Foto bij 19 Avondje samen?

"Op genoeg plaatsen Louis." Ik slik, de sfeer is raar door de diepte waarmee zijn stem dat fluistert en hoe serieus hij dat doet. Ik knik en schep dan maar op. Harry heeft pasta in saus met kipfilet en bloemkool gemaakt. Als ik een stukje kip eet, smelt ik meteen voor de zuiderse kruiden die er bij zitten.
"Als ik niet voetbalde, zou ik vegetarisch zijn, maar dit is echt heel goed." De man kijkt met zijn groene ogen glimlachend op.
"Voor de dieren?"
"En tegen de opwarming van de aarde, afname van de biodiversiteit en chemicaliën die voor ziektepatronen zorgen." Zijn pupillen vernauwen nadenkend.
"Tegen ongelijke armoede in de wereld ook dan." Ik knik en zucht.
"Het is schandalig hoe een verstandig mens zichzelf en het gekregen geschenk van de natuur zal vernietigen." Ik eet nonchalant mijn bloemkool op, zeker van wat ik gezegd heb terwijl Harry kort zijn bestek neer legt.
"Je hebt er over nagedacht." Ik knik en eet verder.
"Iedereen zou dat moeten doen." Harry knikt instemmend waarna we eten en af en toe over wat praten. Als Har iets later in de zetel zit, twijfel ik kort om hem iets te vragen, maar ik doe het toch.
"Zou je mijn rug willen tapen?" De man lijkt lichtjes verbaasd maar knikt dan toch.
"Heeft de kiné dat niet gedaan dan?" Ik pruts aan het doosje met de tape.
"Er is nog niets, maar ik voel nu pas dat mijn rug ook wat ondersteuning wilt." Mijn benen en ademhaling waren belangrijker op het veld. "Weet je hoe je ze moet plakken?" Zijn bruine haren gaan kort mee op en neer. "Echt?"
"Ik heb ervaring in de sportwereld, ooit een stage gedaan maar goed. Je wilt ze V-achtig?" Ik hum en ga naast hem zitten, mijn shirt omhoog gerold en mijn boxershort band naar beneden. Ik voel zijn warme vingers tegen mijn huid aan als hij me grote concentratie begint te plakken. "Hoe doe je dat als je alleen bent?"
"Niet." Ik lach zonder geluid. "Of Niall plakt het zomaar ergens, op wat vet ofzo in plaats op spieren." Harry grinnikt en doet mijn shirt weer naar beneden.
"Veel vet heb je toch niet."
"4.9 procent." Ik draai me terug naar hem toe, zijn groene ogen bestuderen mijn gezicht nauwkeurig. "Netflix voor jou en een boek voor mij?"
"Is dat niet storend?"
"Ik denk dat ik jou eerder zou storen." Zijn vragende blik maakt plaats voor een begripvolle. Zuchtend en met behulp van mijn handen krijg ik mijn vermoeide lichaam overeind en neem ik het te studeren boek en mijn laptop voor hem. Ik zet me dicht naast hem zodat ik het scherm nog kan zien en leg mijn benen aan de andere kant omhoog.
"Gaat het met je?" Ik knik en glimlach.
"Dit is normaal. Ik heb al een ijsbad gehad, kiné en sauna dus meer gaat niet."
"Een massage?" Zonder dat ik het besef, herhaal ik het woord. Mijn hoofd vindt het onmiddellijk fantastisch klinken.
"Hoe bedoel je?"
"Wel, draai je om." Ik frons, maar zijn zekere blik doet me met tegenzin van hem af gaan om mijn voeten bij hem te leggen.
"Super gezellig zo." Het sarcasme druipt eraf.
"Leg ze op mijn schoot." Ik doe wat hij zegt nadat de laptop veilig weg staat.
"Ze zijn niet de mooiste." Het zijn werkers voeten. Mijn achterste schuift naar hem toe zodat mijn knieën buigen en ik op mijn rug kan liggen, genietend van de rust. Harry's handen zijn eerst voorzichtig maar ze beginnen snel met vanaf mijn enkel de spieren af te tasten. "Mijn benen zijn duizenden euro’s waard dus verpest ze niet." Letterlijk. De man fronst en doet mijn mond lichtjes openvallen als hij daadwerkelijk de stijve gebieden aanpakt met zachte bewegingen.
"Ik heb genoeg kennis." Ik antwoord niet meer maar staar enkel genietend naar het plafond.
"Dat is zo lekker..." Ik zucht en moet proberen geen obscene geluiden te maken bij zijn bewegingen.
"Geniet er maar van dan."

Wie wil er ook genieten van Harry?

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen