vandaag weer in de top?
btw, ik heb de gesproken taal even verandert naar het nl wan engels is te ingewikkeld voor mij, sorry voor het ongemakk.BELANGERIJKE MEDEDELING AAN HET EIND VAN HET HOOFDSTUK

Harry Styles

Rond de wachtkamer hangt er een ongemakkelijke sfeer, iedereen is onnatuurlijk stil. Onwillig staar ik naar mijn reflectie in de tegels, voor de zekerheid schuif ik alweer de zonnebril op mijn neus, wat een paar verdachte blikken oplevert van de andere jongens. Louis slaat zijn zware arm om mijn schouders, waardoor ik geforceerd ben om hem weer in de ogen te kijken.
"Het komt wel goed schat," fluisterd hij en drukt zijn lippen op mijn slaap. De deur zwaait open, we zijn gegroet door Simon in de deur opening staat.
'Lads! Kom maar binnen,' spreekt hij en doet een stap opzij om ons de kantoor binnen te laten. We nemen plaats in stilte, aangezien ik elk manier vanoogcontact met Siamon wil vermeiden, zijn mijn ogen gefocussed op de eiken beslagen tafel.
'Fijn dat jullie er allemaal zijn,' zegt hij dan nogmaals als hij de deur dicht geslagen heeft. 'Dit is namelijk een belangerijke meeting voordat jullie op de TMH tour gaan.'
'Waar gaat dit over dan? We hebben alles al besproken toch? Met modest en jijzelf,' begint Louis.Uiteindelijk kijk ik omhoog, en ik realiseer me dat we niet alleen in de ruimte zijn, tegenover ons zit een meisje, ze is mooi en modelachtig.
'Geruchten jongens...' de stilte zorgt voor een ongemakkelijke sfeer. Ik kan het niet helpen om te slikken als hij met zijn verhaal verder gaat. 'Welke gerucht staat op nummer één als we praten over One Direction?' Niemand reageert, we kijken elkaar aan zoekend naar een antwoord, die we eigelijk diep van binnen wel weten.
' ‘Zijn Louis Tomlinson en Harry Styles een een geheime relatie?’ ‘Top vijftien reden waarom Larry Stylinson echt is!’ ' Simon zegt het koosnaampje ietwat walgend. 'Dit is toch belachelijk jongens?!' Mijn hart breekt bij het horen van de teleurstelling in zijn stem.
'Ben het compleet met je eens,' Louis' antwoord laat me schrikken, waardoor ik op mijn lip moet bijten voordat ik het verpest.
'Het negeren is niet meer een optie, mensen gaan meer geloven in dit belachelijk gerucht.' Tranen prikkelen in mijn ogen, voor mijn geluk kan niemand dit zien, door de zonnebril op mijn neus.
'Modest en ik hebben een plan bedacht om te bewijzen aan iedereen dat dit compleet nonsense is. Dit is Eleanor Calder zij heeft gister een jaar contract getekend,' Eleanor staat op en gaat naast Simon staan. 'Zij zal jullie vergezellen tijdens de tour en zal zicht voor doen als het vriendinnetje van Louis.'
De kopere smaak van bloed glijd over mijn tong, als ik steeds harder op mijn lip bijt om tranen in te houden.
'Jullie hoeven alleen gezien te worden in het publiek, hand in hand lopen voor de paparazzi soms een kus delen, verder niets achter de schermen mag je daten wie je wilt. Maar dit is het beste voor jullie.' Eleanor komt op Louis aflopen en schud zijn hand.
'Het is best...wauw...' zegt Louis dan maar haalt zijn ogen nooit weg vaan haar lichaam.
'Geloof me, het is het beste voor jullie en voor ons.'
'Oké dan, ik heb weinig keus.'
'Mooi, vandaag is de eerste keer dat jullie samen gezien worden...'
Verder luister ik niet meer mij naar hun verhaal, de stemmen zijn slechts vaage achtergrond geluid. het gevoel dat ik elk moment in elkaar stort neemt mijn lichaam over. Ik kan niet geloven dat dit realiteit is.
Ik moet voor de zoveelste keer mijn emoties inhouden, doen alsof. Ineens slaat een knop bij me om, al mijn verdriet verandert in woede en verraad. Zo te zien zit hij er niet mee, zoals ik. Dat merk je makkelijk aan de grijns geplakt op zijn gezicht en feit dat hij dit allemaal goed keurt.
Al die keren dat ik heb gelogen voor hem, me zelfvertrouwen omlaag heb gehaald om aan het eind te doen alsof dit nep is?!
'Fuck you!' Ik houd mijn woede niet langer meer in, beide handen vouwen zich rond zijn keel, ik hoor de jongens mijn naam roepen en proberen mij wanhopig van Louis af te halen.
Adrenaline ruist door mijn bloedvaten, ik haal m'n vuist omhoog en zonder erbij na te denken beland hij op Louis' wang. Voor ik dit nogmaals kan doen heeft Liam me al aan de kant getrokken. Tranen stromen zonder genade langs mijn wangen, en uitgeput laat ik mezelf via de muur naar beneden glijden.

Ik heb een tijdje geen hoofdstukjes meer geplaats, ik heb het heel druk met werk en er is een wereld wonder gebeurt ik ben namelijk in verwachting van mijn eerste kindje,(hoera)(hoera)
hierdoor ben ik vaaak doood op oom ook nog te schrijven.
Vanaf nu ga ik zoveel mogelijk proberen te updatenmaar ik beloof niet veel.
Harstikke bedankt voor de reads en de reacties ik wardeer het enorm!!!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen