Foto bij Chapter 194.1 ||

Nadieh Ramsey


Ik legde mijn hand op Theo's been en zuchtte. Theo keek me moedeloos aan en op dat moment wist ik dat ik er in ieder geval vanavond niets meer aan kon veranderen. Ik beet op mijn lip en ging met mijn hand wat omhoog en kneep in Theo's dijbeen, maar zelfs dat hielp niet. Theo keek me nog steeds even moedeloos aan. Ik schudde mijn hoofd en stond op van de bank.
'Alright then. I'll see you tomorrow?' Theo knikte en sloot zijn ogen nadat ik zijn wang kuste en wegliep. Het was een halfuurtje lopen naar het appartement van mij en Anne, maar ik vond het wel even fijn om in de buitenlucht te zijn. ik snapte wel dat Theo er zo inzat, ik snapte het heel goed zelfs, maar dat nam niet weg dat het voor mij ook niet leuk was. Met een diepe zucht plofte ik thuis op de bank en riep Anne, maar er kwam geen antwoord dus ging ik er vanuit dat ze niet thuis was.Daarom nam ik het me maar gemakkelijk met een pak koekjes en een romantische komedie. Ik lag bijna achterstevoren op de bank toen Anne eindelijk thuiskwam en mij met opgetrokken wenkbrauwen aankeek.
'Theo wasn't in the mood I suppose?' Ik rolde mijn ogen.
'No, not really. I have to entertain myself now.' Anne grinnikte en ging naast me zitten, waarna ze de koekjes van me afpakte en wegzapte van de film.
'Hey! I was watching that!'
'Yeah and I want to see something else. Aren't you supposed to be learning for your exams?' Ik kneep mijn ogen samen en kwam overeind.
'Maybe, how would you know?' Ze zuchtte.
'Everyone knows exams are now. This whole thing with Theo cannot distract you from that, right?'
'Of course it does.' mompelde ik en keek naar mijn handen. 'I've never seen him like this, Anne. I'd even rather see him mad than this.' Anne wreef even over mijn schouder.
'He's a tough cookie. It'll take some time, but you can help him to get over it. He has you after all.' Ik glimlachte naar haar.
'Thanks.'

Alexis Sanchez


'Hey guapa.' grijnsde ik toen ik de volgende dag Anne op Colney zag en wikkelde mijn armen van achter rond haar middel. Anne lachte en draaide zich naar me om.
'Hola guapo. What brings you here?' vroeg ze nieuwsgierig voordat ik haar op haar lippen kuste.
'Well, let me think..' Ik deed net alsof ik hard moest nadenken en grijnsde toen. 'A very pretty lady I wanted to ask on a date for dinner with me. Care to join?'
'Would I be that pretty lady then?' grijnsde Anne nog breder.
'Of course you are!' lachte ik terug. 'so?'
'I'm in.' ging ze akkoord, stapte weer uit mijn greep en zocht een paar papieren bij elkaar. 'Just let me clean up my desk and we're ready to go.' Zo gezegd, zo gedaan. Niet veel later zaten we in mijn Bentley onderweg naar centraal Londen. De Bentley was weer gemaakt en daar was ik erg blij mee.
'You can just see the smile on your face because you have your Bentley back.' merkte Anne toen op en aaide liefdevol over mijn arm die op de pook van de auto lag. Ik lachte nu ook en haalde mijn schouders op.
'Well, what can I say? I just like my car.' Anne schudde lachend haar hoofd en keek naar buiten naar de duizenden lichtjes die voorbij schoten. Anne overtuigde me uiteindelijk om naar Nando's te gaan, waar we dan ook in gelukkig alle rust konden eten en later we heerlijk thuis konden relaxen.
'I really enjoyed that.' begon Anne. IK glimlachte.
'I'm glad. You're supposed to enjoy a date, you know.'
'Oh really?' plaagde ze me, boog over me heen en kuste mijn lippen.
'Is this leading where I think it's leading to?' mompelde ik tussen het kussen door en ging met mijn handen over haar rug, waarna mijn handen onder haar truitje gingen en ik aan haar bh-bandje begon te prutsen. Anne grijnsde.
'Only if you want to,' fluisterde ze en kuste mijn wang, waarna ze mijn schouder kuste en mijn nek. Daarna beet ze voorzichtig in mijn oorlel en fluisterde daarna: 'Already made up your mind?' Ik kwam handig overeind en tilde Anne met me mee, waarna ik naar de slaapkamer liep.
'Enough information?' grijnsde ik ondertussen naar haar.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen