Mijn lippen verlieten die van Louis niet terwijl we richting het appartement stuntelde en ik de deur achter me dicht duwde. Ik zette mijn handen onder zijn kont en hij sloeg zijn benen rond mijn middel om mijn lichaam. De ruwe tongzoen ging verder terwijl ik richting de eettafel liep en hem daar op neer zette. Hij trok me met zijn benen dichter naar zich toe. Ik zette mijn handen naast hem neer terwijl hij ietwat achterover leunde. Louis kroop achterstevoren nog wat verder op de tafel en trok me mee aan mijn blouse. Ik gooide nog snel mijn jas uit op de grond en wist toen onhandig met mijn voeten mijn schoenen uit te schoppen. Louis keek me verlangend aan. Mijn hoofd tolde ietwat door de alcohol. Alles ging veel sneller in mijn hoofd dan het waarschijnlijk daadwerkelijk ging. Louis trok ook zijn jas uit en vervolgens zijn shirt.
"Voordat je het weer uit enthousiasme door midden scheurt" verklaarde hij grinnikend. Ik beet tevreden op mijn lip terwijl ik hem ondeugend aan keek.
"Weet je wat we nog steeds niet gedaan hebben?" zei ik plotseling.
Louis keek me, ietwat van zijn stuk gebracht, aan.
"Bodyshots" zei ik ietwat lustig. Louis zette een grijns op "kom maar op Styles".
"Nee, kom maar op Tomlinson, jij beweerde daar goed in te zijn" was mijn respons.
Louis haalde zijn schouders op "heb je een fles alcohol?"
Ik sprong van de tafel af en haalde een fles sterke drank. Vervolgens kroop ik weer op de tafel en ging liggen. "Ik verwacht wel een mooi opgevoerde show".
Louis draaide de fles open en keek me grijnzend aan. Ik wachtte, ietwat benieuwd. Louis kroop op me en drukte een kusje op mijn mond, waarna hij langzaam de buttons van mijn blouse ontknoopte. Zijn warme vingers gingen over mijn huid zodra hij ze in mijn blouse haakte om het knoopje los te maken. Het gaf me de kriebels. Toen mijn blouse eenmaal los hing, kwam Louis overeind en zette mijn benen uit elkaar. Hij liet wat van de sterke drank over mijn buik lopen en zette toen zijn vochtige lippen rond mijn navel, om daar vervolgens over te likken. Ik beet op mijn lip. Louis wist inderdaad hoe hij body shots moest geven. Al was ik blij dat hij dat op het feest niet bij iemand anders gedaan had. Louis liet zijn tong over het midden van mijn bovenlichaam glijden om de rest van de alcohol op te vangen terwijl zijn vingers zich haakte in de huid rond mijn heupen. Toen hij eenmaal op mijn borst aangekomen was keek op. Hij had zijn lippen zo'n 5 centimeter van de mijne verwijderd. "Kun je het beter?"
Dat liet ik me geen tweede keer vragen. Ik was nogal koppig en strijdlustig en ging dus die uitdaging zeker aan. Ik draaide Louis en mij om en kwam toen overeind. Louis ging ietwat comfortabeler liggen en keek me afwachtend aan.
Ik nam de fles en zette deze aan mijn mond, om vervolgens een kleine hoeveelheid in mijn mond te houden. Vervolgens kuste ik Louis en gaf hem wat van de drank. De rest slikte ik door nadat ik met mijn vochtige lippen over zijn bovenlichaam was gegaan. Ik had ook wat drank over zijn lichaam laten gaan en vervolgens opgelikt. Louis' adem stokte ietwat. Met een minimale hoeveelheid nog in mijn mond kuste ik Louis wederom. Nadat we beide de alcohol doorgeslikt hadden, liep het over op een normale kus.
"Nu nog ons avontuurtje af maken" deelde ik mede, waarna ik met mijn vingers in zijn broeksluiting haakte en deze los maakte. Louis hapte naar adem en sloot zijn ogen. Ik merkte dat de bult in zijn broek groter werd. Dat deed me goed om dat te zien. Nadat ik een paar keer lustig in mijn eigen boxer over de zijne was geschuurd, bevrijdde ik zijn erectie. Ik knipoogde naar hem en zette er toen mijn lippen aan. Terwijl mijn tong plagerig over zijn eikel gleed, hoorde ik Louis kreunen van genot. Die extra alcohol boven op mijn voorgaande dosis maakte mijn bewustzijn niet bepaald beter, maar daar had Louis ook vast wel last van. En ach, wat maakte het nog uit wanneer je beide ietwat dronken was en gewoon seks wou hebben?

Reacties (3)

 • Qualantinos

  @EvaSalvatore: Oh dat was niet specifiek wat ik gebruikt heb als inspiratie voor het hoofdstuk. Ik heb tevens de boeken niet gelezen, maar nu je het op brengt denk ik inderdaad wel terug aan die scène in de film haha

  4 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  Ik lees hier duidelijk 50 shades invloed hahahaha love it! Dat is een van mijn favo scenes uit het boek hahahaha alleen is t dan ijs:)

  4 jaar geleden
 • Paardenvriend

  (H)(H)(H)

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen