"Ja Niall was daar, maar die was niet alleen zag je dat niet dan?" Legde Kim me uit.
Ik bleef haar vragend aan kijken dus ging ze verder.
"Harry was er ook, volgens mij waren ze met z'n 2e want de rest heb ik niet gezien. Dat je hem niet hebt zien staan joh. Maar je was natuurlijk ook veelste druk." Keek ze me nu met een grijns aan.
Ja we hadden duidelijk onze voorkeur zij de schattige Niall en ik de ondeugende Harry.
Wat hield ik toch van zijn stem en slechte grappen en om eerlijk te zijn was hij ook zeker niet vervelend om naar te kijken.
"Ach, zoals ik al zei, die zijn die actie van toestraks allang al vergeten. Ik hoop dat we ze in elk geval hebben kunnen laten lachen." Antwoordde ik rustig.
"Hoe kun je nou zo kalm zijn Kate? We hebben ze in het echt gezien en zij ons terwijl jij zo raar aan het doen was. Schaam je je dan niet?" En ze keek me met haar mond open aan.
Kim was een aantal jaar jonger dan mij met haar 21 jaar en iets meer onder de indruk van de wereld dan dat ik was.
"Haha schamen? Hou toch op zeg! Waarom zou ik? Ik ben nou eenmaal zo en daar gaat ook een beroemde knappe jongen geen verandering in brengen.! En Kim.." ging ik verder "Morgen zullen we ze nog een keer in het echt zien dus maak je borst maar nat." Opnieuw zag ik Kim haar ogen groot worden. "Je gaat je wel gedragen toch?" Vroeg ze twijfelend.
Waarop ik haar zonder iets te zeggen alleen een knipoog gaf.
Ik zag hoe haar ogen bijna uit haar hoofd sprongen. Stiekem vond ik het alleen maar leuk om haar een beetje op stang te jagen, ik bedoel, ik was echt geen rare dingen van plan ofzo.
"Ik ga douche.!" En verbaasd liet ik haar achter.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen