naar ons te kijken weet niet of je het door had?"
"Ja dat heb ik gezien, maar wat dan nog? Lekker laten kijken denk."
"Ja maar.." begon ze "Van alle mensen die het konden zien Niall Horan... waarom Kate? waarom nu?"
"Sorry Kim, ik kon er echt niks aan doen. Maar er is toch niks ergs gebeurt. En de enige die echt voor schut heeft gestaan of beter gezegt gelegen was ik" zei ik.
Langzaam ontstond er weer een lach op mijn gezicht toen ik terug dacht aan alles wat er zich net afgespeeld had.
Volgens mij dacht Kim hetzelfde want die begon er nu ook een beetje de humor van in te zien.
"Trok ik echt zo'n raar hoofd?" Vroeg ze dan ook.
"Ja echt wel.! Wacht ik heb een foto gemaakt" en ik vloog naar mijn tas om mijn telefoon eruit te pakken.
Beide hadden we nu buikpijn van het lachen door de foto van Kim. Hij was helemaal bewogen doordat ik mijn arme niet stil had kunnen houden maar toch was haar blik duidelijk genoeg.
"Maar wat als ze ons herkennen morgen?" Vroeg Kim ineens serieus toen ze zich bedacht dat we morgen naar hun concert zouden gaan.
"Welnee joh, er zijn morgen duizenden mensen dus de kans dat ze ons zien is zowiezo al klein en daarbij hij is dit morgen echt wel vergeten hoor. Bedenk eens hoeveel gezichten hij ziet op een dag dan blijven die van ons echt niet hangen." Stelde ik haar gerust.
"Ja misschien heb je ook wel gelijk. De kans is inderdaad klein dat 1 van de 2 onze gezichten onthoud." Ik keek haar vragend aan "1 van de 2? Het was Niall toch die daar stond?"

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen