Favo song from Harry's album? Mine's Only Angel (:

Louis en ik hadden een of ander verrassend optreden gegeven. Ik had eerlijk gezegd niet gedacht dat we zoiets in ons hadden. Ik was echt geen goede danser en dus waren mijn imitaties van Danny Zuko ietwat idioot. Het leek echter de menigte wel te stimuleren en al snel werd er gejoeld en zongen veel mensen mee. De meeste homoclubs hier in de buurt waren dan ook erg gezellig.Iedereen werd geaccepteerd en er hing een intiem sfeertje. Louis was nog nooit in een homobar geweest en keek dus in eerste instantie zijn ogen uit op alle types en de sfeer die er hing.
Hij had niet veel drankjes hoeven drinken om hem los te laten komen en vervolgens het podium op te slepen. Toen we achteraf gewonnen hadden, kregen we een grote trofee mee naar huis. Die kreeg een mooi plaatsje in Florida.
We hadden nog wat drankjes gedronken en samen gedanst op de dansvloer, om uiteindelijk rond een uur of 3 naar huis te gaan. Ik kon niet ontkennen dat ik behoorlijk aangeschoten was, maar volgens mij was Louis dat ook wel. We hadden een taxi naar het appartement kunnen nemen, maar ik moest zeggen dat ik het ook wel lekker vond om een stukje te lopen. Louis bleef dicht tegen me aan lopen. Ik had mijn arm om zijn middel geslagen onder het lopen. Ik was niet erg goed in mijn evenwicht behouden en recht lopen zodra ik gedronken had, dus dat was ook wel duidelijk te merken.
"Iemand hier heeft genoeg gedronken" bracht Louis lachend uit. Ik keek naar hem "zeg niet dat jij niets voelt".
"Ik ontken niets" reageerde hij. Ik lachte mee. Alcohol maakte me tevens ietwat melig. Ook maakte het me, zoals wel te verwachten viel: lustig. Ik stopte met lopen en trok Louis een steegje in, om hem vervolgens tegen de muur te drukken en te kussen. Louis' adem stokte door de spontane actie, maar zijn lippen gingen hongerig over de mijne.
Ik ging over op zijn nek kussen terwijl ik zijn handen boven zijn hoofd vast hield. Ik had geen oog meer voor iets anders, alleen Louis' warme huid onder mijn lippen. Ik had mijn ogen gesloten terwijl mijn lippen over zijn nek tastte, ruw kusjes drukkend. Louis gaf zacht protesterende geluiden, maar het was zeker niet genoeg om me te laten stoppen. Ik wou deze warmte vasthouden, ik wou Louis vasthouden. Ik wou Louis betasten. Ik wou Louis kussen. Ik ging er helemaal in op, totdat..
"Valt deze man je lastig?" klonk een stem naast ons. Ik haalde mijn lippen van zijn nek en kwam overeind, om vervolgens de man aan te kijken. Ik schatte hem zo'n 40 jaar. Hij had een lange jas aan en een hoed op. Zijn gezicht straalde uit dat hij me voor geen meter vertrouwde. Hij keek vervolgens Louis ietwat medelijdend aan. Louis had een kleine onheilspellende grijns op zijn gezicht.
Ik keek Louis ietwat onhandig aan. Dit was awkward. "Hij valt me niet lastig" bracht Louis uit met een ietwat dubbele tong. Ik grinnikte ongemakkelijk en nam Louis' hand fatsoenlijk vast, waarna ik hem weer het steegje uit trok en mee nam richting het appartement.
"Dat was ongemakkelijk" begon Louis lachend.
"Ik kon mijn handen niet meer van je af houden, maar wauw dat was een buzzkill" zei ik lachend.
"Zomenteen krijg je een herkansing" fluisterde Louis zwoel. Ik likte mijn lippen "ik kan nu al niet wachten".
Louis kneep in mijn hand en drukte er vervolgens zachtjes een kusje op. Ik liet een seksueel gefrustreerde zucht los.
Hij grinnikte zachtjes en drukte op het knopje van de lift toen we eenmaal voor de lift stonden. "Jij hebt volgens mij echt geen geduld meer".
Ik maakte een afkeurend geluid en trok Louis vervolgens ruw de lift in zodra deze open ging. Mijn handen gingen over zijn lichaam terwijl hij wederom tegen de muur plaats nam. Dit had me al te lang geduurd. Hij was van mij nu, alleen van mij.

Reacties (4)

 • Smexy

  Mijn favoriet is het hele album, ik kan echt niet kiezen. Ik luister constant van nummer 1 tot 10, elke keer weer opnieuw. It's a masterpiece.

  4 jaar geleden
 • Qualantinos

  @paardenvriend: Ja ik luister momenteel het meest graag naar Only Angel en Kiwi, maar Sign Of the Times en Two Ghosts zijn daarna zeker mn favorieten. Sign Of The Times luister ik wat minder vaak naar momenteel omdat ik het al zo vaak hoor op de radio etc, maar t is wel een goed nummer!

  @EvaSalvatore: Ja slow hands is ook super catchy!

  4 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  I love kiwi! Maar op dit moment ben ik meer verslaafd aan slow hands.. dat staat bij 100% op repeat all the time!

  4 jaar geleden
 • Paardenvriend

  Mijn favoriete nummer..... PFFFFFFFF
  Het ligt best veel aan in welke stemming ik ben.
  1. Kiwi of Sign Of The Times
  2 Only Angel
  3. Two Ghotst.
  (blush)

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen